Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Nordea billån

Nordea billån? Hur ser Nordeas billån utan? Vad för olika alternativ erbjuder dom. Vad för betyg och omdöme och deras billån hos våra besökare? Vad säger våran recension om deras billån? I den här guiden tänkte vi försöka reda ut allt det. Den här guiden uppdateras hela tiden löpande för att bygga Sveriges bästa guide om Nordeas billån. Vårt mål är att bygga ännu tydligare och bättre guider än bankerna själva. Om vi lyckas är upp till dig att avgöra. Vi startade 2010 och har byggt guide kring ekonomi och lån i snart 6år. Vi hoppas vi hunnit lära oss något av våra besökare vill ha i alla fall.

Låna pengar av Nordea


Det är är Nordeas billån

Andra guider relaterade till Nordea billån sammanfattar andra guider vi skrivit. Vill du ha en ännu enklare översikt kan du gå till kapitlet Det här har vi skrivit om Nordea billån du hittar under detta.

När man går in på Nordeas hemsida så ser det ut så här om man håller pilen över lån. Då finns det två alternativ för dig som vill låna till bil hos Nordea. Länken ”Bil- och Fritidskredit” och sedan ”Privatlån” är det du ska titta på. Läs vidare under bilden nedan.

Nordea billån låna till bil

Så vad skiljer då ”Bil- och Fritidskredit” och ”Privatlån” åt?

Så vad skiljer då ”Bil- och Fritidskredit” och ”Privatlån” åt? Här tänkte vi gå igenom några skillnader på villkoren dom går igenom på deras hemsida.

”Bil- och Fritidskredit” är ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, det vill säga du lånar till bilen utan att lämna bilen som säkerhet för lånet. Tittar vi på räntan dom i mellan så ligger ”Bil- och Fritidskredit” på 5,00% (ordinarie pris) i skrivande stund. För privatlån ligger räntan i skrivande stund på 8,05% (ordinarie pris). Oavsett när du läser det här och vad räntan är då så kan vi nästan lova att det alltid skiljer ungefär så här mellan dom. För att lämna något i säkerhet för ett lån gör att banken tar mindre risk och behöver alltså inte ta lika mycket betalt. Men vad finns det då för andra skillnader mellan dessa två lån till bil hos Nordea?

För Bil- och Fritidskredit gäller följande vid köp av bil

 • Handlaren måste vara en professionell leverantör (inte privatperson).
 • Kontantinsats på minst 20 procent av bilens pris.
 • Lägsta kreditbelopp är 100.000 kronor (det vill säga att objektet kostar minst 125.000 kronor då kontantinsatsen är 20%)
 • Objektet ska vara helförsäkrat under kredittiden.
 • Vid kredittidens slut får objektet inte överstiga 15år.
 • Längsta kredittid är 8år.

För privatlån gäller följande vid köp av bil

 • Du kan låna till vad du vill, alltså till exempel en bil.
 • Du kan köpa bilen av en privatperson.
 • Du får försäkra bilen hur du vill, till exempel bara ha en trafikförsäkring.
 • Ingen kontantinsats behövs. Låna till hela bilen.
 • Lägsta kreditbelopp 10.000kr.
 • Återbetalningstid upp till 12år.
 • Ingen säkerhet behövs.

Sedan är det upp till dig vad som passar dig och ditt bilköp bäst. Lycka till! Läs gärna vidare under några av våra guider om billån här nedan. Längst här ovan hittar du även en topplista på privatlån som besökare innan dig valt att låna till bil med bland lån vi listar här på Kontantinsats.se.

Nordea billån


Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är en väldigt populär guide om billån som vi tycker du bör läsa innan du väljer att låna pengar till bil. Så funderar du på att låna till bil så kan du klicka dig in till Billån utan kontantinsats för att läsa mer.


Det här har vi skrivit om Nordea billån

Här i kapitlet Läs mer om Nordea billån så listar vi andra guider om Nordea och billån som vi tycker du borde ta och kolla in om du tycker guiden du precis läst var intressant. Så fort vi skriver en guide som vi tycker passar in här så lägger vi in den.


Diskutera och ställ frågor om Nordea billån

Eftersom vi försöker bygga en sajt tillsammans med våra besökare så kan du som besökare kommentera, diskutera och ställa frågor om allt som står på Kontantinsats.se. Så även den här guiden om Nordeas billån. Det kan du göra genom att gå ner till kommentarsfältet här nedan och läsa tidigare kommentarer, frågor och diskussioner och sedan skriva något själv.


Sammanfattning av Nordea billån

Nordea billån är en sida där vi skriver om banken Nordeas lån till bil. Där vi försöker skapa en plattform där vi kan samlas och diskutera det bland annat. Som vanligt samlar vi även allt om det. Så om du vill låna pengar till en bil och vill göra det hos banken Nordea så bör du läsa den här sidan första alltså.


Här är du nu: Kontantinsats » Nordea billån

Här ser du hela innehållet i guiden Nordea billån så du ska kunna klicka på rubrikerna till varje kapitel och på så sätt hitta rätt snabbare. Vårt mål är att du så snabbt som möjligt ska hitta det du söker och tycka din upplevelse av Kontantinsats.se var så bra att du vill komma tillbaka. Här kan du ge betyg och omdöme på guiden. Du gör det genom att lämna 1-5 stjärnor i betyg och sedan omdöme i form av en kommentar. Vill du istället ge betyg och omdöme på Nordea så gör du det under Nordea omdöme. Andra guider relaterade till Nordea billån sammanfattar andra guider vi skrivit. Vill du ha en ännu enklare översikt kan du gå till kapitlet Det här har vi skrivit om Nordea billån du hittar under detta.

2 reaktion på “Nordea billån

 1. Ulf

  Så om jag ska köpa en bil med ett lån från Nordea och vill köpa en bil för 50.000kr så är det alltså privatlån som gäller för mig? Är det rätt uppfattat?

  Svara
  1. Kontantinsats

   Hej Ulf, ja det är korrekt. Går du in i menyn vi tagit screenshot på här ovan så kan du läsa exakta villkor mellan dessa två lån till bil. Nordea har en väldigt bra hemsida som ger en bra överblick över sina lån.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.