Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Snabblån effektiv ränta

Snabblån effektiv ränta? Snabblån har väldigt hög effektiv ränta. Det är lån som lånas under kortare perioder och som ofta har fasta kostnader för en bestämd period. Och det gör att priserna blir höga om man ska räkna den effektiv ränta. Vilket är kostnaden för allt. Ränta + andra kostnader som kan tillkomma. Men det är många som är kritiska till detta men vad ska man göra när bankerna sällan vill låna ut pengar som är så små och under så liten tid. Eftersom det hos dom skulle bli så billigt då. Och då vill dom inte ge sådana lån. Men staten tar ut 500kr i böter om du inte betalar en tullavgift för 11kr. Där kan vi prata om extremt hög effektiv ränta.

Här samlar vi allt om snabblån

Vi har valt att skapa en sida som vi döpt till just Snabblån där vi samlar allt om snabba lån. Så om du funderar på att ta just ett sådant lån så bör du läsa den guiden om du bara ska läsa en enda sida. Där visar vi bland annat vilka snabba lån det finns i Sverige och vilka som är populäraste hos våra besökare.

Smslån är en form av snabba lån så därför kan du även titta in under Smslån för att se om det passar dig. Det är nämligen smålån där du legitimerar dig i mobilen för att få låna pengar direkt online på nätet och förut var det enbart med sms men nu är det även med BankID. Snabblån effektiv ränta är en sidor där vi skriver om den effektiva räntan för snabblån. För om man räknar på räntan på snabba lån så blir den väldigt väldigt hög. Och det är det du kommer kunna läsa om här. Så om du vill läsa på om detta så bör du läsa igenom denna.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.