Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Santander billån

Santander billån? Är du ute efter att låna till bil genom Santander? Santander var både billån med bilen som säkerhet för lånet och billån utan bilen dom säkerhet i form av ett vanligt privatlån. Genom att ansöka om lån genom Lendo så jämför du Santanders privatlån mot 14 andra banker och det med bara en kreditupplysning. Det finns både för och nackdelar med båda typerna av billån. Utan säkerhet så har du ett billån utan kontantinsats vilket många efterfrågar. För lämnar du bilen som säkerhet för lånet så måste ha ha 20 procent själv.

Läs mer om billån under guiden billån där vi försöker reda ut det mer för dig. Santander billån kallas fordonslånet och går att ta hos dom försäljarna som dom har samarbete med. Sedan har dom även ett privatlån som du kan använda för att till exempel köpa bil. Vad är då största skillnaden mellan dessa lån? Med ett billån lämnar du bilen som säkerhet för lånet och du måste följa en del extra krav i jämförelse med ett privatlån. Men ett privatlån så lånar du utan att lämna bilen som säkerhet för lånet och du behöver heller ingen kontantinsats. Men ett billån måste du ha 20% i kontantinsats. Så ska du låna till bil för 200.000kr så måste du alltså ha 40.000kr själv då. Eller så kan du låna till hela summan med ett privatlån.

Jämför Santander hos Freedom Finance

Vi Freedom Finance kan du jämföra Santanders billån i form av ett privatlån mot en rad andra banker. Santander billån är sidan helt om deras lån till bil. Och hur du kan jämföra deras lån mot andras lån lättast. Så du kan hitta ett lån till bil som passar dig bäste. Du ska alltid lära dig att jämföra lån innan du tar ett lån. Bland annat måste du veta vad en effektiv ränta är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.