Veckans topplista över lån - v.3 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.3 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades fredag 2018-01-19 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance? Svar: Det är är väldigt svårt att svara på för vad skulle det vara som gör att den ena av dom är bäst? Förmodligen att dom ger bäst ränta, bäst villkor och har bäst service? Men då lån är väldigt individuellt så är det nästan helt omöjligt och svara på dom första två frågorna. Men ut det föddes Kontantinsats.se. Tanken är att vi tillsammans ska skapa innehåll för att se vilka lån som är bäst. Och i vilka olika situationer dom är det. Sedan är det viktigt att poängtera att det inte behöver stämma för just dig. Men vi tror ändå vi skapat en plattform som många kan ha hjälp av. Och som bli bättre för varje besök. Vi har omdöme, betyg och recensioner och följer alla lån varje dag året runt. Det du kan börja med och titta i våran topplista här ovanför som visar vilka 10 lån som våra besökare väljer oftast efter ha besökt oss. Det har hittills aldrig visat att Freedom Finance är populärare än Lendo hos våra besökare. Så mycket populära att fler har valt Lendo varje vecka sedan starten 2010. Men det behöver absolut inte betyda att Lendo är bäst för det. Inte för dig. Därför har vi även lagt till omdöme och betyg där våra besökare får säga vad dom tycker om Lendo och Freedom Finance. Och alla andra lån också för den delen. Det ger en bättre överblick men visar ändå inte vilken som är bäst. Därför har vi även lagt till våran egen recension om alla lån och där sammanställer vi omdöme, betyg och populäritet bland annat. Sedan gör vi en djupdykning och söker med ljus och lukta efter allt vi kan komma över om dessa lån. Vi har bland annat listor över vilka banker dom har samarbete med och jämför i och med att båda är låneförmedlare. Efter det så utser vi vilka lån VI tycker är bäst i vårt bäst i test av lån. Och där vinner Lendo och är bäst i test just nu enligt oss. Sedan om det är den bästa låneförmedlaren för just dig kan enbart du själv ta reda på. Men vi tror att vårt test är så bra att dom allra flesta blir mer nöjd med Lendo än med många andra låneförmedlare i alla fall. Titta gärna in innehållet i Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance här nedanför.

Låna pengar via Lendo

Låna pengar via Freedom Finance


Innehåll i guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Här har du en snabbmeny över guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance så du så snabbt som möjligt ska kunna läsa guiden och hitta det du söker. Och framförallt inte lägga onödig tid om det inte är något som intresserar dig.


Det viktigaste om Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Detta kapitel är för dig som vill veta det viktigaste om Lendo och Freedom Finance. Och tanken med det är att du ska kunna se vilken av dessa som passar dig bäst.


Sammanfattning Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Sammanfattning av guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance är att vi här publicerar guider om respektive låneförmedlare vi tycker du bör ta del av och där är omdöme och betyg från andra besökare och recension från oss på redaktionen väldigt viktiga. Sedan har vi även egna recensioner om dom båda som vi tycker du ska läsa innan du ska låna pengar snabbt och direkt online på nätet.


Andra guider om Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Här tipsar vi om andra guider som vi har skrivit om just Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance och guider som är relaterad till ämnet. Vi startade år 2010 så det har hunnit blivit väldigt många guider om just dessa två låneförmedlare. Speciellt eftersom dom funnits med oss sedan starten.

  • Lendo
  • Freedom Finance
  • Låneförmedlare

Lendo

Lendo är guiden som är startsidan för allt vi skriver om låneförmedlaren Lendo och det är en guide du verkligen borde läsa om du funderar på att låna pengar vi Lendo. Där kan du bland annat läsa omdöme och betyg från våra besökare och våran egen recension.

Freedom Finance

Och sedan har vi guiden Freedom Finance som är ett måste för dig som ska låna pengar av antingen Freedom Finance eller Lendo. Det är som en startsida för allt vi skriver om Freedom Finance.

Vilka banker har Lendo

Vi har skapat en specialsida för vilka banker som Lendo jämför och det har vi döpt till Vilka banker har Lendo. Besök den för att få reda på vilka banker det är du jämför när du skickar in en ansökan.

Låneförmedlare

Låneförmedlare är både Lendo och Freedom Finance därför tycker vi du bör läsa guiden Låneförmedlare innan du tar något beslut om vilken du ska använda dig av. Där kan du läsa om ännu fler alternativ än dessa två så du verkligen kan se vilken låneförmedlare som passar dig och dina behov bäst just precis nu.


Läs mer om Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Här kan du enkelt klicka dig fram på rubrikerna till dom olika kapitlen i guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance. Så har du inte hittat det du söker här ovanför kan du enkelt ta dig fram i menyn här.

Läs om flera låneförmedlare

Både Lendo och Freedom Finance är låneförmedlare så därför tycker vi att du bör läsa dessa två guider innan du väljer någon av dessa.

Låna till kontantinsats


Diskutera Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Eftersom vi försöker bygga en sajt tillsammans med våra besökare så är det väldigt viktigt för oss att ge möjlighet till frågor och diskussion i varje guider. Så även i guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance där du befinner dig nu. Så har du någon fråga så kan du ställa den här nedanför i kommentarsfältet så kan vi på redaktionen försöka svara på den eller någon annan besökare om dom hinner förre.


Betyg på guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Vi skulle bli glada om du vill vara med och lämna betyg på guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance som du precis har läst. Vi försöker bygga en sajt tillsammans med våra besökare och det viktigaste för oss är att veta vad du tycker så vi hela tiden kan bli bättre på det vi gör.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (36 röster och i snitt: 4,83 av 5)

Omdöme på guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Du kan även skriva några rader om guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance om du vill. Motivera gärna ditt betyg där om du tänkte lämna ett sådant också. Vill du lämna omdöme på Lendo och Freedom Finance så gör du det i guiderna Lendo omdöme och Freedom Finance omdöme.


Här är du nu: Kontantinsats » Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Det här inlägget postades i Freedom Finance, Lendo. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

  1. Pär skriver:

    Jag tycker Lendo är hästlängder bättre faktiskt. Och jag skulle hellre välja Zmarta än Freedom Finance fast dom har samma ägare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.