Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Var ska man köpa lägenhet i Stockholm

Var ska man köpa lägenhet i Stockholm? Det är såklart en väldigt svår fråga att svara på. Man ser att rent procentuellt så har många förordet stigit ännu mer än innan för tullarna dom senaste åren. Men kommer det fortsätta så? Om priserna rasar vart rasar det först då? Det vanligaste tipset man får från mäklare är att köpa läge, läge och läge. Att de i princip är allt. Det är såklart inte helt sant men det är helt klart den viktigaste punkten. Köper du en lägenhet i Stockholm med bra läge så bör det vara den säkraste investeringen. Och bra läge är nästan allt innanför tullarna om man tittar på priserna. Men självklart kommer lägenheter nära populära platser alltid vara mest populära. Och med utsikt.

Låna pengar till kontantinsatsen

Det går att låna pengar till kontantinsatsen också men inte med ett bolån med bostaden som säkerhet. Då måste du ta ett privatlån till den delen och det är sådana lån du hittar här ovanför. Och vill du se fler alternativ är det bara klicka på alla lån precis ovanför listan.

Var ska man köpa lägenhet i Stockholm är en sida som vi uppdatera löpande hela tiden eftersom Stockholm verkligen är en stad i förändring. Det finns områden man kan köpa som kommer bli nästa stora grej så att säga. Där priserna går upp väldigt mycket i procent och där man kan tjäna mycket pengar.

Säg gärna vad du tycker om guiden Var ska man köpa lägenhet i Stockholm genom att lämna ett betyg med hjälp av stjärnorna här nedan. Vill du ge ett omdöme lämnar du det i kommentarsfältet. Precis som vi skriver här ovan så kan du ge ett betyg med hjälp av stjärnorna där. Och om du vill ge ett omdöme med dina egna ord så har vi öppnat kommentarsfältet för dig. Där kan du även ställa eventuella frågor.


Har du några frågor om Var ska man köpa lägenhet i Stockholm?

Svar: Om du har några frågor om Var ska man köpa lägenhet i Stockholm så kan du ställa dessa här nedan.


Läs mer om Var ska man köpa lägenhet i Stockholm

Har du inte hittat det du söker i Var ska man köpa lägenhet i Stockholm? Här kan du klicka dig vidare till andra guider vi tror du kan vara intresserad av att läsa.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.