Snabblån 2018

Snabblån är ett lån som helt enkelt går att ta med kort återbetalningstid. Alltså vi har inte valt att se snabblån som i snabbt att få lånet. Det har vi helt enkelt en helt annan topplista för som du kan hitta mer om här under Tips på andra guider om snabblån längre ned. Så är du ute efter lån med snabb utbetalning direkt eller inom 24 timmar så kan du titta in den listan istället. Snabblån är lån som är ett mindre privatlån och som har en kort återbetalningstid.

Snabblån – Veckans ENKLA topplista

I Veckans ENKLA topplista har vi som mål att ge en så bra överblick som möjligt över alla snabblån och här länkar vi enbart in till avdelningen med snabblån hos varje långivare. Vill du ha en utökad version av topplistan så kan du scrolla ner till Veckans STORA topplista som är exakt samma topplista men en utökad variant med bland annat omdöme och betyg från våra besökare. Topplistan sorteras efter vart flest av våra besökare valt att låna pengar med ett snabblån efter ha besökt någon av våra guider med snabblån. Bortsett från dom riktigt nischade guider med till exempel snabblån trots betalningsansmärkningar, snabblån med utbetalning på helgen och så vidare. Såna guider har separata topplistor.

Snabblån


Innehåll i guiden Snabblån

Har du inte hittat det du sökte efter angå snabblån här ovanför så har vi en riktigt stor guide här nedanför åt dig. Och här börjar vi alltså men en enkel och snabb meny över alla huvudrubriker i guiden. Genom att klicka på dom så tar du dig till varje kapitel i guiden direkt. Då behöver du inte läsa sådant som du ändå inte är intresserad av och så hittar du förhoppningsvis snabbare till det du är ute efter.


Vanliga frågor om Snabblån

Här samlar vi löpande frågor som vi får in om snabblån och relaterade frågor till det. Vill du ställa en fråga så kan du göra det längst ner i den här guiden.

 • Vad räknas som snabblån?
 • Är snabblån och smslån inte samma sak?

Vad räknas som snabblån?

Svar: Vi räknas lån som du kan låna kortare än 1år som snabblån. Sedan har vi även en gräns på 50.000kr.

Är snabblån och smslån inte samma sak?

Svar: Det beror på vem man frågar. Frågar du oss så är snabblån alla lån som har en återbetalningstid under 1år och sedan sorteras alla lån ut för att kallas smslån eftersom dom går att ta direkt i mobilen. Det vill säga skrivas under med mobilen. Antingen med sms eller BankID.


Tips innan du tar ett snabblån

I den här kapitlet samlar vi löpande tips inför att ta ett snabblån. Det finns mycket man bör tänka på innan man tar ett snabblån och här försöker vi hela tiden uppdatera dig med vad du bör tänka på. Vill du ge ett eget tips så finns kommentarsfältet här nedan för det.

 • Ta aldrig lån om du inte vet att du kan betala tillbaka

Ta aldrig lån om du inte vet att du kan betala tillbaka

Ta aldrig lån om du inte vet att du kan betala tillbaka. Det gäller alla lån och så även snabblån. Tar du ett lån på 30dagar så måste du veta att du får in pengar inom 30dagar. Annars kan du hamna i väldigt svåra situationer med inkassokrav med mera.


Snabblån – Veckans STORA topplista

Här ser du en utökad version av Veckans ENKLA topplista som du hittar är ovanför. I den stora versionen hittar du mer info om varje lån, omdöme och betyg, recension och mycket mer.

 • Everydayplus
 • Cash Buddy
 • Cash2you
 • Credigo
 • Klicklån
 • Lånebutiken
 • Risicum

Everydayplus

Everydayplus är ett kreditkort online skulle man kunna säga. Krediten ligger i skrivande stund på från 3000kr upp till 20.000kr. Där du alltså kan ta ut pengar när du behöver dom. Som ett kreditkort alltså. EverydayPlus priser är väldigt enkla och tydliga vilket vi ser som en stor fördel. Lån kan nämligen vara väldigt svåra att förstå sig på i många fall så därför blir det alltid pluspoäng där priserna är tydliga och där företagen visar det på ett bra sätt på sin hemsida.


