Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Slå ihop lån Swedbank

Slå ihop lån Swedbank? Går det? Hur gör man det? Först bara: Slå ihop lån betyder samma sak som att samla lån och krediter i vår värld. Någon annan kan säkert mena något annat men i den här guiden tar vi helt enkelt upp om man kan samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små-lån. Och om man kan göra det hos banken Swedbank. Och ja Swedbank har till och med en sida för just att samla lån. I skrivande stund har dom till och med den här titeln: Samla lånen – Lös lån och krediter – samla dina lån. Förmodligen för att få in så många som möjligt via Google.

Även om det är en väldigt rörig titel som kan förvirra många. Går vi in där får vi rubriken Samla dina lån. Och sedan Samla dina lån och få ordning på utgifterna. Vi ser även att den ligger under rubriken Privatlån i menyn. Som en underkategori alltså. Vilket vi tycker är bra eftersom ett samlingslån är just ett privatlån bara. Ett lån där du helt enkelt betalar av dina lån med ett nytt lån. Så du får ett stort lån med billigare ränta och avgifter istället för många små och dyra lån. Hos Swedbank kan du låna upp till 350.000kr i skrivande stund för att samla lån. Du behöver ha en regelbunden inkomst och vara över 18år. Sedan får du inte ha några betalningsanmärkningar. Om du redan är kund hos dom kan du ansökan direkt via Internetbanken eller deras app. Men du kan även gå in till ett bankkontor eller ringa.

Jämför samlingslån

Om du vill jämföra samlingslån så kan du börja med Swedbank men sedan kan du ta hjälp av en låneförmedlare som jämför privatlån som man använder för samlingslån. Då kan du jämföra privatlån helt gratis och se om dom har billigaste lån eller inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.