Veckans topplista över lån - v.17 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.17 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »".

Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades måndag 2017-04-24 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo1,95%1-15år5000-500000krMer info om Lendo
2.Låna till kontantinsats AXO Finans topplista3,45%1-15år5000-500000krMer info om Consector
3.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian
4.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år10000-350000krMer info om ICA Banken
5.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,25%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
6.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
7.Låna till kontantinsats via Zmarta3,25%1-15år1000-500000krMer info om Consector
8.Låna till kontantinsats Lendify2,95%0,5-10år5000-300000krMer info om Leasy
9.Consector3,50%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
10.Låna till kontantinsats Santander topplista3,95%2-15år20000-350000krLåna till kontantinsats Santander


Samla lån – Bäst i test 2017

Samla lån, hur gör man och hur hittar man det bästa lånet för att samla lån och krediter till ett stort lån?

Svar: Samla lån på ett och samma ställe kan spara väldigt mycket pengar. Många gånger har man samlat på sig lån på flera olika stället till väldigt höga räntor. Exempel på på lån som kan bli väldigt dyra om man inte betalar dom i tid är snabblån och smslån och har man hamnar i en situation där man inte kunnat betala dom så kan det vara ett smart sätt att börja om genom att samla lån och krediter till ett stort lån som man sedan kan betal av i sin egen takt. Då kan man istället ta ett enda lån med bättre ränta och sedan lösa alla dyra lån och krediter. Detta har blivit väldigt populärt efter att nästan alla som är med i TV-programmet Lyxfällan just får göra det. Lyxfällan är dessutom sponsrade av Lendo som erbjuder just det. Du kan se Lendo och andra alternativ för dig som vill samla lån här ovan. Där finner du nämligen en topplista som sorterar fram vilket lån som besökare innan dig har valt för att samla sina dyra lån och krediter till ett lån istället.

Samla lån – Bäst i test 2017 på 2sek: I den här guiden samlar vi alla lån som har en egen specialsida just för att samla lån och krediter till ett stor lån istället för många små-lån. På så sätt hoppas vi att du kan få ordning på din ekonomi.

Samla lån – Veckans ENKLA topplista

Här ser du veckans ENKLA topplista. Den visar vart våra besökare valt att samla lån och krediter den här veckan efter ha läst våra guider om att samla lån. Lite längre ned hittar du den STORA topplistan där du hittar sånt som omdöme, betyg, recensioner med mera.


Innehåll i guiden Samla lån


Vanliga frågor om att samla lån

Här samlar vi vanliga frågor om att samla lån och krediter till ett stor lån.

 • → Är det privatlån man använder för att samla lån och krediter?

Är det privatlån man använder för att samla lån och krediter?

Är det privatlån man använder för att samla lån och krediter? Svar: Ja det är privatlån (även kallat blancolån) som används för att samla lån och krediter.


Samla lån – Veckans STORTA topplista

Här nedan listar vi dem populäraste alternativen att samla lån hos just den här veckan. I den STORA topplistan hittar du även omdöme och betyg med mera. Det är alltså en utökad version av den ENKLA topplistan.

 • → 1. Samla lån via Lendo
 • → 2. Samla lån via Advisa

→ 1. Samla lån via Lendo

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo1,95%3-15år5000-500000krMer info om Lendo

Lendo är en låneförmedlare och väldigt populärt alternativ för dem som vill samla lån och krediter till ett stor lån. Via Lendos hemsida kan du fylla i att det är precis det du vill göra. Samla lån och sen hur mycket pengar du vill låna.

→ 2. Samla lån via Advisa

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
2.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa

Advisa är en låneförmedlare precis som Lendo. Även Advisa har en specialsida för att just samla lån och där kan du läsa mer om hur det går till att samla dina lån och krediter till ett stort lån. Varför du ska välja Advisa framför Lendo som har samma typ av tjänst är inget vi kan svara på. Vårt råd är som vanligt att bilda din egen uppfattning om vilket lån eller låneförmedlare som passar just dig bäst. Klicka dig in på både Lendo och Advisa i det här fallet och se vilket som passar just dig bäst. Varken Advisa eller Lendo är bindande så du kan skicka in en ansökan och se om det först och främst är möjligt för dig att låna pengar genom dom. Om du får låna pengar via dom så behöver du inte tacka ja utan du kan i lugn och ro se om det är något lån som du tycker verkar bra och sedan ta ett beslut om du vill låna pengar eller inte.


