TOPPLISTAN VECKA 15 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Ta lån för att lösa skulder

Ta lån för att lösa skulder gör väldigt många just nu och det kallas att samla lån. Många låneförmedlare annonserar om att du kan samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små-lån från tex snabblån, smslån och kreditkortsskulder. Det man gör du är helt enkelt att man tar ett stor lån och betalar av alla sina små lån. Kvar blir då ett stort lån istället för många små.

Fördelen med det är att du kan få ner kostnaderna väldigt mycket genom att få en lägre ränta om du har många dyra snabblån, smslån och andra smålån där du inte kunnat betala tillbaka av någon anledning. Då kan du samla dom till ett stort och få lägre ränta. En annan fördel är att du får ett lån att hålla reda på och inte flera olika. Det brukar vara jobbigt att hålla reda på fler lån och vilket man har betala av på och inte.

Efter att TV-programmet Lyxfällan ofta börjar med att samla lån så upplever vi att intresset för att samla lån och krediter har skjutit i höjden. Det kan även vara för att många låneförmedlare och banker annonserar med att dom kan hjälpa dig med detta. I den här guiden tänkte vi gå igenom vart våra besökare valt att samla sina lån och krediter för att lösa sina skulder. Här kan du se vad tidigare besökare har tyckt om Ta lån för att lösa skulder. Om du sedan själv vill ge ett betyg så klickar du bara med musen på stjärnorna.


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.