Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Snabblån utan BankID

Snabblån utan bankid? Är du ute efter att låna pengar med ett snabblån men vill inte använda ett där du måste ha BankID. Först och främst rekommenderar vi dig att skaffa BankID. Det är enkelt vad vi vet alltid gratis. Om det kostar så byt bank så det är gratis. Men om du ändå inte vill skaffa BankID så hoppas vi att den här guiden kan hjälpa dig hitta rätt. Här visar vi låneförmedlare där du kan jämföra större lån utan att behöva använda BankID och sedan kommer vi inom kort även lägga in snabblån där du inte behöver använda BankID.

Låna pengar utan BankID – Veckans ENKLA topplista

Låna pengar utan BankID – Veckans ENKLA topplista är en lista över privatlån och låneförmedlare som jämför privatlån och där du inte ska behöva använda BankID om du inte vill. Du kan titta om det stämmer genom att klicka direkt på länkarna nedan där du kan läsa mer i ämnet.

Vi tycker du ska skaffa BankID

BankID blir bara större och större och det finns stora fördelar att skaffa det så vi tycker att du ska skaffa det direkt. Det blir bland annat mycket lättare att låna pengar och det hoppas vi att denna guide ska bevisa och hjälpa dig att förstår. Men vill du ändå inte göra det så hoppas vi våra topplista ska hjälpa dig och vårt bäst i test av just sådana lån.

Alla lån i bäst i testet är privatlån

Så du vet så är det alltså privatlån som är med i vårt bäst i test här ovan. Så planerar du att låna pengar med ett privatlån men inte vill använda ett BankID så är det en lista för dig alltså. Snabblån utan BankID är en sida där vi tar ut alla snabblån och smslån som har alternativ utan BankID helt enkelt. Det är många som inte har eller inte vill ha BankID men ändå vill låna pengar och då hoppas vi att den här sidan ska vara till hjälp för just dig. Kom dock ihåg att listan kan ändra sig snabbare än vad vi hinner ändra så titta alltid upp var som gäller när du klickar på menyn.


Varför ska man skaffa BankID?

Svar: BankID har på bara några år blivit väldigt populärt i Sverige och det hjälper dig att logga in och identifiera dig på fler och fler platser hela tiden. Du kan bland annat logga in på banker och Skatteverkets hemsida med det. Och även få låna pengar snabbare eftersom man kan identifiera sig så snabbt.

Finns det fortfarande lån online utan BankID?

Svar: Ja det finns det absolut och där kan du bland annat skicka in din ansökan och sedan få papper hem som du ska skicka tillbaka för att få ditt lån. Det går så klart fortfarande men tar betydligt längre tid.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.