1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
  • Jämför över 25 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Privatlån till kontantinsats

Privatlån till kontantinsats? Vilket privatlån är bäst för att låna till kontantinsatsen? Privatlån till kontantinsats är en lösning för att kunna finansiera en kontantinsats på 15 procent (vid köp av bostad) om man inte har dom pengarna sparade. Ett privatlån är ett så kallat lån utan säkerhet, det vill säga ett lån där du inte behöver sätta någon i pant. Ta du ett bolån så har du bostaden som säkerhet för lånet. Men med ett privatlån lämnar du alltså inget i säkerhet. Därför tar långivaren en lite större risk med ett privatlån i jämförelse med till exempel ett bolån, vilket gör att dom måste ta lite mer betalt för det lånet. Men högre ränta. Vill du ta ett privatlån till din kontantinsats så jämför vi några såna alternativ under privatlån.

Låna till kontantinsats

Om du funderar på att låna till kontantinsatsen bör du läsa guiden Låna till kontantinsats. Det är den guiden vi alltid tipsar om i våra guiden om lån till insatsen. Den är våran äldsta guide och den mest lästa av alla.

Privatlån till kontantinsats

Privatlån till kontantinsats är en sida där vi skriver om att man faktiskt kan låna till insatsen och då med ett privatlån. Eftersom man inte får låna till insatsen med bostaden som säkerhet. Här visar vi innehållet i guiden Privatlån till kontantinsats så du redan här kan se vad den innehåller. Länkarna går till dom olika kapitlen som vi delat in guiden i. På så sätt kan du enkelt klicka dig till det du vill läsa om.

Här nedanför i kommentarsfältet kan du ställa frågor om det du precis läst i Privatlån till kontantinsats. Du kan ställa frågor och diskutera privatlån och att låna till kontantinsatsen med oss på redaktionen och med andra besökare. Sedan starten av Kontantinsats så har vi skrivit flera guider varje vecka som handlar om just att låna pengar till insatsen med ett privatlån. Det har gjort att vi har flera hundra guider om det. Här listar vi dom vi tror du vill läsa mer om baserat på vad du varit intresserad av i den här guiden som du befinner dig på nu.


Vi har fler guider om Privatlån till kontantinsats


1 tanke på “Privatlån till kontantinsats”

  1. Jag tog mitt lån till kontantinsats hos ICA Banken. Men jag lånade bara 10% av kontantinsatsen och sedan hade jag 5% själv. Sparade ihop 5% för att jag läste att många hade gjort det och fått lån då.

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.