Veckans topplista över lån - v.3 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.3 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades fredag 2018-01-19 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Privatlån – Det bästa 2018

Privatlån är ett lån utan säkerhet där du får ett lån av en långivare men där du inte behöver lämna något i säkerhet för det. Privatlån kallas även för blancolån, konsumtionslån och lån utan säkerhet. Sedan finns det många banker som döper det till vad man ska låna till. Till exempel billån utan kontantinsats, låna till husvagn, låna till renovering och så vidare. För med ett privatlån kan du låna till vad du vill. Det gör att många gör reklam för det som ett lån till en specifik sak. I den här guiden går vi bland annat igenom dom vanligaste sakerna man använder detta typ av lån till.

Privatlån


Innehåll i guiden Privatlån

Den här snabbmenyn är skapat för att du så enkelt som möjligt ska hitta i guiden Privatlån genom att ta dig till dom olika kapitlen genom ett klick. Vi har samla huvudrubrikerna och gjort länkar till dessa så att du genom den här menyn kan klicka på den rubrik du är intresserad av och ta dig direkt till den.


Tips innan du tar ett Privatlån

Här samlar vi redaktionens tips på vad du bör tänka på innan du tar ett privatlån. Vi har följt lånemarknaden varje dag sedan hösten 2010 då vi startade Kontantinsats.se och hoppas vi har lärt oss något sedan dess som är värt att dela med oss av.

  • Jämför privatlån själv
  • Använd en låneförmedlare

Jämför privatlån själv

Däremot behöver du oftast ha en fast inkomst för att kunna få ta ett privatlån.

Använd en låneförmedlare

Låneförmedlare är ett utmärkt sätt att jämföra privatlån. Med en låneförmedlare kan du jämföra 25 banker (Lendo i skrivande stund) och det med bara en UC och en ansökan. Det gör det oslagbart i jämförelse med att jämföra alla dessa själv. Läs våran guide Låneförmedlare för att veta mer om det.


Fördjupning i Privatlån

Det här kapitlet är en fördjupning av privatlån och det är till dig som verkligen vill ha en fördjupning i hur privatlån fungerar innan du väljer att låna pengar med ett privatlån.

  • → Låna till kontantinsats med ett privatlån

Låna till kontantinsats med ett privatlån

Privatlån till kontantinsats funkar alldeles utmärkt. Dock är ju ett privatlån, det vill säga ett lån utan säkerhet, dyrare än vad ett bolån skulle varit. I alla fall oftast. Eftersom långivaren tar en större risk med ett privatlån i och med att det är ett lån utan säkerhet. Utan säkerhet för långivaren alltså. Du sätter ju inget i säkerhet för ditt lån vid ett privatlån. Vid ett bolån så sätter du oftast din bostad som säkerhet till exempel. Men har man inte någon kontantinsats själv som man sparat ihop till så är privatlån ett alternativ.


Sammanfattning av guiden Privatlån

Privatlån är samma sak som Blancolån. Samma typ av lån med två olika namn helt enkelt. I den här guiden lista vi alla privatlån och skapar en topplista över vilket privatlån som är populäraste hos våra besökare just den här veckan. Sedan har vi gjort två olika topplistor över det. Den enkla topplista och den stora topplistan. Den enkla är bara en länk till banken/långivaren medan den stora topplistan är mer omfattande med omdöme, betyg och mycket mer.

Privatlån


Tips på andra guider om privatlån

Här samlar vi löpande tips på guider som handlar om privatlån som vi skrivit. Det du ser här är sammanfattning av guider som vi tror du vill läsa om du funderar på att låna pengar med ett privatlån. Du hittar en enklare lista under detta kapitel om du inte vill ha sammanfattningarna.

  • Låneförmedlare
  • Bästa låneförmedlare
  • Wasa kredit privatlån
  • Blancolån

Låneförmedlare

Låneförmedlare toppar alltid våra topplistor över privatlån och det är för att du kan jämför över 20 banker med bara en ansökan. Helt oslagbart om du funderar på att låna pengar med ett privatlån alltså. Våran guide låneförmedlare tycker vi att du måste läsa om du funderar på att låna pengar med ett privatlån.

Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en förläning av guiden här ovan som bara heter Låneförmedlare. Bästa låneförmedlare tar ut dom som är testvinnare helt enkelt.

Wasa kredit privatlån

Wasa Kredit har ett privatlån som i skrivande stund ligger på plats 7 i topplista här ovan. Topplistan sätts efter vilka lån besökare innan dig valt. Du kan läsa mer om Wasa Kredits privatlån under Wasa Kredit privatlån.

Blancolån

Blancolån är bara ett annat namn på privatlån och därför tycker vi du verkligen bör läsa guider Blancolån om du funderar på att låna pengar med ett privatlån snabbt och direkt redan idag. Vi tar bland annat upp skillnaderna mellan just blancolån och privatlån.


Läs vidare om privatlån

Det här är en meny över andra guider vi skrivit om privatlån som vi tycker du borde läsa eller relaterade guider till privatlån. Till exempel guider om låneförmedlare som jämför just privatlån.

Alla låneförmedlare som jämför privatlån åt dig


Ställ en fråga om Privatlån

Du får väldigt gärna ställa en fråga eller vara med och diskutera privatlån här nedan i kommentarsfältet. Vi tror på att vi tillsammans kan skapa en sajt som är bättre. Tillsammans kan vi sätta press på banker och långivare så vi får bättre ränta och villkor.


Lämna betyg och omdöme på guiden Privatlån

Vad tycker du om guiden Privatlån? Här nedan kan du lämna ditt betyg på vad du tycker om guiden. Tack på förhand.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (47 röster och i snitt: 4,51 av 5)

Här är du nu: Kontantinsats » Privatlån

Det här inlägget postades i Privatlån. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Privatlån – Det bästa 2018

  1. Molly skriver:

    Kan man låna till en bröstförstoring med ett privatlån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.