Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Vad har Lendo för ränta

Vad har Lendo för ränta just nu? Lendo lånar inte ut pengar själva utan är en så kallad låneförmedlare. Det du gör är att ansöka hos dem gratis och sedan få förslag från flera banker. Ofta med väldigt olika räntor. Man kan säga att dem tävlar om att få dig som kund. För det tar Lendo inget betalat och du behöver inte låna pengar om du inte vill trots att du skickat in en ansökan och fått förlag från olika banker. Du förbinder dig inte till något. Men vill du sedan låna pengar så accepterar du bara ett av erbjudandena.

Lendo ränta

Så vad har då Lendo för ränta? Räntan sätts alltid individuellt via Lendo. Alltså den skiljer sig från person till person beroende på vilken risk banken tar för att låna ut pengar till dig. Anser banken att det är större risk att låna ut pengar till dig tar dem mer betalt. Läs mer under Lendo ränta där vi skrivit lite mer om det.


Läs mer om Vad har Lendo för ränta

Ifall du inte hittat det du sökte i denna guiden eller bara vill läsa vidare i ämnet och se vad mer vi skrivit om ränta och om låneförmedlare Lendo kan du titta in listan här. Vi har med 10 guider som vi tycker du ska läsa om du kommit till denna sida för att du är intresserad av just detta ämne.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.