Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Samla lån

Samla lån, hur gör man och hur hittar man det bästa samlingslånet? För att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många kreditkort, snabblån, smslån och andra smålån? Samla lån och krediter på ett och samma ställe kan spara väldigt mycket pengar. Många gånger har man samlat på sig lån på flera olika stället till väldigt höga räntor med till exempel snabblån, kreditkort, smslån och andra smålån till hög ränta.

Ett smart sätt som många väljer just nu är att börja samla lån och krediter till ett stort lån som man sedan kan betal av i sin egen takt. Då kan man istället ta ett enda lån med bättre ränta och villkor och sedan lösa alla dyra lån och krediter. Detta har blivit väldigt populärt efter att nästan alla som är med i TV-programmet Lyxfällan får göra det som första steget mot bättre ekonomi. Lyxfällan har dessutom varit sponsrade av Lendo som erbjuder just det. Du kan se Lendo och andra alternativ för dig som vill samla lån här ovan. Där finner du nämligen en topplista som sorterar fram vilket lån som besökare innan dig har valt för att samla sina dyra lån och krediter till ett lån istället.

Så hittar du bästa samlingslånet

Här ovan ser du veckans ENKLA topplista. Där visar vi vart våra besökare valt att samla lån och krediter den här veckan flest gånger efter ha läst våra guider om att samla lån och krediter till ett stort lån. Lite längre ned hittar du den STORA topplistan där du hittar sånt som omdöme, betyg, recensioner med mera. Både visar samma topplista, skillnaden är att den ENKLA topplistan är en mer avskalad där tanken är att man ska få en snabbare överblick medan den STORA topplistan är en mer fördjupande topplista där vi lägger stor viktigt på omdöme och betyg från våra besökare bland annat.

Samla lån


Innehåll i Samla lån

 • Samla alla lån på ett ställe
 • Populärt att samla lån idag
 • Samla lån utan UC
 • Jämför lån med en låneförmedlare
 • Slå ihop lån är samma sak
 • Låneförmedlare är bra vid samlingslån
 • Är det privatlån man använder för att samla lån och krediter?
 • Läs mer om att Samla lån och krediter till ett stor lån

Samla alla lån på ett ställe

Samla alla lån på ett ställe kan vara smart för att få ner kostnaden för alla lån. Det du gör då är att du helt enkelt tar ETT lån och löser alla andra lån. Då kan du förhandla fram en bättre ränta samt få ner kostnaderna runt. Alltså istället för att betala avgifter (utöver räntan alltså så som fakturor med mera) så för 20 olika lån och krediter så kan du samla alla till ett istället. Vissa räntor så höga att lånet växer fast man betalar av på lånet varje månad. Då är det smart att ställa olika banker och långivare mot varandra och se vilka som vill ta över dina lån och vilken som erbjuder den bästa räntan.

Antingen kan man göra så att man bakar in alla lån i sitt bolån om man har möjlighet till det. Det är oftast det billigaste lån alternativet. Men finns det inte möjlighet till det, då man till exempel har lånat upp till 85% av marknadsvärdet (15% måste vara kontantinsats) eller att man helt enkelt inte har någon bostadslån så finns det även andra alternativ. Då kan man ta ett så kallat privatlån (även kallat konsumtionslån och blancolån ibland) där man alltså samla alla sina tidigare lån under ett och samma i stället. Antingen går du direkt till din bank eller så tar du ett lån online där du i stället får hemma alla papper i brevlådan.

Populärt att samla lån idag

Högst upp på alla sökningar på Google så kan du se 4 annonser där företag betalar för att synas. Som ser väldigt lika ut som det ordinarie sökresultatet men är alltså betalda. För att synas längst upp när du söker på Samla lån och behöver företag betala 341kr under 2015. Det gjorde att sökordet klev in på topp 10 dyraste sökorden under 2015. Det är alltså väldigt många som vill samla lån och krediter.

Samla lån utan UC

Samla lån utan UC är en guide för alla som vill samla lån och letar efter en bank eller långivare som inte tar någon UC. Varför man inte vill att dom ska ta en UC kan vara många men oftast är det att man vill hålla ner antalet UC för att inte försvåra att få låna pengar i framtiden. Läs mer under Samla lån utan UC.

Samla lån utan UC

Jämför lån med en låneförmedlare

Om du vill jämföra lån som du kan använda för att samla lån så är låneförmedlare ett tips. Med en låneförmedlare kan du jämföra lån med bara en UC och en ansökan. Så läs alltid på vad en låneförmedlare kan göra för dig innan du tar ett lån. Dom annonserar ofta just om att man kan slå ihop lån via dom.

Slå ihop lån är samma sak

Guiden Slå ihop lån är till för att förklara för dom som vill veta hur det går till när man ska slå ihop lån till ett stort lån istället för att ha många små. Varför vissa kallar det just för att slå ihop lån och andra att samla lån och krediter. En guide vi verkligen tycker du borde läsa om du känner att du sitter i en situation där du behöver slå ihop lån och krediter till ett stort lån helt enkelt.

