Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Sammanfattning av alla smslån vi skriver om

Här ser du exakt samma topplista som Veckans ENKLA topplista över smslån men skillnaden är att det är att det här är en utökat version som visar omdöme och betyg från våra besökare bland annat. Du kan även hitta djupare info om alla lån och våra recensioner som vi skriver om att lån som listas på Kontantinsats.se.

Smslån Everydayplus


Ferratum bank Smslån

Ferratum bank Smslån är från 1000kr upp till 25.000kr. Och det helt utan UC. Så det passar utmärkt att låna pengar hos Ferratum om du inte vill ha en UC på dig. Dom har över 2 miljoner kunder så dom är gigantiska verkligen.


Fokuslån Smslån

Fokuslån är en ganska så nytt lån på Kontantinsats.se så du bör ta en titt på det. För det kan vara så att det inte riktigt klättrat i topplistan än och är bättre än listan visar. Fokuslån samarbetar med det mer kända lånet Thorn Svenska AB som även har Thorn lån och Leasy lån bland annat. Fokuslån tar UC så om du letar efter ett smslån som inte tar UC så är alltså Fokuslån inget för dig. Då kan du scrolla ner till Smslån utan UC för att se vilka smslån som inte tar UC.

Fokuslån

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.