VECKANS TOPPLISTA ÖVER LÅN - V.21 2016

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.21 2016. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »".

→ Topplistan ändrades torsdag 2016-05-26 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo1,95%3-12år5000-400000krMer info om Lendo
2.Låna till kontantinsats hos Advisa1,95%1-12år10000-400000krMer info om Bank Advisa
3.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian
4.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år10000-350000krMer info om ICA Banken
5.Consector3,50%1-15år10000-400000krMer info om Consector
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,25%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Compricer3,75%2-12år5000-400000krMer info om Compricer
8.Låna till kontantinsats Lendify2,95%0,5-12år5000-350000krMer info om Leasy
9.Låna till kontantinsats hos Leasy9,90%1-5år5000-50000krMer info om Leasy


SAMLA LÅN

HÄR ÄR DU NU: KONTANTINSATS » LÅNA PENGAR » SAMLA LÅN
________________________________________________

Samla lån

Samla lån på ett och samma ställe kan spara mycket pengar. Många gånger har man samlat på sig lån på flera olika stället till väldigt höga räntor. Då kan man istället ta ett enda lån med bättre ränta och sedan lösa alla dyra lån och krediter. Detta har blivit väldigt populärt efter att nästan alla som är med i TV-programmet Lyxfällan just får göra det. Lyxfällan är dessutom sponsrade av Lendo som erbjuder just det. Du kan se Lendo och andra alternativ för dig som vill samla lån här ovan. Där finner du nämligen en topplista som sorterar fram vilket lån som besökare innan dig har valt för att samla sina dyra lån och krediter till ett lån istället.

*********
Här nedan listar vi dem populäraste alternativen att samla lån hos just den här veckan.
*********

________________________________________________

SAMLA LÅN HOS LENDO

Lendo är en låneförmedlare och väldigt populärt alternativ för dem som vill samla lån och krediter till ett stor lån. Via Lendos hemsida kan du fylla i att det är precis det du vill göra. Samla lån och sen hur mycket pengar du vill låna.

________________________________________________

SAMLA LÅN OCH KREDITER

Vissa räntor så höga att lånet växer fast man betalar av på lånet varje månad. Då är det smart att ställa olika banker och långivare mot varandra och se vilka som vill ta över dina lån och vilken som erbjuder den bästa räntan. Antingen kan man göra så att man bakar in alla lån i sitt bolån om man har möjlighet till det. Det är oftast det billigaste lån alternativet. Men finns det inte möjlighet till det, då man till exempel har lånat upp till 85% av marknadsvärdet (15% måste vara kontantinsats) eller att man helt enkelt inte har någon bostadslån så finns det även andra alternativ. Då kan man ta ett så kallat privatlån (även kallat konsumtionslån och blancolån ibland) där man alltså samla alla sina tidigare lån under ett och samma i stället. Antingen går du direkt till din bank eller så tar du ett lån online där du i stället får hemma alla papper i brevlådan. Såna online lån hittar du några exempel på under länken privatlån här på Kontantinsats.se. Det kan vara smart att se vad du får för ränta hos så många långivare som möjligt då räntan oftast ställs individuellt. Sen är det bara räkna på hur mycket just du tjänar på att samla lån på ett och samma ställe.

________________________________________________

SAMLA ALLA LÅN PÅ ETT STÄLLE

Samla alla lån på ett ställe kan vara smart för att få ner kostnaden för alla lån. Det du gör då är att du helt enkelt tar ETT lån och löser alla andra lån. Då kan du förhandla fram en bättre ränta samt få ner kostnaderna runt. Alltså istället för att betala avgifter (utöver räntan alltså så som fakturor med mera) så för 20 olika lån och krediter så kan du samla alla till ett istället.

________________________________________________

MER OM ATT SAMLA LÅN OCH KREDITER:

________________________________________________

MER OM ATT LÅNA PENGAR OCH LÅNA TILL KONTANTINSATS:

________________________________________________

LÄMNA BETYG OCH OMDÖME OM GUIDEN: SAMLA LÅN:

12345 (26 röster och i snitt: 4,62 av 5)

________________________________________________
HÄR ÄR DU NU: KONTANTINSATS » LÅNA PENGAR » SAMLA LÅN

Det här inlägget postades i Blancolån, Bolån, Kontantinsats, Privatlån, Samla lån. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till SAMLA LÅN

 1. Katarina skriver:

  Hej jag har massa kreditkort jag vill ha sönder och sen samla alla lån på ett ställe. Vilken bank bör jag välja?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Katarina! Vi ger inga sådana specifika råd vilken bank man bör välja. Men vi hoppas att omdömen, betyg, recensioner, våra guider och topplistor ska kunna hjälpa dig att själv hitta det bästa alternativet för just dig att samla lån och krediter till ett stort lån istället. Lycka till! Mvh Patrik på Kontantinsats.se

 2. Mark skriver:

  Är det ett privatlån man har när man ska slå ihop lån? Fattar inte riktigt. Det är ju privatlån man har redan innan?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Mark! Lånen som ofta marknadsförs som lån till att samla lån med är privatlån. Du ska helt enkelt hitta ett lån som har lägre ränta och på så sätt få ner kostnaden om du har flera olika små lån med dyra räntor och avgifter. Många som samlar sina lån har många små smslån, snabblån och andra små krediter på kreditkort och annat. Ofta till hög ränta om dem ej kunnat betala av lånen i tid. Då kan man spara mycket pengar på att ta ett stort lån till alla dessa lån med en lägre ränta. Lycka till!

 3. Erika skriver:

  Har massa smslån som jag skulle vilja samla ihop till ett lån istället tänkte jag och sen sluta att ta smslån och snabblån. Men hur gör man? Alltså vem betalar lånen? Gör dom det eller jag det?

 4. Eva Carlsson skriver:

  Jag har 14 olika små krediter som jag skulle vilja samla till ett större lån istället då jag har svårt att hålla reda på alla lån och är rädd att missa att betala av något. Sen är det fruktansvärt dyrt också och jag har skjutit upp det så mycket att jag sitter och betalar ränta för det mesta känns det som. Men finns det någon maxgräns för hur många små krediter man får ha när man ska samla lån? Alltså har dom olika låneförmedlarna någon sådan gräns? Tänker om det är som att om man har för många UC så kan man inte få lån? Vet ni det här?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Eva! När du ska samla lån så lånar du en summa som du själv betalar av lånen med. Alltså spelar antalet ingen roll.

 5. Lena skriver:

  Tack för den här sidan som hjälper en fattig kvinna ta tag i sin ekonomi så jag kan sitta på min balkong i sommar utan ångest. Tack!

 6. Märta skriver:

  Samla mina små lån är det bästa jag gjort! Nu kanske jag äntligen får en sommar utan stress!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *