TOPPLISTAN VECKA 12 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Swedbank – Bäst i test?

Swedbank är en av dem fyra storbankerna i Sverige där SEB, Handelsbanken och Nordea är som andra tre. På den här sidan kan du bland annat läsa omdöme, betyg och sedan vår recension. Du hittar sedan alla info som vi samlat in om Swedbank och alla våra guider som vi skrivit om dem eller som dom nämns i av någon anledning. Det finns även några låneförmedlare som har Swedbank i sin jämförelse och då skriver vi även om det.

Låna till kontantinsats Swedbank

Låna till kontantinsats hos Swedbank?

Vill du låna kontantinsats av Swedbank får du helt enkelt kontakta dem och fråga hur du går tillväga i så fall. För vi har inte hunnit tagit reda på om det är möjligt hos dem.

Swedbank omdöme

Swedbank omdöme kan du läsa och lämna här. Vi försöker lista alla banker, låneförmedlare, långivare och andra jämförelsetjänster på ett och samma ställe och sedan skapa topplistor med omdöme, betyg och recensioner. På så sätt hoppas vi skapa den bästa startsidan för alla som vill låna pengar. Vi är inget stor företag utan vi är ett litet media företag som driver bloggar inom olika nischer och då framförallt bloggar inom ekonomi där vi lägger till olika tjänster till fakta. Så här kan du alltså säga vad du tycker om Swedbank.

1 tanke på “Swedbank – Bäst i test?”

  1. Jag har varit kund hos Swedbank sedan 2008 och haft hela mitt företag där men nu byter jag till Handelsbanken. Jag fick bättre ränta hos Handelsbanken direkt fast att jag matat Swedbank troget sedan 2008. Det säger allt tycker jag.

Kommentarer är stängda.