Cash Buddy

Hos Cash Buddy kan du ta från 3000kr upp till 25.000kr. Det gör du direkt online på nätet och återbetalningstiden är från 1år till 5år. Det gör det även till ett litet privatlån i våra kategorier över lån.


Cash2you

Cash2you har samma ägare som Cash Buddy. Cash2you erbjuder snabblån från 3000kr och upp till 25.000kr. Och du kan låna det från 12 månader upp till 60 månader. Alltså från 1år. Du ansöker enkelt via BankID på deras hemsida. Blir du godkänd så får du pengarna snabbt. Ofta inom 2 bankdagar enligt deras hemsida i skrivande stund. Sedan är det enkelt att förstå deras sätt att redovisa hur du ska betala tillbaka lånet. Mycket tydligt faktiskt. Du ska kunna ha lån hos både Cash2you och Cash Buddy om du vill det.

Cash2you omdöme, betyg och recension

Om du vill låna pengar av Cash2you så råder vi dig att besöka Cash2you omdöme först för att se vad andra besöker tycker om deras lån. Där kan du få en bra överblick över omdöme, betyg och sedan våran egna recension om deras lån.

 • [ratings id=”9610″ results=”true”]

Våra guider om Cash2you


Snabblån vi skriver om:

 • Brixo snabblån
 • Cash2you snabblån
 • CashBuddy snabblån
 • Creditstar snabblån
 • Credway snabblån
 • Daypay snabblån
 • Modus Finans snabblån
 • Tryggkredit snabblån
 • ViaConto snabblån
 • ViaKredit snabblån
 • Vivus snabblån

Brixo snabblån

Brixo snabblån är ett mindre blancolån på från 5000kr upp till max 30.000kr. Och dom kan du låna från 1år upp till 36månader. Brixo tar UC och du måste ha minst 200.000kr per år i inkomst.

Cash2you snabblån

Cash2you snabblån har väldigt tydliga lån där du kan se hur mycket lånen komma kosta dig. Det är något vi värderar högt hos snabblånen.

CashBuddy snabblån

Med CashBuddy kan du låna pengar snabbt från 3000kr upp till 25.000kr. Så ett snabblån eller litet privatlån. Från 1år till 5år kan du välja att låna pengarna. Du kan alltså låna 3000kr i hela 5år om du vill. Även om inte vi skulle rekommendera det. Återbetalningstiden ska vara så låg som möjligt för att lånet inte ska bli för dyrt.

Creditstar snabblån

Creditstar snabblån är ett lån från 500kr upp till 5000kr för alla nya kunder. Har du sedan tagit ett lån så får du ta ett större lån andra gången du ska låna. Då får du låna upp till 20.000kr.

Credway snabblån

Credway gillar vi starkt eftersom dom har en så bra sajt som är väldigt tydlig och bra även för dom som inte förstår sig på lån så bra. Hos dom kan du låna från 1000kr upp till 30.000kr.

DayPay snabblån

DayPay är ett lån från 1000kr upp till maximalt 20.000kr. Återbetalningstiden går från 30 dagar upp till 5år och bestämt efter beloppet som du önskar att få låna.

Modus Finans snabblån

Modus Finans snabblån erbjuder lite större snabblån. Eller lite mindre privatlån. Beroende på hur man ser det. Det man ska komma ihåg är att blancolån och privatlån är samma typ av lån. Modus Finans erbjuder dig att låna 10000kr upp till 50.000kr. Och det från 12 månader, det vill säga 1år och upp till 78 månader. Så stor plus för att man kan få låna pengar så länge.

