Veckans topplista över lån - v.50 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.50 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades tisdag 2017-12-12 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Snabblån direkt – Utbetalning snabbt

Snabblån direkt? Finns det snabblån, smslån och andra små-lån där man kan få utbetalning direkt? Svar: Ja det det finns absolut snabblån där du kan få en snabb och direkt utbetalning men det beror på när du ansöker om lån och vilken bank du har som du vill ha utbetalningen till. Därför tänkte vi i den här guiden försöka göra så du har en glasklar översyn över alla snabblån där du kan få låna pengar direkt. Och hur det går till. Vi listar alla snabblån efter vilka banker dom har utbetalning till så du kan se vilka som har din bank så du kan få ett snabblån snabbt och direkt.

Guiden Snabblån direkt på 5sek: I den här guiden har vi sorterat ut alla snabblån som erbjuder sina kunder att betala ut lånen direkt till kontot. Du kan alltså låna pengar snabbt och direkt med vissa snabblån så länge du uppfyller kraven. Klicka på respektive snabblån för att se exakta villkor. Du klickar först och främst på den bank du vill ha ditt snabblån så får du se en lista över vilka långivare som kan betala ut direkt till just din bank.


Innehåll i guiden Snabblån direkt

 • Snabblån direkt »
 • Innehåll i guiden Snabblån direkt (här är du nu)
 • Snabblån direkt till Nordea
 • Snabblån direkt till Handelsbanken
 • Snabblån direkt till Swedbank
 • Snabblån direkt till Danske Bank
 • Snabblån direkt till SEB
 • Tips på guider relaterade till Snabblån direkt
 • Läs mer om Snabblån direkt
 • Diskutera och ställ frågor om Snabblån direkt
 • Betyg och omdöme på guide Snabblån direkt

Snabblån direkt till Nordea

Här har vi samlar ihop snabblån som erbjuder dig att låna pengar med direkt utbetalning till Nordea. Så det krävs alltså att du har ett kontot hos Nordea och att du uppfyller övriga krav hos respektive snabblån för att få pengarna utbetalade direkt på kontot idag.


Snabblån direkt till Handelsbanken

I den här listan har vi samlat ihop alla snabblån som erbjuder dig att låna pengar och får en direkt utbetalning till ditt konto hos Handelsbanken. Det krävs alltså att du har Handelsbanken för att få pengar direkt och det krävs också att du uppfyller dom övriga kraven för att få pengarna direkt som respektive snabblån ställer. Hela listan sorteras efter vart våra besökare oftast väljer att låna pengar om dom har Handelsbanken och vill ta ett snabblån direkt.


Snabblån direkt till Swedbank

Här har du listan för alla snabblån som erbjuder dig att låna pengar direkt med utbetalning till ditt kontot hos Swedbank. Så har du Swedbank så har du alltså möjlighet att låna pengar direkt via något av dessa lån. Listan sorteras efter hur populära dom är hos våra besökare som besöker någon av våra guider om snabblån till Swedbank. Du måste uppfylla övriga krav för att få låna pengar direkt och du hittar villkoren i länkarna nedan i topplistan.


Snabblån direkt till Danske Bank

Det finns inte många snabblån med direkt utbetalning för dig som har Danske Bank men det finns i alla fall ett och det är Smspengar.


Snabblån direkt till SEB

Har du SEB har du tyvärr inte mer än två alternativ för att låna pengar med direkt utbetalning.


Tips på guider relaterade till Snabblån direkt

Här samlar vi tips på guider som är relaterade till Snabblån direkt och som vi tror du vill läsa om du är intresserad av snabblån och att få direktutbetalningar direkt idag.

 • → Smslån direkt
 • → Snabblån direkt utbetalning

Smslån direkt

Smslån direkt fungerar exakt som guider Snabblån direkt men är alltså smslån istället. Skillnaden på smslån och snabblån är hur man kan identifiera sig för att få låna pengar. Med smslån så kan man antingen låna pengar med sms eller med Mobilt BankID.

Snabblån direkt utbetalning

Snabblån direkt utbetalning är en av våra första guider som vi skrev om just att ta ett snabblån med direkt utbetalning. Du hittar den under rubriken Snabblån direkt utbetalning där vi fördjupar dig inom vilka snabblån som betalar ut direkt till ditt konto och till vilka banker.


Läs mer om Snabblån direkt

Låna till kontantinsats


Diskutera och ställ frågor om Snabblån direkt

Vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare därför kan du ställa frågor och diskutera Snabblån direkt här nedanför i kommentarsfältet med både oss i redaktionen och med andra besökare.


Betyg och omdöme på guide Snabblån direkt

Säg vad du tycker om guiden Snabblån direkt genom att lämna omdöme och betyg här nedan.

(27 röster och i snitt: 4,85 av 5)

Här är du nu: Kontantinsats » Snabblån direkt

Det här inlägget postades i Snabblån. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snabblån direkt – Utbetalning snabbt

 1. Anna skriver:

  Stort tack för den här listan! Jag brukar behöva låna pengar till räkningar någon gång om året och behöver snabb utbetalning då så den här kommer jag använda mig av många gånger till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.