Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Ta lån till kontantinsats

Ta lån till kontantinsats? Kan man det? Svar: Ja du kan låna till kontantinsatsen till din bostad men inte med bostaden som säkerhet för lånet. Du får ta ett privatlån till den delen helt enkelt. En kontantinsats på en bostad i Sverige måste vara minst 15 procent. Det kan du inte komma förbi då vi ha bolånetak i Sverige vilket innebär att man i Sverige bara får belåna bostaden upp till max 85 procent av dess värde. Så köper du en villa för 3 miljoner kronor så måste du alltså ha minst 450.000kr i insats. Pengar inte många har. Det gör att många väljer att låna även till kontantinsatsen men då med ett privatlån.

Se om du kan låna till kontantinsatsen med ett privatån

Du kan redan idag se efter om just du/ni har möjligheten att låna till kontantinsatsen genom att skicka in en låneansökan. Du förbinder dig inte i dom allra flesta fallen att låna pengar när du skickar in en låneansökan. Vi märker ut på lånen där du kan skicka in en ansökan utan att låna pengar sen utan bara se efter om du kan få låna pengar och vad det skulle kosta dig i så fall. Lendo är ett exempel på låneförmedlare där du kan skicka in en ansökan och sedan ta ställning om det passar dig.
startsidan hittar du guiden Låna till kontantinsats – Bäst i test. Ett måste om du frågar oss.


Läs mer om Ta lån till kontantinsats

Har du inte hittar det du söker efter än så hoppas vi att du gör det i den här menyn som visar andra guider vi skrivit om just Ta lån till kontantinsats. Så vi hoppas du kan hitta vidare till en annan guide här som svarar på dina frågor.


Diskutera guiden Ta lån till kontantinsats med andra

Var med och diskutera guiden Ta lån till kontantinsats med andra besökare här nedanför i kommentarsfältet. Där kan du även ställa eventuella frågor du har om guiden.


Betyg på Ta lån till kontantinsats

Vi vill väldigt gärna att du säger hur bra eller dålig du tycker guiden Ta lån till kontantinsats är att svara på rubriken genom att trycka på stjärnorna.

[ratings]


Omdöme på Ta lån till kontantinsats

Vill du istället säga hur bra eller dålig du tycker Ta lån till kontantinsats är med ord kan du göra det nedan.


Här är du nu: Kontantinsats » Ta lån till kontantinsats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.