1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
  • Jämför över 25 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Samla lån och krediter

Samla lån och krediter? Hur gör jag det och hur kan jag jämföra olika banker där jag kan samla alla mina lån och krediter till ett stort lån istället för många små snabblån, smslån och andra smålån? Samla lån och krediter på ett och samma ställa kan få ner kostnaderna väldigt mycket. Och det har blivit väldigt populärt att samla lån och krediter till ett stort lån efter att det har varit den vanligaste åtgärden i Lyxfällan på TV3. Där väljer dem ofta att samla lån och krediter och på så sätt få ner kostnaderna för den medverkande i programmet. Lyxfällan är dessutom sponsrade av Lendo som just samlar lån och krediter bland annat.

Så kan du slå ihop lån till ett lån

Vi har här ovan försökt hjälpa dig får en så bra överblick över lån där du kan slå ihop dina lån och sedan sorteras dessa efter vart besökare innan dig valt att göra just det den här veckan. Och på så sätt hoppas vi hitta det bästa lånet för just det och med lägsta räntan. Dock sätts räntan ofta individuellt även om det inte alltid är så. Det gör att räntan kan variera ganska kraftigt från person till person. Hur större risk dem tycker det är att låna ut pengar desto högra ränta brukar det ofta vara.

I den här guiden går vi igenom vart våra besökare oftast väljer att låna pengar till att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små-lån så som snabblån, smslån och kreditkortsskulder. Här nedan kan du säga vad du tycker om guiden Kontantinsats lägenhet genom att lämna omdöme och betyg. Vi skulle bli väldigt glada om du ville motivera ditt betyg genom att skriva en kommentar då också.

Men vi har delat upp dom två för att det finns många besökare som bara vill lämna något av det och då har vi ändrat så det finns möjligheten att göra det. Här nedan kan du ställa frågor och diskutera Kontantinsats lägenhet med oss på redaktionen och med andra besökare. Alla frågor publiceras offentligt så skriv ingen känslig information i kommentarsfältet. Vi på redaktionen svarar oftast inom 24timmar året runt och andra besökare brukar vara väldigt snabba dom också.


  • Vad menas med att man slår ihop lån?

Vad menas med att man slår ihop lån?

Svar: Det man rent konkret gör är att ta ett stort lån för att betala av andra lån. Och då gäller det att det lånet har bättre ränta och bättre villkor. Lägre ränta och längre återbetalningstid till exempel. Så man kan betala av hela summan i sin egen takt och till så bra ränta som möjligt.


Läs mer om att Samla lån och krediter

Det här är en meny där vi visar vad vi skrivit om Samla lån och krediter utöver guiden du befinner dig på just precis nu. Tanken med det är att du enkelt ska kunna hitta vidare till någon guide som svarar på dina frågor. Vi tycker många borde ta ett samlingslån och slå ihop alla sina dyra lån och sedan bestämma sig för att inte ta några fler.

Samla lån och krediter

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.