Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Så här skriver ICA Banken om lån till kontantinsatsen

Hos ICA Banken kan du både ta ett bolån och låna pengar till kontantinsatsen. Det är verkligen att föredra att ha båda lånen hos samma bank och hos ICA Banken kan du ansöka om både ett bolån och ett privatlån till insatsen. Kom dock ihåg att det är mycket större chans att du får låna pengar om du lägger in så stor del som möjligt själv. Men våran erfarenhet så är det bra om du har minst 5% själv. Om du köper en bostad för en miljon så är det alltså 50.000kr. Och vid 3 milj så blir det alltså 150.000kr. Och kom ihåg att du/ni har större chans att få låna om ni står gemensamt på lånen. Åtminstone oftast. Så här skriver ICA Banken om att låna till kontantinsats:

Om man ska ta ett bolån idag behöver man ha en kontantinsats på minst 15 procent av bostadens pris. Vid ett pris på bostaden på 1 miljon kronor, behöver du alltså 150 000 kronor i kontantinsats. Det absolut bästa är om man har sparat ihop dessa pengar själv, eller om kan ta pengarna från en eventuell vinst efter man sålt en tidigare bostad.För den som har utrymme kan man också delvis låna till kontantinsatsen genom att ta ett blancolån för att finansiera kontantinsatsen, men tänk på att inte dra på dig mer skulder än vad du kommer klara av.

Läs även våran startsida

När vi startade Kontantinsats.se så hade vi en enda guide till en början och det var guiden om lån till insats och den har vi kvar på startsidan fortfarande. Även om vi uppdaterar den flera gånger i vecka. Men om du planerar att göra detta så bör du titta in den först.


Sammanfattning av Så här skriver ICA Banken om lån till kontantinsatsen

Med Så här skriver ICA Banken om lån till kontantinsatsen försöker vi hjälpa dig i varje steg som visar vad ICA Banken visar om just lån till insatsen. För det är nämligen så att dom i skrivande stund visar hur du kan låna pengar även till insatsen vid köp av en bostad. Och eftersom du kan ta ett bolån och ett till insatsen så kan du titta in dom för att lösa båda på en och samma gång. Och det tycker vi är det bästa sättet att få låna pengar till insatsen då du vet till 100% om du får låna till insatsen eller inte på så sätt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.