1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
  • Jämför över 25 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Swedbank billån

Swedbank billån är två olika lån. Ett privatlån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet och sedan ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Men vad är då skillnaden på dessa två lån mer än det? Om du ska lämna bilen som säkerhet för lånet så får du oftast lite billigare ränta. Vi vet dock inte om så är fallet hos Swedbank men vi antar det. Då måste du köpa bilen av en auktoriserad bilhandlare och då får du låna 80 procent av bilens värde men bilen som säkerhet.

Innehåll Swedbank billån

  • Då är privatlån lösningen för att låna till bil
  • Här samlar vi allt om deras billån

Då är privatlån lösningen för att låna till bil

Så köper du en bil för 200.000kr så får du alltså låna 160.000 med bilen som säkerhet för lånet. Med bilen som säkerhet för lånet får du inte köpa bilen av en privatperson och inte heller en bil som kostar under 50.000kr vad vi kan förstå utifrån texten på deras hemsida. I dessa fall är ett privatlån den enda lösningen alltså. Och med ett privatlån behöver du inte någon kontantinsats heller utan kan låna 100%. Köper du en bil för 200.000kr kan du alltså låna hela beloppet.

Här samlar vi allt om deras billån

Swedbank billån är en sida där vi samlar allt vi skriver om Swedbankens billån. Så om du funderar på att låna pengar till en bil hos Swedbank så tycker vi att du ska läsa den här guiden först. Här samlar vi allt vi vet om deras billån och sedan har vi en recension om deras billån plus omdöme och betyg från tidigare besökare. Självklart kan du även ge omdöme och betyg på deras lån.

Swedbank billån

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.