Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Vilka banker har Consector

Vilka banker har Consector? Consector är en låneförmedlare precis som mer kända Lendo, Advisa, Freedom Finance och Zmarta och alla har dom en lista på banker som man jämför när man skickar in en ansökan. Den stora fördelen med en låneförmedlare är att man kan jämföra många banker med bara en kreditupplysning. För många kreditupplysningar kan göra att man får svårare att låna pengar så därför vill man hålla ner antalet. Skulle du själv jämföra över 20 banker så skulle du alltså ha direkt över 20 kreditupplysningar. Dessutom är dom flesta låneförmedlarna helt gratis och levererar samma ränta som om du skulle ha ansökan direkt hos banken. Så det är alltså win-win. Men för att man ska veta vad man få när man skickar in en ansökan till en låneförmedlare så vill man så klart veta vilka banker som låneförmedlaren har och jämför. Så då har vi kommit fram till låneförmedlaren Consector i den här guiden. Hur många banker har Consector och vilka är bankerna som Consector har samarbete med och jämför åt dig?I den här guiden hoppas vi ta reda på det och vi uppdaterar hela tiden löpande så fort vi får reda på någon ändring. På deras hemsida skriver dom ut att ”Consector har samarbeten med många av de ledande bankerna i Sverige.” på frågan vilka banker det är dom jämför. Men sedan listar dom bara dessa banker genom att visa deras loggor:

Lista på vilka banker Consector har

 • 1. Collector bank
 • 2. SevenDay
 • 3. Nordnet privatlån
 • 4. Santander consumer bank
 • 5. Marginalen bank
 • 6. Wasa Kredit

Om dom jämföra några fler och vilka det så fall är vet vi inte än men vi jobbar på att ta reda på det. Titta gärna igenom våra andra guider om låneförmedlare och om vilka banker dom har samarbete med.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
Consector3,50%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector

Consector


Läs mer om Vilka banker har Consector

Har du inte hittat vad du söker i guiden Vilka banker har Consector kan du klicka dig vidare till andra guider om Consector som vi har skrivit.

Vilka banker dom har andra låneförmedlarna?

Efterson Consector är en låneförmedlare tipsar vi här om guider som handlar om vilka banker andra låneförmedlare har och som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar via Consector.

Läs mer om att låna till kontantinsats

Funderar du på att låna till kontantinsatsen via Consector bör du läsa dessa guider..


Diskutera guiden Vilka banker har Consector

I alla guider på Kontantinsats.se kan du var med och diskutera och ställa frågor om det aktuella ämnen. Så även här i guiden Vilka banker har Consector. I kommentarsfältet finns vi på redaktionen och andra besökare dygnet runt alla dagar om året. Vi vill bygga en plattform för alla människor i Sverige som ska låna pengar och vill ha info och diskutera det med andra.


Lämna betyg och omdöme på guiden Vilka banker har Consector

Säg gärna vad du tycker om guiden Vilka banker har Consector genom att lämna betyg och omdöme. Vill du ge omdöme på Consector så kan du göra det under Consector omdöme istället.


Här är du nu: Kontantinsats » Vilka banker har Consector

2 reaktion på “Vilka banker har Consector

 1. Marcus

  Sjukt svårt att hitta vilka banker låneförmedlare jämför så tack så mycket för det här.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.