Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Nätlån – Bäst i test?

Nätlån ägs och drivs Catalunia Capital AB. Ett företag som 2015 omsatte ca 9,1 miljoner och har en anställd. Hos Nätlån kan du välja mellan att låna 1000kr, 2000kr. 3000kr eller 4000kr. Och för det tar dom ut en uppläggningsavgift och sedan ränta. Deras mål med det är att du ska få en överblick över vad lånet kommer kosta dig. Du har en lånetid på 33 dagar. Vårt tips är att du betalar tillbaka lånet med god marginal.

Grundkrav för att få låna pengar av Nätlån

  • Du är minst 18år gammal.
  • Du är svensk medborgare och mantalsskriven i Sverige.
  • Du har en inkomst på minst 100.000kr per år.
  • Ansökan med BankID: Ja
  • Ansökan utan BankID: Ja
  • Möjlighet att förlänga lån: Ja

Fler guider om snabblån

Vi har många guider om olika snabblån som du kan jämföra Nätlån mot. Du kan enkelt klicka dig runt bland dessa för att se vilket lån som passar dig bäst. Det är alltså guider om lånen som vi har skrivit som du ser här.


Sammanfattning av guiden vi skrivit om Nätlån

Ja det här är sammanfattningen av guiden Nätlån. Ska vi beskriva guiden Nätlån så snabbt som möjligt så är det en startsida om allt vi skriver om dom och det är tänkt som en plattform för alla som vill låna pengar av Nätlån.


Ditt betyg på guiden om Nätlån

Det här är en guide om Nätlån så här kan du ge betyg på guiden och inte på Nätlån. Vill du ge omdöme och betyg på Nätlån istället så gör du det under Nätlån omdöme, betyg och recension.


Ditt omdöme på guiden om Nätlån

Du kan ge ett omdöme på guiden om Nätlån också och det är det kommentarsfältet är till för. Där kan du både säga vad du tycker om sidan och fråga om det är något du undrar om Nätlån eller snabblån. Vi har som mål att skapa ett låneforum för alla som vill låna pengar där vi kan samlar och diskutera lån.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.