Tryggkredit snabblån

Med Tryggkredit snabblån kan du låna från så lite som 1000kr upp till 40.000kr. Beroende på hur många lån du tagit hos dom förut. Du kan välja mellan snabblån och kontokredit.

ViaConto snabblån

ViaConto erbjuder lån från 500kr upp till 15.000kr. Och det är 30dagar i återbetalningstid som gäller.

ViaKredit snabblån

ViaKredit snabblån börjar ganska högt. Dom börjar sina lån från 5000kr och du kan låna upp till 20.000kr. Och enligt vad vi kan hitta på deras hemsida så tar dom inte UC för något lån dom erbjuder.

Vivus snabblån

Vivus snabblån är ett mindre lån där du lånar pengar under en kortare period och det är mindre summor så det passar enbart om du ska låna kanske ett enda litet bud. Ofta höjer man ett bud med 5000kr eller 10000kr och vill man låna till just den budet så kan Vivus fungera. Det verkar i alla fall vara det våra besökare använder det till.


Credigo

Från så lite som 500kr och ända upp till 20.000kr kan du låna hos Credigo. Och återbetalningstiden sätter du inte själv utan den bestäms efter vilken summa du ska låna. Hur mer du lånar desto längre har du på dig att betala tillbaka pengar du lånat helt enkelt.


Klicklån

Klicklån är ett snabblån där du kan låna upp till 40.000kr med en avbetalningstid på 12 – 60 månader. På Klicklåns hemsida står det i samarbete med Thorn Svenska AB. Läs mer under Klicklån där vi skriver mer om Klicklån.


Lånebutiken

Hos Lånebutiken kan du ta ett snabblån mellan 1000kr och 15000kr. Hos Lånebutiken kan du låna alla dagar i veckan och få utbetalningen alla dagar i veckan. Det är dem ganska ensamma om vilket gör dom extra populära. Läs mer under Lånbutiken där vi skriver mer om Lånebutiken.


Risicum

Risicum är ett snabblån och smslån från så lite som 1000kr och upp till så mycket som 20.000kr. Så dom passar dom flesta som är ute efter ett små-lån. I skrivande stund så har dom rubriken Sms-lån med direkt utbetalning på deras hemsida så det lär innebära att dom betalar ut pengar snabbt och direkt.


Fördjupning i Snabblån

Här bygger vi löpande en fördjupning i snabblån för dig som verkligen vill grotta ner dig och veta allt.

 • Så jämför du snabblån
 • Så vet du skillnaden på snabblån, smslån och andra smålån
 • Alla snabblån

Så jämför du snabblån

Där kommer det finas långivare där du kan låna direkt online på nätet och där pengarna betalas in på ditt konto.

Så vet du skillnaden på snabblån, smslån och andra smålån

Så vad är det då för skillnad på snabblån och smslån? Det beror på vem man frågat. Men vi har valt att dela in det enligt följande. Ett snabblån är ett lån där återbetalningstiden är kort. Oftast mellan 30-90 dagar ungefär. Och sedan har vi gjort guider under huvudkategorin snabblån. Som till exempel snabblån utan UC och snabblån med snabb utbetalning. Alltså betyder inte snabb i snabblån att utbetalningen automatiskt är snabb. Sen kommer vi då till smslån. Som helt enkelt är ett snabblån men där du kan ta lånet via sms helt enkelt. Så det är en underkategori till snabblån också egentligen men smslån är ett samlingsnamn för snabblån där du även tar lån genom till exempel bank-id. Så därför har vi även tagit med sådana lån men vi märker ut det tydligt då.

Alla snabblån


Sammanfattning av guiden Snabblån

Sammanfattningen av guide Snabblån är att målet är att den ska fungera som en startsida för alla som vill låna pengar med ett snabblån. Och den fungerar som en startsida för alla våra guider om snabblån som vi skrivit. Vi listar alla snabblån i den här guiden och låter våra besökare påverka vilket snabblån som är bäst just precis nu.