Fördjupning i Samla lån

Om du vill fördjupa dig i att samla lån och krediter så är det här kapitlet för dig.

 • → Dyrt att annonsera om att samla lån på Google

Dyrt att annonsera om att samla lån på Google

Högst upp på alla sökningar på Google så kan du se 4 annonser där företag betalar för att synas. Som ser väldigt lika ut som det ordinarie sökresultatet men är alltså betalda. För att synas längst upp när du söker på Samla lån och behöver företag betala 341kr under 2015. Det gjorde att sökordet klev in på topp 10 dyraste sökorden under 2015. Det är alltså väldigt många som vill samla lån och krediter.


Sammanfattning av guiden Samla lån

Samla lån innebär att man tar tar ett nytt stort lån (kallat privatlån och ibland blancolån) och betalar av alla sina gamla och dyrare lån. I den här guiden går vi igenom banker, långivare och låneförmedlare som på sin hemsida har specialsidor för att just samla lån och krediter. Sedan ger vi möjlighet till att läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga. Vi skriver även recensioner och skapar topplistor som visar vilket lån som är populäraste just den här veckan och sedan i år.

Samla lån


Tips på andra guider relaterade till Samla lån

Här samlar vi tips på guider som är relaterade till Samla lån. Guider vi tror du skulle vilja läsa om du är intresserad av att samla lån och krediter alltså.

 • → Samla alla lån på ett ställe
 • → Samla lån och krediter
 • → Samla lån utan UC

Samla alla lån på ett ställe

Samla alla lån på ett ställe kan vara smart för att få ner kostnaden för alla lån. Det du gör då är att du helt enkelt tar ETT lån och löser alla andra lån. Då kan du förhandla fram en bättre ränta samt få ner kostnaderna runt. Alltså istället för att betala avgifter (utöver räntan alltså så som fakturor med mera) så för 20 olika lån och krediter så kan du samla alla till ett istället.

Samla lån och krediter

Vissa räntor så höga att lånet växer fast man betalar av på lånet varje månad. Då är det smart att ställa olika banker och långivare mot varandra och se vilka som vill ta över dina lån och vilken som erbjuder den bästa räntan. Antingen kan man göra så att man bakar in alla lån i sitt bolån om man har möjlighet till det. Det är oftast det billigaste lån alternativet. Men finns det inte möjlighet till det, då man till exempel har lånat upp till 85% av marknadsvärdet (15% måste vara kontantinsats) eller att man helt enkelt inte har någon bostadslån så finns det även andra alternativ. Då kan man ta ett så kallat privatlån (även kallat konsumtionslån och blancolån ibland) där man alltså samla alla sina tidigare lån under ett och samma i stället. Antingen går du direkt till din bank eller så tar du ett lån online där du i stället får hemma alla papper i brevlådan. Såna online lån hittar du några exempel på under länken privatlån här på Kontantinsats.se. Det kan vara smart att se vad du får för ränta hos så många långivare som möjligt då räntan oftast ställs individuellt. Sen är det bara räkna på hur mycket just du tjänar på att samla lån på ett och samma ställe.

Samla lån utan UC

Samla lån utan UC är en guide för alla som vill samla lån och letar efter en bank eller långivare som inte tar någon UC. Varför man inte vill att dom ska ta en UC kan vara många men oftast är det att man vill hålla ner antalet UC för att inte försvåra att få låna pengar i framtiden. Läs mer under Samla lån utan UC.

Samla lån utan UC


Läs mer om att Samla lån och krediter till ett stor lån

Här försökt vi så enkelt som möjligt skapa en meny över guider vi skrivit om att samla lån och krediter.

Läs mer om att låna pengar och låna till kontantinsats

Läs mer om att låna pengar


Ställ en fråga och diskutera med andra besökare om att samla lån

Har du en fråga om att Samla lån så kan du skriva den här nedanför i kommentarsfältet så svarar antingen vi i redaktionen eller någon annan besökare.


