Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Söka bolån utan kontantinsats

Söka bolån utan kontantinsats? Hur gör man det? Svar: Det går inte ansöka om ett speciellt lån som är ett bolån där man inte behöver ha någon kontantinsats. För i Sverige får du bara lämna din bostads i säkerhet upp till max 85 procent av bostadens värde. Så köper du en lägenhet eller ett hus för 2 miljoner så måste du alltså ha 15 procent själv eller genom ett privatlån vilket betyder 300.000kr om du ska köpa något för 2 miljoner. Det är en summa som många har väldigt svårt att spara ihop inom en rimlig tid så dom kan köpa sitt boende. Därför kan du ta ett privatlån där du alltså inte lämnar bostaden som säkerhet för den delen av lånet. Banken tar en större risk vid ett sådant lån och måste alltså ta mer betalt men det gör att du kommer in på bostadsmarknaden snabbare och det är väldigt många berätta att betala extra för. Speciellt nu när räntorna är så låga att du även kan få ett privatlån till mycket förmånlig ränta. Många kan låna 100 procent av en bostad och fortfarande har mycket billigare kostnad för boende än om dom skulle hyra likvärdig bostad där man i Stockholms innerstad inte sällan får betala dubbla priset då.


Läs mer om Söka bolån utan kontantinsats

Här samlar vi guider som vi skrivit om att låna till kontantinsatsen och om bolån utan kontantinsats.


Diskutera Söka bolån utan kontantinsats

Var gärna med och diskutera Söka bolån utan kontantinsats i kommentarsfältet här nedan med andra besökare och med oss på redaktionen. Vi på redaktionen är online dygnet runt året runt och svarar ofta på frågor och annat inom ett dygn.


Omdöme och betyg på guiden Söka bolån utan kontantinsats

Säg vad du tycker om guiden Söka bolån utan kontantinsats genom att lämna omdöme eller betyg eller båda två. Vi har valt att hålla isär dom för att några av våra flitigaste besökare önskar ha det så.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Söka bolån utan kontantinsats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.