Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Vilka banker har Lendo?

Vilka banker har Lendo? Alltså vilka banker jämför Lendo åt mig och har samarbete med? Lendo har tidigare inte gått ut med exakt alla banker som dom har samarbete med men nu verkar dom ha ändrat sig angående detta och skriver nu ut alla bankerna direkt på sin sajt. Du hittar hela listan här nedanför och vi uppdaterar listan så fort vi får in en ändring. Problemet brukar annars vara att många låneförmedlare har sekretess-avtal som gör att dom inte skriver ut alla bankerna pga det. Här nedan har vi listat alla banker som Lendo skriver ut på deras hemsida att dom jämför och har samarbete med just nu.

Vilka banker har Lendo – Listan

Här i Vilka banker har Lendo kan du se vilka banker Lendo har samarbete med och som dom själva skriver ut på deras hemsida. Klicka på Mer info här ovanför i topplistan för att komma direkt till deras sida där du kan läsa mer om just det. Listan uppdateras så fort vi får in någon ändring. Ser du att det är något som inte stämmer i listan blir vi glada om du vill kommentera nedan. Vi försöker uppdatera listan varje dag.

 • 1. Avida Finans
 • 2. Big Bank
 • 3. Collector bank
 • 4. Credento
 • 5. Euroloan
 • 6. Forex Bank
 • 7. Ikano Bank
 • 8. Konsumentkredit
 • 9. Marginalen Bank
 • 10. Coop Med Mera bank
 • 11. Money go
 • 12. Nordax
 • 13. Resurs bank
 • 14. Santander
 • 15. SevenDay
 • 16. Svea Ekonomi
 • 17. Swedbank
 • 18. Villabanken
 • 19. Wasa Kredit
 • 20. Balanzia
 • 21. Remember – EnterCard
 • 22. ICA Banken
 • 23. Lån & Spar bank
 • 24. SEB
 • 25. PayEx

Vilka banker har LendoSå funkar listan

Dom jämför alla dessa banker åt dig helt gratis med bara EN kreditupplysning (UC är kreditföretaget som Lendo använder sig av). Du kan även jämföra Lendo mot andra låneförmedlare, banker och långivare i topplistan längst upp här på sidan. Där ser du hur Lendo står sig mot andra låneförmedlare, banker och låneförmedlare just precis nu. Den topplistan visar dom populäraste lånen precis just den här veckan oavsett om det är en bank, låneförmedlare eller snabblån.

Därför ska du jämföra låneförmedlare

Du bör alltid jämföra låneförmedlare innan du använder någon eftersom antalet banker och antalet UC på dig spelar stor till för din jämförelse. Så se till att jämför det som minst. Det kan göra att du sparar tusenlappar så lägg gärna några timmar på det.

Läs alltid vår guide Låneförmedlare innan lån

Läs alltid vår guide Låneförmedlare innan lån via en låneförmedlare. Vi tycker att du MÅSTE titta in Låneförmedlare innan du väljer att låna via en. Och i detta fallet via Lendo. Det är lätt att lita blint på en låneförmedlare men du bör göra lite jobb själv också. En sak du bör titta upp är vilka banker det är dom jämför åt dig. Vi har guider om alla låneförmedlare vi listar där vi listar bankerna dom jämför. Funderar du på att låna pengar via Lendo bör du verkligen läsa guiden Bästa låneförmedlare först.

Lendo

Så får du reda på räntan hos Lendo

Lendo ränta? Vad har Lendo för ränta? Den räntan som visas i topplistan här ovan är den lägsta möjliga räntan som någon av dem banker Lendo samarbetar med erbjuder. Men räntan sätts alltid individuellt och kan därför variera kraftigt. För att ta reda på vad du får ränta och hur mycket du kan låna på din lön så skickar du bara in en låneansökan på deras hemsida. Det tar sällan mer än 5-10min och då får du oftast svar inom 24timmar. Läs mer i guiden Lendo ränta där vi fördjupar oss i detta.

Lendo

Sammanfattning av Vilka banker har Lendo

Med rubriken Vilka banker har Lendo hoppas vi kunna förklara vad den här guiden innehåller. Det vill säga en lista över vilka banker deras låneförmedlare jämför. Så du kan veta det innan du skickar in din ansökan. Kontrollera dock alltid på deras hemsida. Och om du inte hittat vart du kan se det så kan du även använda guider för just det. För vi guidar dig fram på deras hemsida.

Svenska banker jämförelse

Inom kort kommer vi göra en omfattande jämförelse av svenska banker. Vi kommer lista samtliga banker och skapa en en omdömes-sida om alla. Du kommer alltså kunna ge betyg och omdöme om samtliga lån i Sverige. Och vi kommer sortera banker i olika kategorier och vad dom har att erbjuda dig. Vi kommer under 2016 bygga den med omfattande sidan om lån i norden.

Om du ska låna pengar ska du alltid jämföra räntan först

Ska du låna pengar eller ha något annat med en bank att göra så vill vi vara det självklara valet för dig. Och hur vill och tror vi att vi ska bli de då? Vi har idag en av Sveriges största bloggar om ekonomi och låna pengar och växer stadigt månad till månad. Vi fyller en tomrum som inte någon annan lyckats med på samma sätt. Vi vet vår vision och vi ser att den fungerar. Vi vill stå på konsumentens sida. Göra så bankerna måste konkurrera ännu mer och därför ge dig bättre ränta och villkor än någonsin.


Jämför Lendo bolån?

Svar: Lendo jämför inte bolån idag utan enbart privatlån. I starten var det tänkt att bara jämföra bolån har vi hört men dom gick snabbt över till att bara jämföra blancolån och det är det dom gör idag. Dom jämför 25 banker i skrivande stund. Så vill du jämföra bolån kan du klicka på Jämför bolån i menyn i stället.

Har Lendo någon jämförelse av billån?

Svar: Lendo har ingen jämförelse av billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet däremot har dom jämförelse av privatlån till bil. Skillnaden på dessa två lån kan du läsa i våran guiden billån utan kontantinsats bland annat. Du kan även ta en titt i guiden Lendo billån.

Vad har Lendo för grundkrav?

Svar: Lendo har två olika grundkrav, det enda om du vill låna över 30.000kr och det andra om du vill låna upp till 30.000kr. Det är alltså lättare krav för dig som vill låna upp till max 30.000kr. För att se dom aktuella grundkraven så besöker du bara deras hemsida och tittar under vanliga frågor för där skriver dom nämligen om det. För grundkraven kan ändras när dom får in nya samarbeten eller helt enkelt blir av med någon. Med Vilka banker har Lendo kan du först se vilja banker du får jämförda och genom att se deras grundkrav kan du se om det är något för dig.