Slå ihop lån

Låneförmedlare är bra vid samlingslån

För att samla lån och krediter så tar man ett privatlån och för att jämföra privatlån kan man använda sig av en låneförmedlare. Faktum är att dom allra flesta av våra besökare använder en låneförmedlare efter ha besökt någon av våra guider om att samla lån och krediter till ett stort lån och på så sätt spara pengar. Därför tycker vi att det är viktigt att du läsa guiden Låneförmedlare som vi skrivit och som är väldigt populär.

Samla lån innebär att man tar tar ett nytt stort lån (kallat privatlån och ibland blancolån) och betalar av alla sina gamla och dyrare lån. I den här guiden går vi igenom banker, långivare och låneförmedlare som på sin hemsida har specialsidor för att just samla lån och krediter. Sedan ger vi möjlighet till att läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga. Vi skriver även recensioner och skapar topplistor som visar vilket lån som är populäraste just den här veckan och sedan i år.


Är det privatlån man använder för att samla lån och krediter?

Svar: Ja det är privatlån (även kallat blancolån) som används för att samla lån och krediter. Med ett privatlån så lämnar du inte något i säkerhet för att få låna pengar. Det dom gör för att du ska få låna är bara att ta en kreditupplysning och försöka bedöma din förmåga att betala tillbaka lånet. Med ett lån utan säkerhet får du låna till vad du vill. Alltså använda som ett samlingslån tex.


Läs mer om att Samla lån och krediter till ett stor lån

Det du ser här är dom 10 mest populära guiderna just nu om att samla ihop många små lån och få ett stort lån istället. Så vill du det kan du titta in listan och klicka dig vidare. Vi ändrar listan efter våra besökare så den ska ge så mycket innehåll som möjligt till våra besökare.


14 reaktion på “Samla lån

 1. Katarina

  Hej jag har massa kreditkort jag vill ha sönder och sen samla alla lån på ett ställe. Vilken bank bör jag välja?

  Svara
  1. Kontantinsats

   Hej Katarina! Vi ger inga sådana specifika råd vilken bank man bör välja. Men vi hoppas att omdömen, betyg, recensioner, våra guider och topplistor ska kunna hjälpa dig att själv hitta det bästa alternativet för just dig att samla lån och krediter till ett stort lån istället. Lycka till! Mvh Patrik på Kontantinsats.se

   Svara
 2. Mark

  Är det ett privatlån man har när man ska slå ihop lån? Fattar inte riktigt. Det är ju privatlån man har redan innan?

  Svara
  1. Kontantinsats

   Hej Mark! Lånen som ofta marknadsförs som lån till att samla lån med är privatlån. Du ska helt enkelt hitta ett lån som har lägre ränta och på så sätt få ner kostnaden om du har flera olika små lån med dyra räntor och avgifter. Många som samlar sina lån har många små smslån, snabblån och andra små krediter på kreditkort och annat. Ofta till hög ränta om dem ej kunnat betala av lånen i tid. Då kan man spara mycket pengar på att ta ett stort lån till alla dessa lån med en lägre ränta. Lycka till!

   Svara
 3. Erika

  Har massa smslån som jag skulle vilja samla ihop till ett lån istället tänkte jag och sen sluta att ta smslån och snabblån. Men hur gör man? Alltså vem betalar lånen? Gör dom det eller jag det?

  Svara
 4. Eva Carlsson

  Jag har 14 olika små krediter som jag skulle vilja samla till ett större lån istället då jag har svårt att hålla reda på alla lån och är rädd att missa att betala av något. Sen är det fruktansvärt dyrt också och jag har skjutit upp det så mycket att jag sitter och betalar ränta för det mesta känns det som. Men finns det någon maxgräns för hur många små krediter man får ha när man ska samla lån? Alltså har dom olika låneförmedlarna någon sådan gräns? Tänker om det är som att om man har för många UC så kan man inte få lån? Vet ni det här?

  Svara
  1. Kontantinsats

   Hej Eva! När du ska samla lån så lånar du en summa som du själv betalar av lånen med. Alltså spelar antalet ingen roll.

   Svara
 5. Lena

  Tack för den här sidan som hjälper en fattig kvinna ta tag i sin ekonomi så jag kan sitta på min balkong i sommar utan ångest. Tack!

  Svara
 6. Märta

  Samla mina små lån är det bästa jag gjort! Nu kanske jag äntligen får en sommar utan stress!

  Svara
  1. Kontantinsats

   Hej Märta! Tack så hemskt mycket för din kommentar! Vi blir så otrolig glada när vi får såna här kommentarer! Det gjorde våran dag! TACK!

   Svara
 7. Josefine

  Jag hade 8 snabblån som jag tog när jag var deprimerad och inte hade någon ork att ens bry mig om att jag tog lån efter lån. Men nu har jag kommit ut det och samlat alla lån och krediter till ett stort lån. Det känns som jag fått en andra chans!

  Svara
 8. Matte

  Jag samlade ihop skulder min ex-fru fixade åt mig till ett och samma lån och känner en otrolig lättnad att ha ordning på allt nu. Tack för en bra guide! 5 av 5 får den av mig.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.