Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Största låneförmedlare

Största låneförmedlare skulle vi gissa är Lendo. Lendo är till 100% störst hos oss och har varit sedan starten av Kontantinsats.se år 2010. Om vi går igenom dom 14 låneförmedlarna som vi listar och tittar på hur mycket dom omsätter så är Lendo överlägset störst. Sedan är det svårt att avgöra hur det är med dom låneförmedlarna som även har massor av andra tjänster som kommer med i omsättningen. För Lendo så är det enbart låneförmedling och så är det för dom allra flest andra låneförmedlarna som vi listar. Två guider som vi skulle rekommendera dig att läsa om du är intresserad av att låna pengar via en låneförmedlare så är det våra guider Låneförmedlare och Bästa låneförmedlare.

Så vad menar vi med störst

I vårt test av vilken låneförmedlare som är största så bedömer vi vilken som omsätter mest. Vi tror nämligen att det är ganska lika vad gäller ersättningen dom får när du förmedlar ett lån och därför har vi valt att göra denna jämförelsen. Vi tycker det ger en ganska så bra bild om inte annat.


Vad är en låneförmedlare?

Svar: En låneförmedlare är ett företag som samarbetar med långivare och banker och skickar din ansökan till alla dessa när du skickar in en ansökan till dom. Och en bra sådan har bara en UC och en ansökan. Och det är den stora fördelen med det.

Är Lendo största?

Svar: Om man räknar till omsättning så är Lendo förmodligen störst av alla. Så om du vill jämföra dom mot andra kan du titta in någon av våra sidor i ämnet som vi länkar här.


Lista över andra guider om Största låneförmedlare

Vi har skrivit flera guider vi tror du kan vara intresserad av om du är ute efter Största låneförmedlaren. Här listar vi dessa.


Sammanfattning av Största låneförmedlare

Som du ser här ovan kan du ge betyg på guiden Största låneförmedlare och du kan även ge ditt omdöme i form av en kommentar och det gör du här nedan. Säg gärna vad du tycker om genom att lämna ditt betyg i form av stjärnor.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.