Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Spartips – Så kan du bli rik

Spartips är en guide som vi hoppas ska göra dig rik. Vi uppdaterar den här guiden löpande hela tiden så vi hoppas du tittar in här lite då och då för att påminna dig själv om vad du kan göra för att spara pengar och bli rik. Målen med den här guiden är att den ska bli mer komplett än alla så blir du rik-böcker som toppar topplistorna år efter år. Skillnaden på den här guiden är att den är gratis och att du ska kunna nå den från din mobil när som helst så att du kan uppdatera dig själv lite då och då. Vårt första tips är att läsa den här listan en gång i månaden för att påminna dig själv om vad du kan göra för att bli rik. För det är lätt att glömma bort det i vardagsstressen och det tar ett tag att bryta ett mönster. Du kan även göra en hel egen lista och ta med det du tycker är bäst och lägga till egna punkter. Har du tips på några bra punkter får du hemskt gärna dela med dig av dom genom att lämna en kommentar här nedan också. Vår första version av den här guiden kom ut 2012 och har idag vuxit ganska mycket men vi hoppas som sagt att den här guiden ska göra dig rik så vi bygger ut den hela tiden.

1. Jämför dina försäkringar. Det kan du spara väldigt mycket pengar på. Jämför din bilförsäkring, jämför din hemförsäkring, jämför din villaförsäkring.

2. Byt elbolag. Genom att byta elbolag kan du spara väldigt mycket pengar.

3. Se till att alltid betala alla räkningar i tid så du inte får några påminnelseavgifter. Sätt ett datum varje månad för när du ska betala räkningar så du får in det på rutin.

4. Spara minst 10% av din inkomst.

5. Välj att gå och cykla istället för att åka kommunalt eller åka bil.

6. Jämför mobilabonnemang. Utnyttjar du verkligen det du har idag fullt ut eller kan du ta ett billigare?

7. Sälj prylar du inte använder. Idag finns det många sajter och appar där du kan annonsera gratis.

8. Köp gamla vackra kvalitetsmöbler istället för billiga som kommer gå sönder inom några år. Det är lätt att vara dumsnål och tro att man sparar pengar när man köper billiga saker som inte håller i längden.

9. Var rädd om dina saker så dom håller längre.

10. Handla mat precis efter du ätit. Då minskar risken för att du köper saker på impuls. Det kan bli väldigt mycket pengar på ett år.

11. En en eller flera månader om året där du tävlar mot dig själv och inte försöker köpa mer än det allra nödvändigaste.

12. Skriv ner dina utgifter och försök slå dom varje månad. Det finns väldigt bra appar där du direkt kan skriva ner dina utgifter.

13. Det är sällan så att du sparar pengar på att vara en trogen kund idag. Hur ofta har du inte märkt att nya kunder få bättre erbjudanden än du som varit kund i flera år? Jämför, jämför och jämför.

14. Ha autogiro på så mycket som möjligt så du inte riskerar att glömma bort att betala.

15. Undvik hel och halvfabrikat. Laga istället maten själv. Det blir billigare, godare och nyttigare.

16. Köp begagnade kläder och prylar. Bra för plånbok, miljö och framtida generationer.

17. Ha rätt lufttryck på bildäcken. Där finns det pengar att spara på bensinförbrukningen.

18. Baka ditt eget bröd. Många mår bra av att göra något konkret med händerna och du sparar pengar och får godare bröd.

19. Duscha kortare tid.

20. Byt till lågenergilampor.

21. Koka upp vatten med vattenkokare först.

22. Samla lån om du har många dyra små-lån och krediter som du kan baka ihop till ett enda lån istället. Då kan du få lägre ränta och behöver bara hålla reda på ett lån istället för flera stycken.

[ratings]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.