Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 37. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Santander topplista3,95%10000-350000krLåna pengar nu
3.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

MyLoan – Jämför mot andra låneförmedlare

Myloan 2018 är en låneförmedlare likt Lendo, Freedom Finance och Advisa. Det dom gör är helt enkelt att ställa banker mot varandra för att du ska få så billig ränta som möjligt. På så sätt kan du få billigare ränta men behöver bara ta en enda UC istället för en per bank du jämför. Att ha några UC på sig är bra för framtiden om man ska låna pengar för hur fler du har desto svårare får du att låna pengar helt enkelt. Vill du lämna betyg och omdöme om MyLoan kan du göra det här nedan. Betyg genom sätta stjärnor på 1-5 och omdöme genom att lämna en kommentar. Läs gärna våran egna recension också innan du ska låna pengar. MyLoans är helt kostnadsfri för våra kunder.

Här kan du jämföra MyLoan

MyLoan är som sagt en förmedlare av lån som du kan använda för att jämföra lån men du bör även jämföra låneförmedlare innan du använder deras tjänster. För du kan tjäna mycket pengar på att även jämföra förmedlare av lån innan du skicka in en ansökan.

Låna pengar MyLoan

Vilka ränta har MyLoan just nu

Räntan via MyLoan är rörlig och bestäms individuellt efter sedvanlig kreditprövning (f.n. 3,50 % – 30,0 % per 2015-09-01). Ett annuitetslån på 100 000 kr, utan avi- eller uppläggnings- avgifter, en återbetalningstid på 5 år med exempelräntan 5,25 % har en effektiv ränta på 5,38 %. Månadskostnaden uppgår till 1 899 kr och det sammanlagda beloppet att betala under lånets löptid uppgår till 113 916 kr. Detta är uppgifter från MyLoan själva och är inget vi har räknat på.

En UC per ansökan

Genom MyLoan görs bara en kreditupplysning via UC (Upplysningscentralen) men kundens kreditansökan behandlas av ett flertal banker och låneinstitut. Du får alltså en UC istället för en per bank du jämför som du skulle fått om du gjort det själv.<7p>

Grundkrav för att få låna

  • 18 år eller äldre
  • Inkomst före skatt motsvarande minst 120 000 kr per år, dvs 10 000 kr per månad
  • Bosatt i Sverige
  • Vara fri från betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden

Jämför mot andra låneförmedlare

Eftersom MyLoan är en låneförmedlare så tycker vi att det är en av alla guider du måste läsa innan du väljer att låna pengar. Det är vårt bäst i test av förmedlare av lån och en guide där vi försöker samla allt det viktigaste om detta.

Vi vill att du ska kunna hitta allt det viktigaste om MyLoan redan i förordet längst upp på den här sidan men vissa av våra besökare vill ha en fördjupning och då har vi skapat det här kapitlet. Här samlar vi allt som räknas till en fördjupning av MyLoan. Det här är vi samlar in dom vanligaste frågorna vi får in om MyLoan. Så du förmodligen kan hitta ditt svar redan här. Men vill du ställa en fråga själv gör du det längst ned. Hitta rätt i guiden om låneförmedlaren MyLoan genom att titta in menyn här. Här kan du se vad guiden innehåller innan du börjat läsa den. Tanken är att det viktigaste ska stå här ovanför men om du inte hittat det du söker eller vill ha en fördjupning så är resten för dig.


Läs mer om MyLoan

En lista över våra guider om låneförmedlare MyLoan har du hamnat på här. Vi radar upp dom så enkelt som möjligt här så du kan få en så bra överblick som det är möjligt. Vill du ha en sammanfattning av varje guide kan du scrolla upp till sammanfattningar av guider om MyLoan som vi har skrivit.


2 reaktion på “MyLoan – Jämför mot andra låneförmedlare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.