1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
  • Jämför över 25 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Vad betyder amorteringsfritt?

Vad betyder amorteringsfritt? Det är alltså att du inte betalar tillbaka på lånet. Men ofta behöver du betala ränta och andra kostnader under tiden du inte betalar tillbaka lånet. Det gör alltså att lånet inte minskar men du betalar för att få ha pengarna. Så amorteringsfritt lån är alltså inte lika med kostnadsfritt lån. Vilket faktiskt finns också. Men då rör det sig ofta om små snabblån där dom försöker locka in dig som kund genom att erbjuda dig att prova låna pengar av dom utan att betala något för det. Du betalar bara tillbaka summan du fått låna. Och då rör dig sig ofta om så lite som 30 dagar. Men det är många som önskar sådana lån också och självklart har vi därför skapat guider om detta. Så läs vidare för att även se sidor vi skrivit om det och listor på sådana lån. Vi vet att minst en låneförmedlare i vår lista över lån erbjuder ett alternativ till amorteringsfritt lån i 1år. Titta in våran lista här ovan och klicka på länken ovanför den. Sedan klickar du på Sambla. Där kan du läsa mer om det.

Vad betyder amorteringsfritt

Bolån som är amorteringsfritt

Sedan dom nya amorteringskraven i Sverige så måste du amortera om du lånar mer än 50% av bostadens värde. Om du köper en lägenhet så måste du alltså ha minst en miljon för att inte behöva amortera. Så om du letar ett bostadslån där du inte behöver amortera som är det din chans alltså. Att du har hälften själv.


Sammanfattning av Vad betyder amorteringsfritt?

Vad betyder amorteringsfritt? är en sida där vi försöker beskriva vad amorteringsfritt är för alla. Oavsett om du kan väldigt mycket om ekonomi eller inget alls. Hos oss försöker vi skriva för alla. För målet är att alla våra besökare ska hitta det dom söker. Oavsett tidigare kunskaper alltså.


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.