Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Privatlån fast ränta

Privatlån fast ränta finns det men då i form av snabblån och smslån. Vi vet inget större privatlån där det är fast ränta. Vet du något får du väldigt gärna kommentera det nedan. Men snabblån och smslån är ett mindre privatlån där man ofta lånar till fast avgift inkl ränta och avgifter ihop räknade. Så du kan se exakt hur mycket lånet kommer kosta om du betalar tillbaka det i tid. Men det finns alltså inget privatlån med fast ränta vad vi vet.

Vi har en stor sida om Privatlån

Om du funderar på att låna pengar med ett privatlån så rekommenderar vi dig att läsa guiden Privatlån. Det är nämligen där vi samlar allt om just lån utan säkerhet så du ska kunna hitta det viktigaste på och samma sida och inte behöva klicka dig runt i flera timmar. Där samlar vi allt det viktigaste med bland annat omdöme och betyg på alla lån. Och sedan våran egen recension som vi på redaktionen har satt ihop och uppdaterar löpande hela tiden.

Blancolån är samma sak så läs även den guiden

Om du ska ta ett lån utan säkerhet så är det bra att du vet om att det även kallas för privatlån OCH blancolån. Så ska du jämföra denna typ av lån så ska du jämföra alla dessa alltså.


Sammanfattning av Privatlån fast ränta

Privatlån fast ränta är en sida där vi skriver om olika privatlån som erbjuder fast ränta. För det är inte så många som erbjuder en fast ränta utan det är ofta rörlig ränta och det är även ofta en individuell ränta där du får en ränta utifrån dina förutsättningar att betala tillbaka lånet.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.