Topplistan ändrades onsdag 2018-02-21 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Privatlån till kontantinsats

Privatlån till kontantinsats? Vilket privatlån är bäst för att låna till kontantinsatsen? Svar: Privatlån till kontantinsats är en lösning för att kunna finansiera en kontantinsats på 15 procent (vid köp av bostad) om man inte har dom pengarna sparade. Ett privatlån är ett så kallat lån utan säkerhet, det vill säga ett lån där du inte behöver sätta någon i pant. Ta du ett bolån så har du bostaden som säkerhet för lånet. Men med ett privatlån lämnar du alltså inget i säkerhet. Därför tar långivaren en lite större risk med ett privatlån i jämförelse med till exempel ett bolån, vilket gör att dom måste ta lite mer betalt för det lånet. Men högre ränta. Vill du ta ett privatlån till din kontantinsats så jämför vi några såna alternativ under privatlån.

Låna till kontantinsats

Om du funderar på att låna till kontantinsatsen bör du läsa guiden Låna till kontantinsats. Det är den guiden vi alltid tipsar om i våra guiden om lån till insatsen. Den är våran äldsta guide och den mest lästa av alla.

Privatlån till kontantinsats


Innehåll i Privatlån till kontantinsats

Här visar vi innehållet i guiden Privatlån till kontantinsats så du redan här kan se vad den innehåller. Länkarna går till dom olika kapitlen som vi delat in guiden i. På så sätt kan du enkelt klicka dig till det du vill läsa om.

 • Privatlån till kontantinsats »
 • Låna till kontantinsats
 • Innehåll i Privatlån till kontantinsats (här är du nu)
 • Sammanfattning av Privatlån till kontantinsats
 • Läs mer om Privatlån till kontantinsats
 • Ställ en fråga och diskutera Privatlån till kontantinsats
 • Betyg och omdöme på guiden Privatlån till kontantinsats

Sammanfattning av Privatlån till kontantinsats

Privatlån till kontantinsats är en sida där vi skriver om att man faktiskt kan låna till insatsen och då med ett privatlån. Eftersom man inte får låna till insatsen med bostaden som säkerhet.


Vi har fler guider om Privatlån till kontantinsats

Sedan starten av Kontantinsats så har vi skrivit flera guider varje vecka som handlar om just att låna pengar till insatsen med ett privatlån. Det har gjort att vi har flera hundra guider om det. Här listar vi dom vi tror du vill läsa mer om baserat på vad du varit intresserad av i den här guiden som du befinner dig på nu.


Ställ en fråga och diskutera Privatlån till kontantinsats

Här nedanför i kommentarsfältet kan du ställa frågor om det du precis läst i Privatlån till kontantinsats. Du kan ställa frågor och diskutera privatlån och att låna till kontantinsatsen med oss på redaktionen och med andra besökare


Betyg och omdöme på guiden Privatlån till kontantinsats

Vi skulle bli väldigt tacksamma om du ville lämna omdöme och betyg på guiden Privatlån till kontantinsats som du precis läst. Tack på förhand.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Privatlån till kontantinsats

En reaktion på “Privatlån till kontantinsats

 1. Lena

  Jag tog mitt lån till kontantinsats hos ICA Banken. Men jag lånade bara 10% av kontantinsatsen och sedan hade jag 5% själv. Sparade ihop 5% för att jag läste att många hade gjort det och fått lån då.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.