Veckans topplista över lån - v.30 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.30 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »".

Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades torsdag 2017-07-27 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år5000-500000krMer info om Lendo
2.Låna till kontantinsats AXO Finans topplista3,45%1-15år5000-500000krMer info om Consector
3.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,25%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
4.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år10000-350000krMer info om ICA Banken
5.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian
6.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
7.Låna till kontantinsats via Zmarta3,25%1-15år1000-500000krMer info om Consector
8.Låna till kontantinsats Lendify2,95%0,5-10år5000-350000krMer info om Leasy
9.Consector3,50%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
10.Låna till kontantinsats Santander topplista3,95%2-15år20000-350000krLåna till kontantinsats Santander


Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance?

Svar: Det är är väldigt svårt att svara på för vad skulle göra dom bäst? Förmodligen att dom ger bäst ränta, bäst villkor och har bäst service. Men då lån är väldigt individuellt så är det nästan helt omöjligt och svara på dom första två frågorna. Det du kan göra är att titta in våran topplista här ovanför som visar vilka lån våra besökare väljer oftast efter ha besökt oss. Det har hittills aldrig visat att Lendo är populärare än Freedom Finanse hos våra besökare. Så mycket populära att fler har valt Lendo varje vecka sedan starten 2010. Men det behöver absolut inte betyda att Lendo är bäst för det. Därför har vi även lagt till omdöme och betyg där våra besökare får säga vad dom tycker om Lendo och Freedom Finance. Och alla andra lån också för den delen. Det ger en bättre överblick men visar ändå inte vilken som är bäst. Därför har vi även lagt till våran egen recension om alla lån och där sammanställer vi omdöme, betyg och populäritet. Sedan gör vi en djupdykning och söker med ljus och lukta efter allt vi kan komma över om dessa lån. Vi har bland annat listor över vilka banker dom har samarbete med och jämför. Efter det så utser vi vilka lån VI tycker är bäst i vårt bäst i test av lån. Och där vinner Lendo och är bäst i test 2017 ensligt oss. Sedan om det är den bästa låneförmedlaren för just dig kan du enbart själv ta reda på. Men vi tror att vårt test är så bra att dom allra flesta blir mer nöjd med Lendo än med många andra låneförmedlare i alla fall.

Låna pengar via Lendo

Låna pengar via Freedom Finance


Innehåll i guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Här har du en snabbmeny över Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance så du så snabbt som möjligt ska kunna läsa guiden och hitta det du söker.

  • Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance
  • Innehåll i guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance (här är du nu)
  • Läs mer om Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance
  • Diskutera Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance
  • Omdöme och betyg på guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Andra guider om Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Här tipsar vi om andra guider som vi har skrivit om just Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance och guider som är relaterad till ämnet.

  • → Lendo
  • → Freedom Finance

Lendo

Lendo är guiden som är startsidan för allt vi skriver om låneförmedlaren Lendo och det är en guide du verkligen borde läsa om du funderar på att låna pengar vi Lendo. Där kan du bland annat läsa omdöme och betyg från våra besökare och våran egen recension.

Freedom Finance

Och sedan har vi guiden Freedom Finance som är ett måste för dig som ska låna pengar av antingen Freedom Finance eller Lendo. Det är som en startsida för allt vi skriver om Freedom Finance.


Läs mer om Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Här kan du enkelt klicka dig fram på rubrikerna till dom olika kapitlen i guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance. Så har du inte hittat det du söker här ovanför kan du enkelt ta dig fram i menyn här.

Läs om flera låneförmedlare

Låna till kontantinsats


Diskutera Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Eftersom vi försöker bygga en sajt tillsammans med våra besökare så är det väldigt viktigt för oss att ge möjlighet till frågor och diskussion i varje guider. Så även i guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance där du befinner dig nu. Så har du någon fråga så kan du ställa den här nedanför i kommentarsfältet så kan vi på redaktionen försöka svara på den eller någon annan besökare om dom hinner förre.


Omdöme och betyg på guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Vi skulle bli glada om du vill vara med och lämna omdöme och betyg på guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance som du precis har läst. Vi försöker bygga en sajt tillsammans med våra besökare och det viktigaste för oss är att veta vad du tycker så vi hela tiden kan bli bättre på det vi gör. Vill du lämna omdöme och betyg på Lendo och Freedom Finance så gör du det i guiderna Lendo omdöme och Freedom Finance omdöme.

(21 röster och i snitt: 4,81 av 5)

Här är du nu: Kontantinsats » Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Det här inlägget postades i Freedom Finance, Lendo. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

  1. Pär skriver:

    Jag tycker Lendo är hästlängder bättre faktiskt. Och jag skulle hellre välja Zmarta än Freedom Finance fast dom har samma ägare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.