Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Privatlån som kontantinsats

Privatlån som kontantinsats är fullt möjligt. Faktum är att det är lånet man kan ta till en kontantinsats för du får inte lämna bostaden som säkerhet för insatsen. Insatsen måste vara MINST 15%. Men det är ingen mänsklig rättighet på något sätt utan banken kan kräva dig på mer insats än så om dom tycker din ekonomi är för osäker för dom. Men du hittar ingen bank som lämnar bostaden som säkerhet för mer än 85% av dess värde. Här ovan har vi sammanställt en topplista över dom 10 lånen som är populärast hos våra besökare just precis nu efter ha besökt någon av våra guider om att låna till kontantinsatsen. Funderar du på att låna till kontantinsatsen så tycker vi att du ska börja med guiden låna till kontantinsats på startsidan. Det är guiden du hinner längst upp på startsidan och som är själva oket av hela sajten. Allt börjar där.

Är Privatlån som kontantinsats bra?

Vad tycker du om Privatlån som kontantinsats? Har vi lyckats svara på rubriken? Ge ditt betyg på hur bra du tycker vi har gjort det. Du gör det genom att trycka på stjärnorna.


Läs vidare i andra guider om Privatlån som kontantinsats

Vi har skrivit om Privatlån som kontantinsats ända sedan år 2010 så det har hunnit blivit över 1000 guider sedan dess. Här har vi radat upp dom vi tror du vill läsa mest av alla dessa.


Sammanfattning av Privatlån som kontantinsats

Privatlån som kontantinsats är sidan där vi informerar våra besökare om att det går att låna pengar även till insatsen vid köp av bostad. För tyvärr vet inte alla om det och det gör att många inte kommer in på bostadsmarknaden fast att dom kan det om dom vill.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.