TOPPLISTAN VECKA 12 2019:
1. Advisa kontantinsats
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Smslån – Jämför här! Bästa 2019!

SMS-lån är ett lån du kan ta via sms helt enkelt. Ofta väldigt små lån. Från 50kr upp till 15000kr brukar det ligga på. Det har dock gått från att vara just ett lån som man sköta via sin telefon som man vara skriven på till att även gå att sköta uteslutande direkt online på nätet. Det har vi och många valt att kalla snabblån istället. Och så håller vi smslån till lån där du helt enkelt identifierar dig med sms eller på något annat sätt lätt kan sköta lånet direkt via mobilen.

Dom här är populärast just nu

Här har vi samlat alla smslån som vi har listade på Kontantinsats.se och skapat en enkel topplista där målet bara är att du ska få en så enkel och bra överblick bara. Topplistan sorteras efter vart besökare innan dig valt att låna pengar efter ha besökt någon av våra guider om smslån. Scrollar du ner så hittar du STORA topplistan som är en mer fördjupande lista. Det är exakt samma topplista men där hittar du även omdöme, betyg m.m.

#
1.EverydaySom ett kreditkort i din mobil! Låna 1000-20000kr. Tar ej UC. BankID.Låna pengar nu
2.Ferratum BankRäntefritt i 30dagar för nya kunder. Har både snabblån & kontokredit.Låna pengar nu
3.RisicumSnabblån och kreditlån 20.000kr. Lån utan UC och helgutbetalning.Låna pengar nu
4.Meddelandelån snabblånLåna 500kr utan avgifter som nya kund. Låna 500-30.000kr utan UC.Låna pengar nu

Om du vill se hela topplistan så går du bara till den här.

Smslån

Innehåll i Smslån

 • Så vad är snabblån?
 • Vad du bör göra innan du ska ta ett smslån
 • Snabblån och snabba lån helg
 • Så jämför du smslån själv
 • Vad är ett smslån?
 • Vilket är det bästa smslånet?
 • Vad är skillnaden på smslån och snabblån?
 • Sammanfattning av Smslån

Så vad är snabblån?

Snabblån är exakt samma typ av lån men där har vi även tagit med smålån där du måste låna genom annat än mobilen. Men annars är det exakt samma typ av lån.

Vad du bör göra innan du ska ta ett smslån

Men det krävs dock att mobilen är registrerad på den som ska låna pengar. Annars går det bra att identifiera sig på andra sätt. Till exempel genom Bank ID. Men det här skiljer sig väldigt mycket mellan alla långivare så det bästa du kan göra är att gå in via länkarna och se vad dom har för villkor. Villkoren ändrar sig också ibland så om du ska låna pengar igen så se till att långivaren har samma villkor som den hade innan.

Snabblån och snabba lån helg

Snabblån? Vad är skillnaden på sms-lån och snabblån? Läs en fördjupning i guiden snabblån. Det går att definiera dessa två lån på olika sätt men det vanligaste sättet och det sättet vi valt är att sms-lån är ett lån du kan ta med enbart ett sms. Du behöver alltså inte identifiera dig på annat sätt. Dock krävs det då att telefonen står på dig. Och ett snabblån är ett samlingsnamn för alla lån med kortare återbetalningstid än vanliga större privatlån. Ett snabblån har oftast en återbetalningstid på ca 30dagar till 90dagar. Ibland kortare och ibland längre. Snabblån helg är en guide där vi tillsammans med våra besökare samla alla snabblån som har helgutbetalning. Alltså som betalar ut pengarna direkt till ditt konto även på helgen. Och som vanligt utser vi det bästa tillsammans.

Smslån är en guide som ska fungerar som en startsida för alla som vill låna pengar med ett smslån. Vi har som mål att bygga den bästa guiden för smslån i Sverige och vi har sedan 2010 byggt upp en ekonomiblogg som är en av landets största.

Här har du den stora menyn över guiden Sms-lån så att du kan klicka dig fram till dom olika rubrikerna och läsa det du vill om smslån. Vi har gjort så att du kan klicka dig vidare till rubrikerna på dom olika kapitlen och sedan ser du där vad du kan läsa i dom olika kapitlen. Målet med det är att du ska spara tid helt enkelt. Du ska få en så bra överblick över guiden redan innan du börjar scrolla igenom det att du kan se om den är något för dig. Det är kapitlet är för dig som verkligen vill ha en fördjupning i smslån. Här fyller vi löpande på med mer info för att bygga Sveriges mest omfattande guide om smslån. Vi rekommenderar alla våra besökare att läsa igenom hela sidan om man inte har tagit någon lån tidigare. Och då framförallt inte tagit ett snabblån eller smslån tidigare. Här nedan samlat vi vanliga frågor som vi får in om smslån eller som vi vet brukar uppstå när många vill låna pengar med ett smslån. Vårt mål är att den här guiden ska göra att du kan låna pengar snabbt och direkt istället för att skicka mail till någon och fråga. Här kan du lämna betyg på guiden Smslån. Du ger betyg genom att ge guide 1-5 stjärnor.

Så jämför du smslån själv

Dock fyller man i alla online på nätet men man kan identifiera sig med ett sms. Där av smslån. Även om det går att ansöka helt med sms hos några av dom.

Jämför smslån

Jämför smslån är en aningen knepigt. Du måste ta med eventuell ansökningsavgift i kostnaden. Sen kostnaden och hur långtid du får ha lånet. Vad det finns för möjligheter om du vill förlänga lånet. Ja det finns en hel del saker att jämföra. Även den effektiva räntan är bra att jämföra. Vårt mål är att göra guider som hjälper dig jämföra allt detta själv och på så sätt få det bästa överblicken över lån.

Sen sorterar vi alla sms-lån i olika kategorier för att du så snabbt som möjligt ska kunna hitta det du söker. Är du till exempel ute efter smslån direkt, alltså lån med snabb utbetalning så tittar du bara under smslån direkt. Vi samlar dem populäraste guider just nu under smslån och där hittar du dem 10 mest populära smslånen och sedan kan du klicka dig vidare till en lista på alla lån också. Precis som här ovan alltså.

Jämför smslån

Smslån är ett lån du enkelt enkelt indentefierar dig med ett sms. Dock måste din telefon stå på dig då. Men sedan finns det många lån som kallas sms-lån där du ändå inte kan göra det. Vilket gör det lite rörigt. Vi tar med alla lån där du kan göra det och sedan samlar vi alla små lån som brukar ses som smslån under snabbtlån också. Vi har tagit ut dom guiderna om smslån som vi tycker är bäst just nu. Det är dom som flest har läst dom senaste 24 timmarna. Det hoppas vi gör att du hittar vidare till det du vill läsa mer om.

Sms-lån

Vad är ett smslån?

Svar: Smslån är ett lån där man tidigare tagit lån med hjälp av ett sms och det är det fortfarande men det har även gått över till att vara ett lån du helt kan ta direkt online på nätet.

Vilket är det bästa smslånet?

Svar: Det är såklart väldigt svårt att svara på men vi har gjort så att vi sorterar alla smslån efter hur populära dom här hos våra besökare och sedan har vi tagit ut dom 3 populäraste smslånen och sorterat dessa efter betyg och omdöme dom har fått av våra besökare.

Vad är skillnaden på smslån och snabblån?

Svar: Snabblån är samma typ av lån. För oss. För alla tolkar dessa två namn på lån olika. För oss är det ett lån man kan ta direkt i mobilen och det är alltså uttaget från snabblån som omfattar alla lån med en återbetalningstid under 1år.