Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

SBAB

SBAB är en bank som är ägd av staten. Helägd till och med. SBAB lånar ut pengar till kontantinsats i visa fall. Det är ia alla fall vad vi fått höra. Självklart har även dom en gränst på MINST 15 procent insats vid köpa av bostad. (villa, hus, lägenhet, bostadsrätt osv). Mer om SBAB kommer inom kort.

Låna till kontantinsats SBAB?

Låna till kontantinsats kan man göra med ett så kallat privatlån. Du hittar en topplista över sådana lån här ovanför. Hur SBAB gör vet vi ej. Däremot kan du se vart besökare innan dig valt att låna pengar här ovan i topplistan och på så sätt själv kunna hitta ett så bra alternativ som möjligt för dig.


Innehåll i guiden SBAB

 • SBAB »
 • Låna till kontantinsats SBAB?
 • Läs mer om SBAB
 • Diskutera och ställ frågor om SBAB
 • Lämna betyg och omdöme på guiden SBAB

Läs mer om SBAB

 • SBAB (här är du nu)

Låna till kontantinsats


Diskutera och ställ frågor om SBAB

Eftersom vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare så kan du ställa frågor och diskutera alla guider vi skrivit. Så även denna om SBAB. Så vi skulle bli väldigt glada om du ville ta dig tid att ställa frågor eller svara på någon annans fråga här nedanför i kommentarsfältet.


Lämna betyg och omdöme på guiden SBAB

Här kan du läsa och lämna betyg och omdöme på guide SBAB. Vill du istället ge betyg och omdöme på SBAB så gör du det under SBAB omdöme.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » SBAB

2 reaktion på “SBAB

  1. Kontantinsats

   Hej Karina,

   Ja i skrivande stund går det att låna till kontantinsatsen hos SBAB. Glöm dock inte bort att jämföra privatlånen till insatsen så att du får ett så billigt lån som möjligt med så låg ränta som möjligt. Jämför den effektiva räntan där alla kostnader för lånen är inräknade. Effektiva räntan är en ränta som kom till just för att man ska kunna jämföra räntor så lätt som möjligt.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.