Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Tips inför visning

Tips inför visning? Har ni några smarta tips inför man ska gå på visning för att köpa en bostad? Här har vi sammanställt tips som vi tycker är viktiga inför en en visning. Och då menar vi som köpare i den här guiden och inte som säljare. Läge, läge, läge brukar mäklare säga. Och det finns något i det. Du kan renovera en bostad ganska ordentligt. Ibland bygga om planlösningen helt och hållet. Men det är omöjligt att flytta din bostad. Tänk bort ytskiktet som väggar och golv. Det är ändå saker du säkert kommer vilja byta.

Titta när vitvarorna senast är bytta. Prova så att alla vattenkranar fungerar och inte droppar eller liknande. Kolla eventuell insyn. Sånt syns sällan på bilderna men är väldigt viktigt för bostadens pris. Kolla väderstrecken. Kommer det vara dåligt eller bra ljus i lägenheten? Titta om något planeras att byggas eller skulle kunna byggas precis framför din utsikt och som skulle kunna ändra priset på din bostad.

Hur ser ekonomi ut i föreningen om det är en bostadsrätt du funderar på att köpa. Är det några renoveringar planerade som skulle kunna höja avgiften? Finns det några planer att höja avgiften i föreningen? Ring ordförande och fråga. Om du har bil eller funderar på att skaffa, vart kan du parkera och vad skulle det kosta? Känner du inte till området Sean tidigare så ta en promenad och känn efter hur det skulle kännas att bo där.

Vad ingår i avgiften? Ingår el, vatten, bredband och tv? Vad måste du betala för utöver avgiften + hemförsäkring + för eventuella lån? Gör en lånekalkyl. Skaffa ett lånelöfte redan innan visning så du kan vara snabb med att lägga bud. Gå på alla visningarna om du kan. Du ska göra en stor affär och ser ofta saker andra gången du är i bostaden.

Har du några tips? Vi fyller på den här guiden löpande och skulle bli glada om du ville vara med och tipsa om tips inför visning.

Tips inför visning bild

Tips inför visning bild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.