Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Samla alla lån

Samla alla lån? Vill du samla alla lån du dragit på dig till ett enda lån istället? Under samla lån så håller vi dig uppdaterad om allt vad gäller att samla alla lån och krediter till ett enda stort lån. Vårt mål är att du ska sänka dina kostnader och vi försöker därför ge dig en så bra överblick som möjligt över vad det finns för olika alternativ för dig.

Samla alla lån

Så kan man slå ihop lån

För att slå ihop lån så tar man ett större lån för att betala av sina små-lån så som snabblån, smslån och kanske krediter på sitt kreditkort. Dom gör det alltså inte åt en. Utan man får ett större lån så man själv kan betala av sina lån och på så sätt få ett stort lån i stället för att ha massa små-lån.

Fördelar

Fördelar är framförallt att du får billigare lån. Om du nu hittar ett med lägre ränta det vill säga. Och sedan att du har ett enda lån istället för många som kan vara svåra att hålla reda på och betala i tid. Det kan vara en mycket bra start för att få ordning på sin ekonomi. Vill du få det kan du ta en titt på just samlingslån.


Sammanfattning av Samla alla lån

Vi har skapat guiden Samla alla lån för att visa hur du kan gå tillväga för att ta alla dina dyra lån och sedan samla dom till ett enda lån istället. Tanken med det är att få lägre ränta och där med få lägre månadskostnad. Så du kan betala av lånen snabbare. Du tar ett stort lån och betalar alla dina små och dyra lån och krediter så du istället för ett enda lån.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.