Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Snabblån som inte tar UC

Snabblån som inte tar UC? Finns det? Ja det finns många snabblån som inte tar UC. Däremot finns det inte någon som lånar ut pengar utan någon kreditupplysning. Så först måste vi bara reda ut just det. UC är ett företag som tar kreditupplysningar. Men ett företag som tillhandahåller snabblån kan välja att ta sin kreditupplysning hos ett annat företag. Alltså något annat än UC.

Till exempel Creditsafe som är ett annat företag som tar kreditupplysningar. Det här är en guide där vi listar alla snabblån vi har listat här på Kontantinsats.se. Skillnaden är bara att vi har tagit bort dom som tar UC och sedan skrivit vad dom andra har för företag som sköter deras kreditupplysningar.

Besök alltid den största sidan om snabblån innan lån

Vi har gjort så att vi skapat en digital samlingsplats för allt vi skriver om snabblån och för att göra det enkelt så har vi döpt den sidan till Snabblån. Så planerar du på att ta ett sådant lån bör du gå in där först.


Besök Snabblån som inte tar UC när du vill veta detta

Snabblån som inte tar UC är en sida där vi tar ut alla snabblån som inte tar UC. Och UC är alltså en kreditupplysning. Och många väljer att inte ta UC och därför tar dom det hos något annat företag. Till exempel Creditsafe.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.