TOPPLISTAN VECKA 12 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Små-lån – Jämför här för att hitta det bästa!

Små-lån, vad är det? Hur jämför jag Små-lån lättast? Små lån är till exempel smslån och snabblån. Smslån skulle vi säga är på väg utför då vi tror att det klingar för dåligt hos folk och då börjar företagen göra reklam för samma lån – men med ett annat namn helt enkelt. I det här inlägget tänkte vi försöka samla allt vi tycker du borde kunna som små lån innan du eventuellt väljer att ta ett lån. Framförallt vill vi att du själv ska kunna jämföra och hitta det lån med den bästa räntan och dom bästa villkoren. För just dig och din situation.

Små-lån – Veckans topplista

Här ser du våran ENKLA veckans topplista över Små-lån. Den visar vart flest besökare valt att låna pengar efter ha besökt våra guider om just smålån, snabblån och smslån. Vill du se den STORA topplistan får du scrolla neråt. Den STORA och den ENKLA är exakt samma topplista men den STORA är helt enkelt en utökad variant med bland annat omdöme och betyg.

#
1.EverydaySom ett kreditkort i din mobil! Låna 1000-20000kr. Tar ej UC. BankID.Låna pengar nu
2.Ferratum BankRäntefritt i 30dagar för nya kunder. Har både snabblån & kontokredit.Låna pengar nu
3.RisicumSnabblån, smslån & kreditlån 20.000kr. Lån utan UC & helgutbetalning.Låna pengar nu
4.Meddelandelån snabblånLåna 500kr utan avgifter som nya kund. Låna 500-30.000kr utan UC.Låna pengar nu

Vill du se hela listan så kan du besöka alla lån. Där hittar du topplistorna till precis alla lån.

Små-lån

Snabblån och smslån

I den här guiden samlar vi alltså både Snabblån och smslån under samma sida. Så du bör veta vad vi menar med dessa två olika typer av lån som är exakt samma lån men där vi ändå skiljer dom åt. Kortfattat så är smålån både snabblån och smslån och andra lån som är mindre. Det vill säga även mindre privatlån. Läs vidare för att se vad vi menar mer exakt. Smslån var förut snabblån som man kunde ta med sms. Idag har vi valt att kalla ha alla lån där du kan identifiera dig via mobilen på ett eller annat sätt för smslån. Läs våran guide smslån om du funderar på att låna pengar med ett små-lån av någon sort.

Så hittar du det bästa

Bästa smslån är precis som guiden om snabblån här ovan ett bäst i test vi gör tillsammans med våra besökare. Där vi tillsammans försöker ta fram det bästa smslånet just precis nu. Snabblån är en av våra mest uppdaterade guider och en av våra mest populära. Det är ett måste att läsa den för dig som vill förstå skillnaderna på snabblån och smslån och vad som är små-lån. Sedan kan du se vilket lån som är bäst i dessa kategorier enligt våra besökare. Så om du vill läsa mer om det här kan du se under Snabblån alltså. Bästa snabblån är en förläggning av guiden du kan läsa om här ovan. Det är helt enkelt en kortfattad variant med dom bästa snabblånen enligt våra besökare. Vi har valt att göra så för att våra besökare ska få så snabb överblick som möjligt utan att försvinna i datan vi presenterar.

Låneförmedlare – Lär dig jämföra här

Låneförmedlare är en jämförelsetjänst där du kan jämföra privatlån. Så läs gärna guiden Låneförmedlare för att se vad dom kan göra för dig. Smålån är snabblån, smslån och privatlån upp till 50.000kr. Guiden Små-lån är större än både snabblån och smslån eftersom den innefattar båda. Här utser vi det bästa små-lånet av dom alla tillsammans med våra besökare. Om det är oklart så är alltså smålån ett samlingsnamn för både smslån, privatlån och snabblån. Så om det inte spelar någon roll vad det är för typ av lån så kan du se alla dessa här alltså.

Här samlar vi länkar till mer om Små-lån

Det här är en meny över andra guider om små-lån som vi har skrivit och som vi tycker du borde läsa om du är intresserad av just smålån så som snabblån, smslån och liknande. Vi tipsar även om andra guider som är relaterade till små-lån. Ja så som snabblån, smslån, microlån, privatlån och så vidare bland annat. Så titta igenom listan och se om det finns något du vill läsa vidare om.

Alla smålån i Sverige?

Smålån Sverige? Vad finns det för smålån i Sverige? I den här guiden listar vi alla smålån som vi listar och sedan har vi skrivit sammanfattningar av dessa låneföretag men bland annat omdöme, betyg och recension. Omdöme och betyg är det våra besökare som står för och recensionen är vad vi på redaktionen tycker efter ha följt lånemarknaden varje dag sedan år 2010. Smålån är lån upp till 50.000kr oavsett lånetid.

Jämför även privatlån

Så vi tar alltså med privatlån, smslån och snabblån i samma lista för att verkligen se hur stor skillnad det är på dessa. Smslån är lån där du kan ta lån med mobilen och snabblån är lån som har kort återbetalningstid. Mindre än 1år måste dom erbjuda. Sedan har vi smålån som är lån upp till 50.000kr utan säkerhet. Alla dessa lån är privatlån men under privatlån och blancolån har vi lån som inte får har kortare återbetalningstid än 1år.


Är både smslån och snabblån smålån?

Svar: Ja det beror så klart på vem du frågar eftersom det inte finns några bestämda namn på dessa lån men vi har valt att dela in det så. Att smlån är samlingsnamnet för alla mindre lån med kort återbetalningstid och där man ofta skriver ut en fast avgifter för att få låna pengarna istället för ränta med mera i första hand.

Finns det snabblån och smslån utan UC?

Svar: Ja det finns många lån som har utan UC och om du läser hela den här guiden så kommer du kunna hitta guider som inte tar UC om du söker snabblån och smslån som inte tar UC.