Lämna betyg och omdöme på guiden Samla lån

Här kan du ge betyg och omdöme på våran guide om att Samla lån. Betyg ger du genom att trycka på stjärnorna precis här under. Du kan de 1, 2, 3, 4 eller 5 stjärnor. Hur fler stjärnor du ger oss desto mer gillar du vårt arbete med guiden. Vårt mål är att göra en gratis guide om lån som alla som ska låna pengar kan ha användning av. Vårt största mål är att få in människor på bostadsmarknaden som annars hade hamnat utanför. Omdöme kan du sedan ge genom att lämna en kommentar här lite längre ned. Där kan du även ställa frågor om vår guide eller hemsidan i stort. Stort tack för ditt besök och välkommen tillbaka! Du får väldigt gärna lägga till vår hemsida bland dina bokmärken eller länka till den från din blogg eller hemsida.

(111 röster och i snitt: 4,25 av 5)

Här är du nu: Kontantinsats » Samla lån

Det här inlägget postades i Samla lån. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Samla lån – Bäst i test 2017

 1. Katarina skriver:

  Hej jag har massa kreditkort jag vill ha sönder och sen samla alla lån på ett ställe. Vilken bank bör jag välja?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Katarina! Vi ger inga sådana specifika råd vilken bank man bör välja. Men vi hoppas att omdömen, betyg, recensioner, våra guider och topplistor ska kunna hjälpa dig att själv hitta det bästa alternativet för just dig att samla lån och krediter till ett stort lån istället. Lycka till! Mvh Patrik på Kontantinsats.se

 2. Mark skriver:

  Är det ett privatlån man har när man ska slå ihop lån? Fattar inte riktigt. Det är ju privatlån man har redan innan?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Mark! Lånen som ofta marknadsförs som lån till att samla lån med är privatlån. Du ska helt enkelt hitta ett lån som har lägre ränta och på så sätt få ner kostnaden om du har flera olika små lån med dyra räntor och avgifter. Många som samlar sina lån har många små smslån, snabblån och andra små krediter på kreditkort och annat. Ofta till hög ränta om dem ej kunnat betala av lånen i tid. Då kan man spara mycket pengar på att ta ett stort lån till alla dessa lån med en lägre ränta. Lycka till!

 3. Erika skriver:

  Har massa smslån som jag skulle vilja samla ihop till ett lån istället tänkte jag och sen sluta att ta smslån och snabblån. Men hur gör man? Alltså vem betalar lånen? Gör dom det eller jag det?

 4. Eva Carlsson skriver:

  Jag har 14 olika små krediter som jag skulle vilja samla till ett större lån istället då jag har svårt att hålla reda på alla lån och är rädd att missa att betala av något. Sen är det fruktansvärt dyrt också och jag har skjutit upp det så mycket att jag sitter och betalar ränta för det mesta känns det som. Men finns det någon maxgräns för hur många små krediter man får ha när man ska samla lån? Alltså har dom olika låneförmedlarna någon sådan gräns? Tänker om det är som att om man har för många UC så kan man inte få lån? Vet ni det här?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Eva! När du ska samla lån så lånar du en summa som du själv betalar av lånen med. Alltså spelar antalet ingen roll.

 5. Lena skriver:

  Tack för den här sidan som hjälper en fattig kvinna ta tag i sin ekonomi så jag kan sitta på min balkong i sommar utan ångest. Tack!

 6. Märta skriver:

  Samla mina små lån är det bästa jag gjort! Nu kanske jag äntligen får en sommar utan stress!

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Märta! Tack så hemskt mycket för din kommentar! Vi blir så otrolig glada när vi får såna här kommentarer! Det gjorde våran dag! TACK!

 7. Josefine skriver:

  Jag hade 8 snabblån som jag tog när jag var deprimerad och inte hade någon ork att ens bry mig om att jag tog lån efter lån. Men nu har jag kommit ut det och samlat alla lån och krediter till ett stort lån. Det känns som jag fått en andra chans!

 8. Matte skriver:

  Jag samlade ihop skulder min ex-fru fixade åt mig till ett och samma lån och känner en otrolig lättnad att ha ordning på allt nu. Tack för en bra guide! 5 av 5 får den av mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.