Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Vad tjänar Lendo pengar på egentligen

Vad tjänar Lendo pengar på? Lendo är en låneförmedlare som alltså förmedlar lån och får provision när dom förmedlat ett lån. När du skickar in en ansöka till Lendo så skickar dom ut den till alla banker som dom har samarbete med. Sen är det bankernas tur att komma med bud på vilken ränta dom kan tänka sig låna ut pengar till dig och med vilka villor. När du fått alla förslag så kan du se alla räntor du erbjuds och sen i lugn och ro ta ställning till om du vill låna pengar eller ej. Så Lendo tjänar alltså pengar när du väljer att acceptera något av förslagen från banken. Och du får alltså samma ränta som hos banken direkt så Lendo förmedlar lånet helt gratis till dig som vill låna pengar. En väldigt bra win-win tjänst alltså.

Vad tjänar Lendo pengar på


Lista över fler sidor om Vad tjänar Lendo pengar på egentligen

Vi har skrivit massor i ämnet Vad tjänar Lendo pengar på tidigare och här samlar vi dom i en lista. Så du enkelt ska kunna klicka dig vidare och fördjupa dig så långt du vill.


Är Vad tjänar Lendo pengar på en bra guide?

Tycker du guiden Vad tjänar Lendo pengar på är bra eller dålig? Här kan du säga vad du tycker och sedan även se vad andra besökare tycker om innehållet.


Sammanfattning

Vad tjänar Lendo pengar på egentligen är en sida där vi berättar hur låneförmedlare Lendo tjänar pengar på sin tjänst. Vilket det är många som undrar eftersom deras tjänst är helt gratis för privatpersoner som använder deras jämförelse av privatlån.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.