Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Privatlån

Privatlån är ett lån utan säkerhet där du får ett lån av en långivare eller bank men där du inte behöver lämna något i säkerhet för det. Privatlån kallas även för blancolån, konsumtionslån och lån utan säkerhet. Sedan finns det många banker som döper det till vad man ska låna till. Till exempel billån utan kontantinsats, låna till husvagn, låna till renovering och så vidare. För med ett privatlån kan du låna till vad du vill. Det gör att många gör reklam för det som ett lån till en specifik sak. I den här guiden går vi bland annat igenom dom vanligaste sakerna man använder detta typ av lån till. Vi försöker även visar hur du ska jämföra lånen för att just du ska hitta ett så bra lån som möjligt med just dina förutsättningar att få låna pengar.

Privatlån


Innehåll i guiden Privatlån

  • Det är ett lån utan säkerhet
  • Jämför privatlån själv
  • Använd en låneförmedlare
  • Låna till kontantinsats med ett privatlån
  • Mer om blancolån
  • Bästa låneförmedlare hittar du så här
  • Hur jämför man privatlån enklast?
  • Är blancolån samma typ av lån?
  • Läs vidare om privatlån i andra guider vi skrivit om det

Det är ett lån utan säkerhet

Ett lån utan säkerhet är alltså ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få pengarna in på ditt konto. Det enda dom gör är att ta en kreditupplysning för att ta reda på om du kan betala tillbaka lånet eller inte. Det finns inget lån utan kreditupplysning.

Jämför privatlån själv

Däremot behöver du oftast ha en fast inkomst för att kunna få ta ett privatlån. En låneförmedlare kan vara en smart sak att använda sig av. Läs mer om det nedanför.

Använd en låneförmedlare

Låneförmedlare är ett utmärkt sätt att jämföra privatlån. Med en låneförmedlare kan du jämföra 25 banker (Lendo i skrivande stund) och det med bara en UC och en ansökan. Det gör det oslagbart i jämförelse med att jämföra alla dessa själv. Läs våran guide Låneförmedlare för att veta mer om det.

Privatlån

Låna till kontantinsats med ett privatlån

Privatlån till kontantinsats funkar alldeles utmärkt. Dock är ju ett privatlån, det vill säga ett lån utan säkerhet, dyrare än vad ett bolån skulle varit. I alla fall oftast. Eftersom långivaren tar en större risk med ett privatlån i och med att det är ett lån utan säkerhet. Utan säkerhet för långivaren alltså. Du sätter ju inget i säkerhet för ditt lån vid ett privatlån. Vid ett bolån så sätter du oftast din bostad som säkerhet till exempel. Men har man inte någon kontantinsats själv som man sparat ihop till så är privatlån ett alternativ.

Mer om blancolån

Blancolån är bara ett annat namn på privatlån och därför tycker vi du verkligen bör läsa guider Blancolån om du funderar på att låna pengar med ett privatlån snabbt och direkt redan idag. Vi tar bland annat upp skillnaderna mellan just blancolån och privatlån.

Bästa låneförmedlare hittar du så här

Bästa låneförmedlare är en förläning av guiden här ovan som bara heter Låneförmedlare. Bästa låneförmedlare tar ut dom som är testvinnare helt enkelt. Låneförmedlare toppar alltid våra topplistor över privatlån och det är för att du kan jämför över 20 banker med bara en ansökan. Helt oslagbart om du funderar på att låna pengar med ett privatlån alltså. Våran guide låneförmedlare tycker vi att du måste läsa om du funderar på att låna pengar med ett privatlån.

Privatlån är samma sak som Blancolån. Samma typ av lån med två olika namn helt enkelt. I den här guiden lista vi alla privatlån och skapar en topplista över vilket privatlån som är populäraste hos våra besökare just den här veckan. Sedan har vi gjort två olika topplistor över det. Den enkla topplista och den stora topplistan. Den enkla är bara en länk till banken/långivaren medan den stora topplistan är mer omfattande med omdöme, betyg och mycket mer.


Hur jämför man privatlån enklast?

Svar: Det enklaste sättet att jämför lån utan säkerhet är att göra det via en låneförmedlare. Det är förmodligen därför dom vuxit sig så stora dom senaste åren också. Där kan du skicka in en enda ansökan och få över 20 banker jämförda med enbart en enda UC. Alltså en enda kreditupplysning. Dom två fördelarna gör att många väljer just en förmedlare av lån när dom ska jämföra lån.

Är blancolån samma typ av lån?

Svar: Ja det är exakt samma typ av lån – det vill säga lån utan säkerhet. Det är bara två olika namn för samma typ av lån. Det är viktigt att veta det här när man ska jämföra detta för att hitta så billig ränta som möjligt.


Läs vidare om privatlån i andra guider vi skrivit om det

Vill du se vad vi skrivit om privatlån tidigare kan du ta del av just denna lista. Det är en lista där du ser vilka som är populärast just nu. Så du enkelt ska kunna se vart andra väljer att läsa. Det är det som är det fina med statistik. Att har vi bara tillräckligt mycket besökare så visar vi en lista som dom flesta har användning av.


En reaktion på “Privatlån

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.