Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Spara till kontantinsats

Spara till kontantinsats är såklart ett alternativ till att låna pengar till sin kontantinsats. Här är tanken att vi ska samla direktlänkar till sparkonton och tjänster där du kan räkna ut hur lång tid det tar för dig att spara till kontantinsatsen. Här kan du jämföra olika sparkonton själv. På så sätt hoppas vi att du får en så bra överblick som möjligt själv istället för att behöva ta hjälp av någon annan och inte ha grepp över sin ekonomi själv. Självklart kan det vara bra att ta hjälp av någon mer kunnig men det är viktigt att du vet vad ni pratar om så du hänger med i snacket i alla fall.

Hitta bästa sparräntan

Under guiden bästa sparräntan har vi sedan tidigare tagit upp hur man kan hitta bästa sparräntan. Om du vill spara pengar med så bra ränta som möjligt för just precis dig bör du besöka den sidan och sedan ta dig vidare därifrån.

Spara till kontantinsats


Kan du ge ett betyg på Spara till kontantinsats?

Skulle du kunna ta dig tid och ge guiden Spara till kontantinsats ett omdöme tro? Du klickar bara på stjärnorna för att säga hur bra eller dålig du tycker Spara till kontantinsats är. Och om du vill ge ett omdöme med dina egna ord så är kommentarsfältet öppet för dig.


Sammanfattning av Spara till kontantinsats

När vi skapade Spara till kontantinsats ville vi göra en sida där man enkelt ska kunna förstå hur långsamt det tar att spara ihop en insats om man vill köpa sitt boende när man utgår från 0. För tyvärr är det allt för få som förstår att det kommer ta många många år innan man kan köpa sitt boende om man ska spara ihop det.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.