Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 11. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu

Var ska man köpa lägenhet i Stockholm

Var ska man köpa lägenhet i Stockholm? Det är såklart en väldigt svår fråga att svara på. Man ser att rent procentuellt så har många förordet stigit ännu mer än innan för tullarna dom senaste åren. Men kommer det fortsätta så? Om priserna rasar vart rasar det först då? Det vanligaste tipset man får från mäklare är att köpa läge, läge och läge. Att de i princip är allt. Det är såklart inte helt sant men det är helt klart den viktigaste punkten. Köper du en lägenhet i Stockholm med bra läge så bör det vara den säkraste investeringen. Och bra läge är nästan allt innanför tullarna om man tittar på priserna. Men självklart kommer lägenheter nära populära platser alltid vara mest populära. Och med utsikt.

Låna pengar till kontantinsatsen

Det går att låna pengar till kontantinsatsen också men inte med ett bolån med bostaden som säkerhet. Då måste du ta ett privatlån till den delen och det är sådana lån du hittar här ovanför. Och vill du se fler alternativ är det bara klicka på alla lån precis ovanför listan.


Läs mer om Var ska man köpa lägenhet i Stockholm

Har du inte hittat det du söker i Var ska man köpa lägenhet i Stockholm? Här kan du klicka dig vidare till andra guider vi tror du kan vara intresserad av att läsa.


Har du några frågor om Var ska man köpa lägenhet i Stockholm?

Om du har några frågor om Var ska man köpa lägenhet i Stockholm så kan du ställa dessa här nedan.


Här är du nu: Kontantinsats » Var ska man köpa lägenhet i Stockholm

Säg gärna vad du tycker om guiden Var ska man köpa lägenhet i Stockholm genom att lämna ett betyg med hjälp av stjärnorna här nedan. Vill du ge ett omdöme lämnar du det i kommentarsfältet. Precis som vi skriver här ovan så kan du ge ett betyg med hjälp av stjärnorna där. Och om du vill ge ett omdöme med dina egna ord så har vi öppnat kommentarsfältet för dig. Där kan du även ställa eventuella frågor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.