Topplistan ändrades lördag 2018-02-24 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Små-lån

Små-lån, vad är det? Hur jämför jag Små-lån lättast? Små lån är till exempel smslån och snabblån. Smslån skulle vi säga är på väg utför då vi tror att det klingar för dåligt hos folk och då börjar företagen göra reklam för samma lån – men med ett annat namn helt enkelt. I det här inlägget tänkte vi försöka samla allt vi tycker du borde kunna som små lån innan du eventuellt väljer att ta ett lån. Framförallt vill vi att du själv ska kunna jämföra och hitta det lån med den bästa räntan och dom bästa villkoren. För just dig och din situation.

Små-lån – Veckans ENKLA topplista

Här ser du våran ENKLA veckans topplista över Små-lån. Den visar vart flest besökare valt att låna pengar efter ha besökt våra guider om just smålån, snabblån och smslån. Vill du se den STORA topplistan får du scrolla neråt. Den STORA och den ENKLA är exakt samma topplista men den STORA är helt enkelt en utökad variant med bland annat omdöme och betyg.

#
1.EverydaySom ett kreditkort i din mobil! Låna 1000-20000kr. Tar ej UC. BankID.Låna pengar nu
2.Ferratum BankRäntefritt i 30dagar för nya kunder. Har både snabblån & kontokredit.Låna pengar nu
3.RisicumSnabblån, smslån & kreditlån 20.000kr. Lån utan UC & helgutbetalning.Låna pengar nu

Snabblån och smslån

I den här guiden samlar vi alltså både Snabblån och smslån under samma sida. Så du bör veta vad vi menar med dessa två olika typer av lån som är exakt samma lån men där vi ändå skiljer dom åt.


Innehåll i guiden Små-lån

Det här är en snabbmeny över guiden Små-lån så du ska kunna hitta rätt snabbare än om du skulle behöva scrolla igenom hela guiden. Tanken är att du så snabbt som möjligt alltid ska hitta det du söker om lån här på Kontantinsats. Ett steg i att du ska kunna göra det är att ha dessa snabbmenyer till hjälp.


Andra guider om Små-lån

Andra guider om Små-lån är sammanfattning av andra guider vi skrivit om små-lån eller guider som är relaterade till dessa. Till exempel några om snabblån och smslån vi tycker du ska läsa om du funderar på att låna pengar med någon form av små-lån närmaste tiden.

 • Snabblån
 • Bästa snabblån
 • Smslån
 • Bästa smslån
 • Låneförmedlare

Snabblån

Snabblån är en av våra mest uppdaterade guider och en av våra mest populära. Det är ett måste att läsa den för dig som vill förstå skillnaderna på snabblån och smslån och vad som är små-lån. Sedan kan du se vilket lån som är bäst i dessa kategorier enligt våra besökare. Så om du vill läsa mer om det här kan du se under Snabblån alltså.

Bästa snabblån

Bästa snabblån är en förläggning av guiden du kan läsa om här ovan. Det är helt enkelt en kortfattad variant med dom bästa snabblånen enligt våra besökare. Vi har valt att göra så för att våra besökare ska få så snabb överblick som möjligt utan att försvinna i datan vi presenterar.

Smslån

Smslån var förut snabblån som man kunde ta med sms. Idag har vi valt att kalla ha alla lån där du kan identifiera dig via mobilen på ett eller annat sätt för smslån. Läs våran guide smslån om du funderar på att låna pengar med ett små-lån av någon sort.

Bästa smslån

Bästa smslån är precis som guiden om snabblån här ovan ett bäst i test vi gör tillsammans med våra besökare. Där vi tillsammans försöker ta fram det bästa smslånet just precis nu.

Låneförmedlare

Låneförmedlare är en jämförelsetjänst där du kan jämföra privatlån. Så läs gärna guiden Låneförmedlare för att se vad dom kan göra för dig.


Här samlar vi länkar till mer om Små-lån

Det här är en meny över andra guider om små-lån som vi har skrivit och som vi tycker du borde läsa om du är intresserad av just smålån så som snabblån, smslån och liknande. Vi tipsar även om andra guider som är relaterade till små-lån. Ja så som snabblån, smslån, microlån, privatlån och så vidare bland annat. Så titta igenom listan och se om det finns något du vill läsa vidare om.


Ställ en fråga och diskutera Små-lån

I kommentarsfältet kan du ställa frågor och diskutera Små-lån. Små-lån är som sagt ett samlingsnamn för alla lån från 50.000kr och nedåt oavsett om det är ett privatlån, snabblån, smslån eller annan typ av litet lån upp till 50.0000kr.


Lämna betyg och omdöme på guiden Små-lån

Här kan du säga vad du tycker om guiden Små-lån som du precis har läst. Omdöme ger du genom att skriva en kommentar i kommentarsfältet nedan och betyg ger du genom att trycka på stjärnorna här nedan. 1 är dåliga och 5 är kanon.


Sammanfattning

Smålån är snabblån, smslån och privatlån upp till 50.000kr. Guiden Små-lån är större än både snabblån och smslån eftersom den innefattar båda. Här utser vi det bästa små-lånet av dom alla tillsammans med våra besökare. Om det är oklart så är alltså smålån ett samlingsnamn för både smslån, privatlån och snabblån. Så om det inte spelar någon roll vad det är för typ av lån så kan du se alla dessa här alltså.

Små lån


Här är du nu: Kontantinsats » Små-lån

2 reaktion på “Små-lån

  1. Kontantinsats

   Hej Lars-Helge! Det är ungefär samma sak så det går inte riktigt svara på. Smslån räknar vi lån där du kan ta lån med ett sms och snabblån som samma typ av lån men där du helt enkelt identifierar dig på andra sätt än sms också. Ta gärna och titta in våra guider snabblån och smslån där vi skriver lite mer om skillnaden. Där kan du även se skillnaden på lånen vi listar. Precis som du kan jämföra dem mot guiden ovan med små-lån där vi räknar in alla lån under 50.000kr.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.