Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Topplista över billån

En topplista över billån? Genom att lista billån och skapa en topplista utifrån vilka våra besökare väljer så hoppas vi få fram det bästa billånet. För det våra besökare väljer mest genom åren borde ju även vara det bästa? För varje dag som går så borde även topplistan bli bättre och bättre eftersom det blir fler och fler som väljer billån utifrån den.

Bästa billånet?

Var som är det bästa billånet kan ju självklart avgöras på mer än vilket som väljs ofta. För definitionen av vilket som är det bästa går självklart även isär beroende på vem man frågar. Men vi tror att man genom att skapa en topplista och sen lägga till möjligheten att kommentera och ge betyg till olika långivare får fram ett ganska bra svar.


Mer skrivet om billån

Guiden du precis tagit del av skriver vi om alla topplistor vi har om just billån men har du ändå inte hittar det du söker angå detta så hoppas vi att du gör det i den här menyn istället. Här har vi nämligen radat upp 10 guider som är relaterade till just topplistor över lån till bil. Så du enkelt kan klicka dig till någon guide som förhoppningsvis hjälper dig istället.


Sammanfattning av Topplista över billån

Topplista över billån är sidan där vi skriver om hur vi skapar topplistor med just lån till bil så att du ska kunna hitta ett billån som passar just dig bäst. Och det gör vi genom bland annat topplistor alltså. Så läs den här sidan för att se hur vi gör och klicka dig fram till våra listor med omdöme och betyg på lån till bil.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.