Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Monetti omdöme

Monetti omdöme har du möjlighet att läsa och lämna här. Monetti hete tidigare Folkia och är en av Sveriges största smslån/snabblån och startade redan 2006. Vår guide Monetti är en guide där vi samlar allt vi kommer över om företag. Vi vill ge så bred bild som möjligt av företaget både nu och då. Alltså hela vägen från dom startade 2006 till nu. Vi vill att du ska kunna hitta allt om Monetti där. Sedan kan du ge omdöme och betyg på våran guide om företaget där inne medan vi hänvisar till den här guiden om du vill ge omdöme och betyg om företaget Monetti och deras lån. Du lämna betyg genom att tycka på stjärnorna 1-5 där 1 är sämst och 5 är bäst. Och sedan får du väldigt gärna lämna ett omdöme genom att skriva en kommentar. Ställe hemskt gärna även en fråga om Monetti här nedan.

Läs mer om Monetti och deras villkor här för att se om det är ett lån för just dig. Det är VÄLDIGT VIKTIGT att läsa igenom alla villkor.

Startsidan om Monetti

Under Monetti försöker vi samla allt det viktigaste om dom. Bland annat omdöme, betyg och recension. Men även allt annat vi kommer över om dom.


Vi har skrivit mer om Monetti – Lista

Det här är en lista som visar fler guider vi skrivit om Monetti snabblån eller guider som är väldigt relevanta i sammanhanget. Till exempel guide om snabblån, smslån och liknande.


Lämna betyg och omdöme om Monetti

Här kan du lämna betyg och omdöme om snabblånet/smslånet Monetti. Vill du läsa hela vår guide om Monetti så kan du göra det under vår guide med samma namn, Monetti.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Monetti omdöme

En reaktion på “Monetti omdöme

  1. Jonas B

    Jag har använt Monetti sedan dom hete Folkia och är mycket nöjd. Jag är egen företagare och behöver låna till räkningar ibland när kunder ligger efter med betalningar och då tar jag lån hos Monetti och det är väldigt prisvärt och enkelt enligt mig.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.