Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 45. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

My Loan

My Loan är ny i topplistan från och med idag.. My Loan är sajten som Insplanet valt att lägga sin låndel på istället för tidigare haft de på Insplanet. Nu har Insplanet blivit renodlat för försäkringar som tidigare och så har dom istället låndelen under en annan domän. Det vill säga My Loan. My Loan är precis som Freedom Finance och Lendo en låneförmedlare som samarbetar med olika banker och långivare som sen får ”tävla” om att få låna ut pengar till dig genom att ge dig så bra erbjudande som möjligt så att du ska välja dom.

Vilka bankar har My Loan

Vi försöker reda ut vilka banker och långivare dessa låneförmedlare har och du hittar mer om det under Vilka banker har Lendo och Vilka banker har Freedom Finance.

Jämför mot fler låneförmedlare

MyLoan är en väldigt bra låneförmedlare men du bör jämföra dom mot andra innan du bestämmer dig och det gör du bäst under Bästa låneförmedlare hos oss. Där har vi sammanfattat dom 5 populäraste just nu. Vill du se hela listan kan du klicka på Alla lån ovanför topp 3 totalen ovan eller gå in på Låneförmedlare där vi skriver om alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.