Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 37. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Santander topplista3,95%10000-350000krLåna pengar nu
3.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance?

Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance? Det är är väldigt svårt att svara på för vad skulle det vara som gör att den ena av dom är bäst? Förmodligen att dom ger bäst ränta, bäst villkor och har bäst service? Men då lån är väldigt individuellt så är det nästan helt omöjligt och svara på dom första två frågorna. Men ut det föddes Kontantinsats.se. Tanken är att vi tillsammans ska skapa innehåll för att se vilka lån som är bäst.

Och i vilka olika situationer dom är det. Sedan är det viktigt att poängtera att det inte behöver stämma för just dig. Men vi tror ändå vi skapat en plattform som många kan ha hjälp av. Och som bli bättre för varje besök. Vi har omdöme, betyg och recensioner och följer alla lån varje dag året runt. Det du kan börja med och titta i våran topplista här ovanför som visar vilka 10 lån som våra besökare väljer oftast efter ha besökt oss. Det har hittills aldrig visat att Freedom Finance är populärare än Lendo hos våra besökare.

Låna pengar via Lendo

Låna pengar via Freedom Finance

Hitta bästa låneförmedlare så här

Du bör även titta in Bästa låneförmedlare i fall du vill få en överblick över hur stora och populära låneförmedlarna är just nu. Där skriver vi bland annat om hur mycket pengar dom omsätter och hur länge dom funnits. Låneförmedlare är både Lendo och Freedom Finance därför tycker vi du bör läsa guiden Låneförmedlare innan du tar något beslut om vilken du ska använda dig av. Där kan du läsa om ännu fler alternativ än dessa två så du verkligen kan se vilken låneförmedlare som passar dig och dina behov bäst just precis nu.

Stort guiden om Lendo

Lendo är guiden som är startsidan för allt vi skriver om låneförmedlaren Lendo och det är en guide du verkligen borde läsa om du funderar på att låna pengar vi Lendo. Där kan du bland annat läsa omdöme och betyg från våra besökare och våran egen recension.

Stort guiden om Freedom Finance

Och sedan har vi guiden Freedom Finance som är ett måste för dig som ska låna pengar av antingen Freedom Finance eller Lendo. Det är som en startsida för allt vi skriver om Freedom Finance.

Så mycket populära att fler har valt Lendo varje vecka sedan starten 2010. Men det behöver absolut inte betyda att Lendo är bäst för det. Inte för dig. Därför har vi även lagt till omdöme och betyg där våra besökare får säga vad dom tycker om Lendo och Freedom Finance. Och alla andra lån också för den delen. Det ger en bättre överblick men visar ändå inte vilken som är bäst. Därför har vi även lagt till våran egen recension om alla lån och där sammanställer vi omdöme, betyg och populäritet bland annat.


Vilka banker har Lendo? Se listan hos oss!

Svar: Vi har skapat en specialsida för vilka banker som Lendo jämför och det har vi döpt till Vilka banker har Lendo. Besök den för att få reda på vilka banker det är du jämför när du skickar in en ansökan.

Vilka banker har Freedom Finance? Se listan hos oss!

Svar: Bra fråga! Du bör ta reda på vilka banker som dom har så du kan jämföra och se vilken som passar dig bäst. Under Vilka banker har Freedom Finance så ser du en likadan lista och där vi skriver om vart du kan se det på deras hemsida så du själv kan titta efter.

Varför ska man använda en låneförmedlare?

Svar: En låneförmedlare är bra eftersom dom ofta är gratis och där du helt enkelt får jämföra olika banker och räntor mot varandra med bara en enda ansökan och en enda UC. Man vill ha så få UC på sig som möjligt eftersom för många kan göra så man får svårare att låna pengar och dessutom få dyrare ränta.


Läs mer om Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance – Dessa är populära

Vi samlar veckans populäraste guider om låneförmedlare Lendo och Freedom Finance här! Så vill du läsa vidare tror vi det här kan hjälpa dig. Vi hoppas självklart att du redan hittat svar på sina frågor men vill du ändå fördjupa dig så är det här dom 10 populäraste sidorna vi har om dessa låneförmedlare.


En reaktion på “Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance?

  1. Pär

    Jag tycker Lendo är hästlängder bättre faktiskt. Och jag skulle hellre välja Zmarta än Freedom Finance fast dom har samma ägare.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.