Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Vad är ett lån utan säkerhet?

Vad är ett lån utan säkerhet? Lån utan säkerhet är precis vad det låter. Det vill säga ett lån som du tar utan att sätta något i säkerhet för lånet. Lånet blir dock oftast dyrare när man tar sånt lån i jämförelse med att ta ett lån där du lämnar något i säkerhet. Till exempel så kan du ju sätta din bostad som säkerhet för ett bostadslån. Då sätter du en del av din bostad som säkerhet och så får du förhoppningsvis ett billigare lån. Detta eftersom långivaren har lägenheten som säkerhet och om du inte kan betala ditt lån så kan dom helt enkelt sälja din bostad. Dock är det väldigt ovanligt att det händer, även om det händer ibland.

Vad är ett lån utan säkerhet?


Diskutera Vad är ett lån utan säkerhet? med andra

Här kan du diskutera guiden Vad är ett lån utan säkerhet? med andra besökare och med oss på redaktionen. Du gör den genom kommentarsfältet här nedan.


Läs mer om Vad är ett lån utan säkerhet?

Har du inte hittat det du söker här ovanför så kan du förhoppningsvis hitta det du söker i den här menyn över andra guider vi skrivit i ämnet lån utan säkerhet.


Sammanfattning av Vad är ett lån utan säkerhet?

I guiden Vad är ett lån utan säkerhet så skriver vi helt enkelt om vilka lån du kan ta om du vill låna pengar utan att lämna något i säkerhet. Och det är av dom lånen vi listar. Så vill du får en överblick kan du läsa igenom hela den här guiden.

Vill du ge ett betyg på gör du det med stjärnorna ovan och vill du göra det med dina egna ord använder du dig av kommentarsfältet. Här kan du säga vad just du tycker om guiden Vad är ett lån utan säkerhet? genom att ge ett betyg. Tycker du rubriken stämmer med innehållet? Ge ditt betyg utifrån det.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.