TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Slå ihop lån – Så jämför du sådana lån!

Slå ihop lån? Hur går det till när man ska samla lån och krediter till ett stor lån istället för att ha många små-lån? Hur jämför jag och hittar det bästa samlingslånet just nu för just mig? Slå ihop lån är smart om du vill få ner räntan om du har många olika små-lån som är dyra med höga räntor. Du kanske har lite på något kreditkort, några smslån och kanske ett dyrt billån som du vill slå ihop till ett enda lån istället och på så sätt få ner kostnaden genom att få lägre ränta på lånet. Dessutom är det mycket skönare att hålla reda på ett lån istället för 10 små-lån. Det gör ofta att det känns enklare att betala av lånet och få bort det så snabbt som möjligt.


Innehåll i Slå ihop lån


Slå ihop lån

Topp 2 bästa samlingslånen?

Här ovan hittar du en topplista över samlingslån som våra besökare tycker är bäst just precis den här veckan. Topplistan framställs genom att våra besökare först får ge omdöme och betyg på samtliga lån och sedan sorteras dessa efter vart flest av våra besökare väljer att låna pengar efter ha besökt någon av våra guider om att samla lån och krediter till ett stort lån istället för ha många små-lån. Listan sätts ihop av oss manuellt varje vecka. Så vi sammanställer allt till en topplistan. Och här ser du alltså topp 5. Klicka på länken ovan topplistan för att se alla lån vi skriver om.

Så samlar du lån till lägst ränta

För att samla lån till lägst ränta så finns det bara ett sett du kan göra det och det är att jämföra. Och när du jämfört så ska du jämföra lite till. För att samla lån ska du använda dig av ett privatlån och då väljer många att använda sig av en låneförmedlare så då kan du börja med att jämföra förmedlare av lån alltså.

Samla lån är ett vanligt privatlån

Det du bör veta om när du ska slå ihop lån är att veta att ett samlingslån är ett vanligt privatlån. Det är alltså ett privatlån du tar för att betala av dina andra små-lån med. Så när du ska jämföra lån när du ska samla lån så ska du inte bara ta med dom som skriver ut att dom har samlingslån. Vilket lån utan säkerhet som helst fungerar bra. Det du ska titta på är istället ränta, villkor och återbetalningstid. Det finns även folk som väljer att samla lånen genom att belåna huset men det vi menar här är att många skriver ut sina samlingslån på ett sätt där man kan få uppfattningen av att det är ett speciallån men så är det alltså inte.

Våran stora sida om att Samla lån

Vi har ju även tidigare skrivit om att samla lån och det är ju exakt samma sak. Man samlar ihop lånen till ett. Vill du veta mer om detta så är det bara klicka på någon långivare eller låneförmedlare i tabellen ovan för att läsa mer. Samlingslån kallas ofta lånet som man kan använda för att samla lån och i guiden Samlingslån så går vi igenom hur det fungerar. Om det finns någon skillnad på privatlån, blancolån och samlingslån bland annat..

Slå ihop är en guide där vi har som mål att du ska kunna läsa allt om att slå ihop lån till ett stort lån istället för att ha många smålån och krediter. I den här guiden går vi igenom hur man kan slå ihop lån genom att samla lån och krediter till ett stort lån istället för ha många dyra små-lån och krediter. Det gör att det blir enklare att hålla reda på och det blir framförallt ofta blir billigare ränta och avgifter.

Sammanfattning av Slå ihop lån

Slå ihop lån är sidan för dig som funderar på att samla lån och krediter och inte vet hur man gör riktigt kanske. Eller för dig som bara vill jämföra. Det vill säga jämföra olika lån som går att använda för att just samla lån.

Slå ihop lån Swedbank? Går det? Hur gör man det?

Först bara: Slå ihop lån betyder samma sak som att samla lån och krediter i vår värld. Någon annan kan säkert mena något annat men i den här guiden tar vi helt enkelt upp om man kan samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små-lån. Och om man kan göra det hos banken Swedbank. Och ja Swedbank har till och med en sida för just att samla lån. Förmodligen för att få in så många som möjligt via Google.

Även om det är en väldigt rörig titel som kan förvirra många.

Går vi in där får vi rubriken Samla dina lån. Och sedan Samla dina lån och få ordning på utgifterna. Vi ser även att den ligger under rubriken Privatlån i menyn. Som en underkategori alltså. Vilket vi tycker är bra eftersom ett samlingslån är just ett privatlån bara. Ett lån där du helt enkelt betalar av dina lån med ett nytt lån. Så du får ett stort lån med billigare ränta och avgifter istället för många små och dyra lån. Hos Swedbank kan du låna upp till 350.000kr i skrivande stund för att samla lån. Du behöver ha en regelbunden inkomst och vara över 18år. Sedan får du inte ha några betalningsanmärkningar. Om du redan är kund hos dom kan du ansökan direkt via Internetbanken eller deras app. Men du kan även gå in till ett bankkontor eller ringa.

Jämför samlingslån

Om du vill jämföra samlingslån så kan du börja med Swedbank men sedan kan du ta hjälp av en låneförmedlare som jämför privatlån som man använder för samlingslån. Då kan du jämföra privatlån helt gratis och se om dom har billigaste lån eller inte.

Samla lån och krediter

Samla lån och krediter har vi också en guide som heter och det är för dom som är ute efter att samla både lån och kreditskulder i form av skulder på kreditkort. Så om du har skulder på ditt kreditkort så kan du alltså titta in den guiden. Det skiljer inte alltid sig åt men det finns även några mer saker man bör tänka på.


Här försöker vi samlar allt det viktigaste om att Slå ihop lån genom att lista frågor och svar:

Är det samlingslån dom använder Lyxfällan?

Ja det är helt korrekt. Det är inte sällan det är en av åtgärderna dom gör för att förbättra ekonomin för sina deltagare.

Hur fungerar det att samla lån?

Man tar ett billigare lån med bättre ränta för att betala av sina andra lån med. Om man har 10 snabblån med en ränta på 10% och där man måste betala tillbaka pengarna inom en snar framtid och inte klarar av det så kan det vara en bra ide att ta ett större privatlån och betala av alla dessa lån så man bara har ett lån istället för 10. Se till att få bättre ränta och villkor bara. Och en återbetalningstid som passar. Samla lån och krediter kan vara bra att göra innan du/ni köper en bostad. Då får ni ner utgifterna (förutsatt att räntan blir bättre det vill säga) och så får ni större plats för bolån och eventuell kontantinsats.

Vad är ett samlingslån?

Samlingslån kallas det lånet man tar för att samla lån och krediter till ett stort lån istället. Så är man ute efter att slå ihop lån så är det alltså ett samlingslån man ska ta. Det är ett vanligt privatlån men skillnaden kan ibland vara att banken tycker det är lättare att låna ut pengar till dig om den vet att du ska betala av lån med det och inte konsumera ännu mer bara efter att dom sett hur många lån du har efter en kreditupplysning.

Slår dom ihop lånen åt en?

Nej det är inget vi sett någonstans. Utan det är så att du får in hela lånet på ditt kontot och sedan är det upp till dig att betala av alla sina smålån så att du istället har ett stort med lägre ränta.