Veckans topplista över lån - v.4 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.4 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades måndag 2018-01-22 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Smslån 2018

SMS-lån är ett lån du kan ta via sms helt enkelt. Ofta väldigt små lån. Från 50kr upp till 15000kr brukar det ligga på. Det har dock gått från att vara just ett lån som man sköta via sin telefon som man vara skriven på till att även gå att sköta uteslutande direkt online på nätet. Det har vi och många valt att kalla snabblån istället. Och så håller vi smslån till lån där du helt enkelt identifierar dig med sms eller på något annat sätt lätt kan sköta lånet direkt via mobilen.

Smslån – Veckans ENKLA topplista

Här har vi samlat alla smslån som vi har listade på Kontantinsats.se och skapat en enkel topplista där målet bara är att du ska få en så enkel och bra överblick bara. Topplistan sorteras efter vart besökare innan dig valt att låna pengar efter ha besökt någon av våra guider om smslån. Scrollar du ner så hittar du STORA topplistan som är en mer fördjupande lista. Det är exakt samma topplista men där hittar du även omdöme, betyg m.m.

Smslån


Innehåll i guiden Smslån

Här har du den stora menyn över guiden Sms-lån så att du kan klicka dig fram till dom olika rubrikerna och läsa det du vill om smslån. Vi har gjort så att du kan klicka dig vidare till rubrikerna på dom olika kapitlen och sedan ser du där vad du kan läsa i dom olika kapitlen. Målet med det är att du ska spara tid helt enkelt. Du ska få en så bra överblick över guiden redan innan du börjar scrolla igenom det att du kan se om den är något för dig.


Smslån – Veckans STORA topplista

Här ser du exakt samma topplista som Veckans ENKLA topplista över smslån men skillnaden är att det är att det här är en utökat version som visar omdöme och betyg från våra besökare bland annat. Du kan även hitta djupare info om alla lån och våra recensioner som vi skriver om att lån som listas på Kontantinsats.se.

 • → 1. Everydayplus Smslån

→ 1. Everydayplus Smslån

 • Belopp: 200-20.000kr
 • Lånetid: Löpande kontokredit
 • Smslån utan UC: Everydayplus tar inte UC utan tar kreditupplysning via Bisnode Kredit.
 • Utbetalning direkt samma vardag: Ja när din ansökan är inskickad och behandlad innan kl 13:30 på vardagar.
 • Utbetalning helg lördag: Ja till Nordea under öppettider
 • Utbetalning helg söndag: Ja till Nordea under öppettider
 • Låna / Smslån trots betalningsanmärkning: Nej
 • Smslån med BankID: Ja

Grundkrav för att få låna pengar av Everydayplus

 • Du måste vara minst 20år.
 • Ej betalningsanmärkning.
 • Du måste ha en lön på MINST 100.000kr.
 • Du måste vara folkbokförd i Sverige.
 • Du måste vara svensk medborgare.
 • Du måste ha svenskt mobilnummer och svenskt bankkonto.

Öppettider Everydayplus

 • Måndag: 09:00-21:00
 • Tisdag: 09:00-21:00
 • Onsdag: 09:00-21:00
 • Torsdag: 09:00-21:00
 • Fredag: 09:00-21:00
 • Lördag: 10:00-15:00
 • Söndag: 10:00-15:00

Läs mer om Everydayplus smslån

Smslån Everydayplus


Ferratum bank Smslån

Ferratum bank Smslån är från 1000kr upp till 25.000kr. Och det helt utan UC. Så det passar utmärkt att låna pengar hos Ferratum om du inte vill ha en UC på dig. Dom har över 2 miljoner kunder så dom är gigantiska verkligen.


Risicum Smslån


Meddelandelån Smslån


Onea Smslån


Mobillån Smslån


FlexLimit Smslån


Lånbutiken Smslån


Vivus Smslån


Creditstar Smslån


Smspengar Smslån


Viakredit Smslån


Viaconto Smslån


Expresskredit smslån


Payday Smslån


Snabbfinans Smslån


30. Fokuslån Smslån

Fokuslån är en ganska så nytt lån på Kontantinsats.se så du bör ta en titt på det. För det kan vara så att det inte riktigt klättrat i topplistan än och är bättre än listan visar. Fokuslån samarbetar med det mer kända lånet Thorn Svenska AB som även har Thorn lån och Leasy lån bland annat.

Fokuslån UC

Fokuslån tar UC så om du letar efter ett smslån som inte tar UC så är alltså Fokuslån inget för dig. Då kan du scrolla ner till Smslån utan UC för att se vilka smslån som inte tar UC.

Fokuslån


Vanliga frågor om smslån

Här nedan samlat vi vanliga frågor som vi får in om smslån eller som vi vet brukar uppstå när många vill låna pengar med ett smslån. Vårt mål är att den här guiden ska göra att du kan låna pengar snabbt och direkt istället för att skicka mail till någon och fråga.

 • Vad är ett smslån?
 • Vilket är det bästa smslånet?
 • Vad är skillnaden på smslån och snabblån?

Vad är ett smslån?

Svar: Smslån är ett lån där man tidigare tagit lån med hjälp av ett sms och det är det fortfarande men det har även gått över till att vara ett lån du helt kan ta direkt online på nätet.

Vilket är det bästa smslånet?

Svar: Det är såklart väldigt svårt att svara på men vi har gjort så att vi sorterar alla smslån efter hur populära dom här hos våra besökare och sedan har vi tagit ut dom 3 populäraste smslånen och sorterat dessa efter betyg och omdöme dom har fått av våra besökare.

