Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Samla lån enkelt

Samla lån enkelt? Hur gör man det? Om vi utgår från våran statistik som vi har efter ha drivit Kontantinsats.se sedan 2010 så ser vi klart och tydligt vad våra besökare tycker är det enklaste sättet att samla lån och krediter till ett stort lån och det är genom låneförmedlare och då framförallt genom låneförmedlaren Lendo. Varför det är så vet vi däremot inte men vår gissning är att Lendo annonserar väldigt mycket och många vet om Lendo och känner till vad dom gör.

Lendo annonserar inte sällan att dom just samlar lån och krediter till ett stort lån istället och du klickar i på deras hemsida att det är just det du ska göra. Alltså samla lån. Och sedan får du lån utifrån den vetskapen. Du fyller då i hur stor skuld du har som du vill samla till ett stort lån istället och sedan om du eventuellt vill låna mer pengar. Ett tips där är att om du vet om att du har svårt att få lån och egentligen inte behöver låna mer pengar så håll summan nere till enbart det du verkligen behöver låna idag.

Slå ihop dina lån till ett stort lån

Att ha många små och dyra lån kan bli väldigt besvärligt och framförallt dyrt. Om du istället tar ett större privatlån för att betala av alla sin andra krediter så kan du på så sätt få ett enda lån och förhoppningsvis har det mycket bättre ränta och villkor än dina små och dyra krediter.


Sammanfattning av Samla lån enkelt

Vi har försökt skapa en sidan med rubriken Samla lån enkelt som stämmer överens med vad den lovar med den rubriken. En guide där du helt enkelt ska kunna läsa om hur du kan slå ihop lån och gör det så enkelt som möjligt. Det är tyvärr allt för några som vet om att man kan samla lån och få ner kostnaderna för lånen med en lägre ränta och där man får en bättre överblick med enbart ett lån i stället för alldeles för många smålån så som snabbblån och så vidare. Så läsa igenom den här för att starta din början på en bättre ekonomi.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.