Sammanfattning av andra guider om Snabblån

Sedan starten 2010 så har vi hunnit skrivit många bra guider om snabblån och här tänkte vi sammanfatta några av dessa. Listan som vi sammanställt är baserad på vad vi tror att just du är intresserad av att läsa mer om.

 • Bästa snabblån
 • Bästa snabblån utan UC
 • Snabblån helg

Bästa snabblån

Vi brukar rekommendera alla våra besökare som vill läsa mer om snabblån att läsa Bästa snabblån. Skulle vi rekommendera två guider om snabba lån så är det just den och sedan den du befinner dig på just precis nu.

Bästa snabblån utan UC

Bästa snabblån utan UC är en underkategori till Bästa snabblån och du hittar den under just Bästa snabblån utan UC. Det vi gjort är helt enkelt att sortera ut dom bästa lånen utan UC som är snabblån helt enkelt. Så du så snabbt som möjligt ska kunna låna pengar som vanligt.

Snabblån helg

Snabblån helg heter vår sida där vi listar snabblån där du kan låna pengar även på helgen. Alltså där du kan få pengarna utbetalda till ditt kontot även på helgen. Allt samlat under Snabblån helg så är guiden för dig som vill låna på helgen. Oavsett om det är lördagar eller söndagar.


Lista på fler guider om Snabblån

Har du inte hittat det du sökt efter i guiden Snabblån så hoppas vi att du ska göra det i någon av våra andra guider om snabblån som vi tipsar om här nedan. Vårt mål är att rubrikerna till varje guide verkligen ska leva upp till det den lovar. Så du ska kunna hitta det du söker direkt.

Läs mer om Smslån

Här har vi skapat en snabbmeny på samma sätt men med smslån istället


Ställ en fråga och diskutera Snabblån

Det viktigaste för oss är våra besökare och det försöker vi via genom att alltid ha möjligheten att ställa frågor och diskutera alla guider vi skriver. Så har du några frågor om något i innehållet av guiden Snabblån eller har någon allmän fråga om att låna pengar med snabblån så kan du ställa din fråga här nedanför i kommentarsfältet. Vi blir väldigt glada om du vill ta dig tid att svara på någon annans fråga också. Vi på redaktionen svarar oftast inom 24 timmar och andra besökare brukar vara lika snabba dom. Tillsammans hoppas vi ta fram dom bästa lånen för alla tillfällen i livet.


Betyg på guiden Snabblån

Här nedanför kan du säga exakt vad du tycker om guiden Snabblån som du precis läst. Du kan lämna både betyg och omdöme eller något av det. Här börjar du med betyg i form av stjärnor och sedan kan de ge ett omdöme i form av dina egna ord i kommentarsfältet. Din åsikt är väldigt viktig för oss och det vi skulle vilja att du gav betyg på är hur bra rubriken stämmer med innehållet helt enkelt. Är du nöjd med innehållet efter ha läst rubriken? Det är nämligen vårt främsta mål när du kommer in här.


Omdöme på guiden Snabblån

Du kan som sagt ge betyg på guiden Snabblån här ovan och sedan omdöme i form av ord här nedan.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Snabblån

4 kommentarer till Snabblån 2018

 1. Karina skriver:

  Vad är skillnaden på smslån och snabblån?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Karina! Det beror på vem man frågar. Men vi sorterar snabblån och smslån efter att snabblån är lån som har kortare återbetalningstid än 1år och sedan är smslån den gren till samma typ av lån men där man måste kunna ta lånet med mobilen. Förut var det sms men nu inkluderar vi även BankID bland annat.

 2. Karl skriver:

  Jag har tagit snabblån hos dom flesta alternativen på den svenska marknaden (tyvärr) och tycker Vivus är den bästa. Så skulle jag bara ta ett lån som första lånet så är det Vivus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.