Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance?

Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance? Det är är väldigt svårt att svara på för vad skulle det vara som gör att den ena av dom är bäst? Förmodligen att dom ger bäst ränta, bäst villkor och har bäst service? Men då lån är väldigt individuellt så är det nästan helt omöjligt och svara på dom första två frågorna. Men ut det föddes Kontantinsats.se. Tanken är att vi tillsammans ska skapa innehåll för att se vilka lån som är bäst.

Och i vilka olika situationer dom är det. Sedan är det viktigt att poängtera att det inte behöver stämma för just dig. Men vi tror ändå vi skapat en plattform som många kan ha hjälp av. Och som bli bättre för varje besök. Vi har omdöme, betyg och recensioner och följer alla lån varje dag året runt. Det du kan börja med och titta i våran topplista här ovanför som visar vilka 10 lån som våra besökare väljer oftast efter ha besökt oss. Det har hittills aldrig visat att Freedom Finance är populärare än Lendo hos våra besökare.

Låna pengar via Lendo

Låna pengar via Freedom Finance

Hitta bästa låneförmedlare

Du bör även titta in Bästa låneförmedlare i fall du vill få en överblick över hur stora och populära låneförmedlarna är just nu. Där skriver vi bland annat om hur mycket pengar dom omsätter och hur länge dom funnits. Låneförmedlare är både Lendo och Freedom Finance därför tycker vi du bör läsa guiden Låneförmedlare innan du tar något beslut om vilken du ska använda dig av. Där kan du läsa om ännu fler alternativ än dessa två så du verkligen kan se vilken låneförmedlare som passar dig och dina behov bäst just precis nu.

Stort guiden om Lendo

Lendo är guiden som är startsidan för allt vi skriver om låneförmedlaren Lendo och det är en guide du verkligen borde läsa om du funderar på att låna pengar vi Lendo. Där kan du bland annat läsa omdöme och betyg från våra besökare och våran egen recension.

Stort guiden om Freedom Finance

Och sedan har vi guiden Freedom Finance som är ett måste för dig som ska låna pengar av antingen Freedom Finance eller Lendo. Det är som en startsida för allt vi skriver om Freedom Finance.


Vilka banker har Lendo?

Svar: Vi har skapat en specialsida för vilka banker som Lendo jämför och det har vi döpt till Vilka banker har Lendo. Besök den för att få reda på vilka banker det är du jämför när du skickar in en ansökan.

Vilka banker har Freedom Finance?

Svar: Bra fråga! Du bör ta reda på vilka banker som dom har så du kan jämföra och se vilken som passar dig bäst. Under Vilka banker har Freedom Finance så ser du en likadan lista och där vi skriver om vart du kan se det på deras hemsida så du själv kan titta efter.

Varför ska man använda en låneförmedlare?

Svar: En låneförmedlare är bra eftersom dom ofta är gratis och där du helt enkelt får jämföra olika banker och räntor mot varandra med bara en enda ansökan och en enda UC. Man vill ha så få UC på sig som möjligt eftersom för många kan göra så man får svårare att låna pengar och dessutom få dyrare ränta.


Läs mer om Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Vi har skapat en lista över guider som vi skrivit i ämnet sedan tidigare och dom kan du alltså hitta här. Det här är guider om Lendo och Freedom Finance och andra ämnen som du visat att du är intresserad av. Så om du vill läsa vidare och fördjupa dina kunskaper om detta så kan du klicka på länkarna. Ordningen är efter hur populära sidorna är.


Sammanfattning Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Sammanfattning av guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance är att vi här publicerar guider om respektive låneförmedlare vi tycker du bör ta del av och där är omdöme och betyg från andra besökare och recension från oss på redaktionen väldigt viktiga. Sedan har vi även egna recensioner om dom båda som vi tycker du ska läsa innan du ska låna pengar snabbt och direkt online på nätet.

Här har du en snabbmeny över guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance så du så snabbt som möjligt ska kunna läsa guiden och hitta det du söker. Och framförallt inte lägga onödig tid om det inte är något som intresserar dig. Vi vill att du spar tid med den här menyn så du ska kunna lägga din tid på att hitta det du söker och inget annat. Du kan klicka på rubrikerna för att direkt ta dig till den. Vi skulle bli glada om du vill vara med och lämna betyg på guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance som du precis har läst. Vi försöker bygga en sajt tillsammans med våra besökare och det viktigaste för oss är att veta vad du tycker så vi hela tiden kan bli bättre på det vi gör. Du kan även skriva några rader om guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance om du vill.

Så mycket populära att fler har valt Lendo varje vecka sedan starten 2010. Men det behöver absolut inte betyda att Lendo är bäst för det. Inte för dig. Därför har vi även lagt till omdöme och betyg där våra besökare får säga vad dom tycker om Lendo och Freedom Finance. Och alla andra lån också för den delen. Det ger en bättre överblick men visar ändå inte vilken som är bäst. Därför har vi även lagt till våran egen recension om alla lån och där sammanställer vi omdöme, betyg och populäritet bland annat.

Sedan gör vi en djupdykning och söker med ljus och lukta efter allt vi kan komma över om dessa lån. Vi har bland annat listor över vilka banker dom har samarbete med och jämför i och med att båda är låneförmedlare. Efter det så utser vi vilka lån VI tycker är bäst i vårt bäst i test av lån. Och där vinner Lendo och är bäst i test just nu enligt oss. Sedan om det är den bästa låneförmedlaren för just dig kan enbart du själv ta reda på.


En reaktion på “Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance?

  1. Pär

    Jag tycker Lendo är hästlängder bättre faktiskt. Och jag skulle hellre välja Zmarta än Freedom Finance fast dom har samma ägare.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.