Veckans topplista över lån - v.50 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.50 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades tisdag 2017-12-12 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Smslån direkt – Lista

Smslån direkt? Vilka smslån har direkt utbetalning till mitt konto? Svar: Smslån direkt är helt enkelt smslån där utbetalningen sker direkt eller i alla fall inom någon timme. Vi har försökt ta med alla långivare som erbjuder just det och dessutom försökt skriva ut så mycket info om det som vi hittat. Alltså hur snabbt dem betalar ut pengar och när. Många har ju inte utbetalning på helgen och därför har vi även skrivit ut det. Vill du hitta långivare som betalar ut även på helgen kan du ta dig en till under smslån helg. Under smslån har du vår startsida för smslån. Där hittar du bland annat dom 10 populäraste lånet just den här veckan. Sedan kan du klicka dig vidare till andra guider vi har om sms-lån och snabblån.

Smslån direkt på 5sek: I den här guiden listar vi smslån som har utbetalning direkt. Vi sorterar topplistorna efter hur populära dom är hos våra besökare efter att dom ha varit och läst någon av våra guider om just smslån där du kan få direkt utbetalning. Och sedan har vi som vanligt även omdöme och betyg från våra besökare på alla lån och sen recensioner från oss på redaktionen. Du hittar även tips på fler guider och som vi tror du kan vara intresserad av innan du ska låna pengar. Se menyn här nedanför som heter Innehåll i guiden Smslån direkt för att se vad guiden har för innehåll.

Smslån direkt – Veckans ENKLA topplista

Veckans ENKLA topplista visar så enkelt som möjligt vilka smslån flest av våra besökare valt för att låna pengar direkt just den här veckan. Vill du ha en mer utökad version av topplistan så kan du gå till Smslån direkt – Veckans STORA topplista där vi har mer info, omdöme, betyg och recensioner bland annat.


Innehåll i guiden Smslån direkt

Här kan du direkt se alla huvudrubriker i guiden Smslån direkt så du kan se vad guiden handlar om redan innan du börjar läsa igenom den. Det hoppas vi gör att du redan innan kan se om guiden är någon för dig. För vi vill att du så snabbt som möjligt ska kunna hitta det just du söker efter. Om du inte känner att någon av dessa rubriker svarar på dina frågor så rekommenderar vi att du titta på Läs mer om Smslån direkt där vi tipsar vi om andra guider vi skrivit i ämnet.

 • Smslån direkt »
 • Smslån direkt – Veckans ENKLA topplista
 • Innehåll i guiden Smslån direkt (här är du nu)
 • Sammanfattning av guiden Smslån direkt
 • Läs mer om Smslån direkt
 • Ställ en fråga och diskutera Smslån direkt
 • Lämna betyg och omdöme på guiden Smslån direkt

Sammanfattning av guiden Smslån direkt

Guiden Smslån direkt sammanfattar alla smslån som har direkt svar om du får låna pengar eller inte.

Smslån direkt


Läs mer om Smslån direkt

Den här meny är tanken att samla länkar till andra guider som vi skrivit om smslån och guider som är relaterade till smslån direkt. Exempel på det är länk till guider om snabblån. Här sammanfattar vi inte guiderna utan målet är enbart att ge dig en så bra överblick som möjligt.


Ställ en fråga och diskutera Smslån direkt

Ställ en fråga och diskutera Smslån direkt i kommentarsfältet här nedan. Där kan du diskutera och ställa frågor till oss på redaktionen och andra besökare. Ibland skapar vi guider utifrån besökares frågor och ibland svarar vi direkt i kommentarsfältet Gör vi en ny guide där vi svarar på din fråga länkar vi så klart till den i kommentarsfältet. Vi svarar oftast på frågor inom 24 timmar och andra besökare brukar vara ungefär lika snabba.


Lämna betyg och omdöme på guiden Smslån direkt

Här har du möjlighet att lämna betyg och omdöme på guiden Smslån direkt. Du ger betyg genom att trycka på 1-5 stjärnor och sedan omdöme genom att skriva en kommentar nedan. Där kan du även ställa en fråga om guiden eller hemsidan i övrigt också. Läs gärna vår guide Smslån också som är lite av en startsida för allt vi skriver om smslån och visionen är att göra det till den optimala startsidan för alla som vill ta ett smslån.

(48 röster och i snitt: 4,54 av 5)

Här är du nu: Kontantinsats » Smslån » Smslån direkt

Det här inlägget postades i Smslån, Smslån direkt, Snabblån. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Smslån direkt – Lista

 1. Bengt skriver:

  Är Klicklån ett bra smslån?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Bengt! Vårt råd är att du går in på vår guide Klicklån som vi länkar till här ovan och sedan även tar en titt under Klicklån omdöme och Klicklån recension där inne. Hoppas det kan vara till hjälp för dig.

 2. Karina skriver:

  Fick lån hos Daypay när dom andra sa nej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.