Vilket är det bästa smslånet

Vad är skillnaden på smslån och snabblån?

Svar: Snabblån och smslån är samma typ av lån. För oss. För alla tolkar dessa två namn på lån olika. För oss är smslån ett lån man kan ta direkt i mobilen och det är alltså uttaget från snabblån som omfattar alla lån med en återbetalningstid under 1år.


Fördjupning i smslån

Det är kapitlet är för dig som verkligen vill ha en fördjupning i smslån. Här fyller vi löpande på med mer info för att bygga Sveriges mest omfattande guide om smslån.

 • Så jämför du smslån själv
 • Vad du bör göra innan du ska ta ett smslån

Så jämför du smslån själv

Dock fyller man i alla online på nätet men man kan identifiera sig med ett sms. Där av smslån. Även om det går att ansöka helt med sms hos några av dom.

Vad du bör göra innan du ska ta ett smslån

Men det krävs dock att mobilen är registrerad på den som ska låna pengar. Annars går det bra att identifiera sig på andra sätt. Till exempel genom Bank ID. Men det här skiljer sig väldigt mycket mellan alla långivare så det bästa du kan göra är att gå in via länkarna och se vad dom har för villkor. Villkoren ändrar sig också ibland så om du ska låna pengar igen så se till att långivaren har samma villkor som den hade innan.


Sammanfattning av guiden Smslån

Smslån är en guide som ska fungerar som en startsida för alla som vill låna pengar med ett smslån. Vi har som mål att bygga den bästa guiden för smslån i Sverige och vi har sedan 2010 byggt upp en ekonomiblogg som är en av landets största.

[lyte id=”aQ2hjvpP2fc” /]


Tips på andra guider som vi skrivit om Smslån

Här tipsar vi om andra guider som vi skrivit om som är relaterade till smslån. Det är alltså guider som vi tror du vill och behöver läsa om du är intresserad av smslån.

 • Snabblån
 • Snabblån helg
 • Guider om alla smslån
 • Låneförmedlare

Snabblån

Snabblån? Vad är skillnaden på sms-lån och snabblån? Läs en fördjupning i guiden snabblån. Det går att definiera dessa två lån på olika sätt men det vanligaste sättet och det sättet vi valt är att sms-lån är ett lån du kan ta med enbart ett sms. Du behöver alltså inte identifiera dig på annat sätt. Dock krävs det då att telefonen står på dig. Och ett snabblån är ett samlingsnamn för alla lån med kortare återbetalningstid än vanliga större privatlån. Ett snabblån har oftast en återbetalningstid på ca 30dagar till 90dagar. Ibland kortare och ibland längre.

Snabblån helg

Snabblån helg är en guide där vi tillsammans med våra besökare samla alla snabblån som har helgutbetalning. Alltså som betalar ut pengarna direkt till ditt konto även på helgen. Och som vanligt utser vi det bästa tillsammans.

Guider om alla smslån

Låneförmedlare

Låneförmedlare finns det framförallt till större lån men även till mindre snabblån och det kan du läsa mer om i guiden Låneförmedlare. Så är du ute efter att jämföra smslån så är det en guide vi tycker du borde läsa.


Läs mer om smslån, snabblån och små-lån

Här bygger vi löpande en snabbtmeny över alla guider som smslån som vi tycker du bör läsa om du tycker guiden du precis tagit del av var intressant. Vi tipsar även om guider som är relaterade till sms-lån. Så som guider om snabblån och andra smålån till exempel. Alla guider är skrivna av oss och finns på Kontantinsats.se.

Läs mer om snabblån

Funderar du på att ta ett smslån så tycker vi att du borde läsa våra guider om snabblån som är samma typ av lån bara att du i vissa fall kan behöva identifiera dig med något annat än din mobil.

Läs mer om Smålån

Små-lån är ett samlingsnamn för både smslån, snabblån och mindre privatlån. Här är guider vi därför tycker du borde läsa om du ska ta ett smslån idag.

Läs mer om att låna till kontantinsats


Ställ en fråga och diskutera Smslån

Här nedanför i kommentarsfältet kan du vara med och ställa frågor och diskutera Smslån med oss på redaktionen och andra besökare. Vi tror att vi blivit en av Sveriges största bloggar om ekonomi just för att vi hela tiden försöker skapa innehåll som våra besökare verkligen är ut efter och efterfrågar och det gör vi bäst tillsammans med våra besökare. Så mycket av innehållet är framtaget tillsammans med våra besökare för att verkligen skapa innehåll som ger mervärde.


Lämna betyg på guiden om Smslån

Här kan du lämna betyg på guiden Smslån. Du ger betyg genom att ge guide 1-5 stjärnor. 1 är dålig och 5 är mycket bra. Omdöme kan du ge genom att skriva en kommentar här nedan.

[ratings]


Lämna omdöme på guiden om Smslån

Om du vill ge omdöme på guiden Smslån så gör du det genom att skriva en kommentar här nedan. Glöm inte motivera ditt eventuella betyg du lämnat ovan.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Smslån

Det här inlägget postades i Sms-lån, Smslån, Snabblån. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Smslån 2018

 1. Mark skriver:

  Går det att låna pengar på helgen någonstans? Alltså att man får in pengarna på konton direkt? Eller är det alltid bankdagar och sånt?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Mark! Ja det går absolut och vi har många guider om det. Vi har länkar till en del såna här ovan i inlägget! Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.