TOPPLISTAN VECKA 19 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Vad är blancolån?

Vad är blancolån? Ja vad är egentligen ett blancolån? Ett blancolån är ett så kallat lån utan säkerhet. Även kallat privatlån. Så det är alltså samma typ av lån. Du lämnar helt enkelt inget i säkerhet för att få låna pengar. Läs allt om blancolån i vår guide Blancolån. Vid ett bolån lämnar du till exempel bostaden som säkerhet för lånet och vid ett billån med bilen som säkerhet så lämnar du bilen som säkerhet för lånet. Men vid ett blancolån lämnar du alltså inget som säkerhet för lånet.

Ett blancolån ofta större lån upp till 400.000kr men även snabblån och smslån är en typ av blancolån även om dom sällan kallas det då det rör sig om små lån som istället fått namnen snabblån och smslån. För ett blancolån får du låna pengar till vad du vill. Till exempel som ett båtlån, billån eller låna till renovering eller nytt kök. Vill du läsa mer om blancolån kan du ta en titt under blancolån där vi har skrivit mer om det.

  • Veckans topplista över blancolån
  • Privatlån är som sagt samma typ av lån

Veckans topplista över blancolån

Här ovan hittar du en topplista över just blancolån. Där kan helt enkelt se vart besökare innan dig valt att låna pengar. Du kan även läsa och lämna omdöme och betyg om samtliga blancolån. Samt läsa våran recension över vad vi tycker.

Privatlån är som sagt samma typ av lån

Eftersom privatlån är exakt samma typ av lån så tycker vi att du ska titta in guiden Privatlån också. Vi har valt att dela upp det eftersom våra besökare söker ungefär lika mycket efter båda namnen. Och inte lån utan säkerhet som är vad det är. Så därför hittar du flera guider med alla dessa tre namnen. Vad är blancolån? är sidan där vi försöker svara på just det och leda dig vidare till allt vi skrivit i ämnet. Så du ska kunna veta allt om lån utan säkerhet innan du väljer ett sådant typ av lån.

Och att du vet hur man jämför ett sådant lån med effektiva ränta med mera. Vi har skapat en innehållsförteckning så du ska kunna hitta i guiden lättare. Det du ser här är alltså vad just den här guiden innehåller. Tanken med det är att du inte ska lägga någon onödig tid på att läsa en guide som inte hjälper dig. Så du kan redan här se vad den innehållet helt enkelt.


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.