Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Modus Finans – Bäst i test?

Modus finans är ett relativt nytt låneföretag i Sverige. Dom har samarbete med Thorn Svenska AB och skriver även ut Thorn Svenska ABs org nr som är 556136-8480. Om du ska låna pengar av Modus finans så bör du den här sidan innan det. Man hittar inte mycket information om dom på deras hemsida mer än låneinfon. Inte någon historik av företaget eller så. Du kan låna mellan 10.000kr och 50.000kr och det från 1år upp till 78 månader. Det vill säga 6år och 6mån. Så det är alltså inget snabblån eller smslån utan ett mindre privatlån helt enkelt. Med våran erfarenhet av nya lån på den svenska marknaden så kommer det här lånet vara väldigt populärt hos våra besökare som söker nya lån.


Sammanfattning av guiden om Modus Finans

Modus Finans är en långivare som lånar ut pengar med ett snabblån eller mindre privatlån. Här samlar vi allt vi skrivit om Modus Finans. Tanken är att du ska starta här när du funderar på att låna pengar av dom för att bland annat se vad andra besökare tycker om dom. Och vad vi tycker som följer lånebranschen varje dag och har gjort det sidan år 2010.


Betyg på guiden om Modus Finans

Vi blir glada om du vill ta dig tid att lämna ett betyg på guiden om Modus Finans här nedanför så vi vet om du tycker det vi gör är bra eller dåligt. Vi blir peppade av bra betyg och det gör att vi orkar fortsätta driva den här sajten för er och dåligt betyg för att vi blir taggade att förbättra guiden ännu mer så alla ska bli nöjda till slut. Det år åtminstone vår vision.


Omdöme på guiden om Modus Finans

Omdöme på guiden om Modus Finans är något vi gärna skulle vilja ha av dig. Har du läst hela guiden och skulle vilja vara med att säga vad du tycker? Du behöver inte använda ditt egna namn så du det är bara skriva anonym om du vill det. Sedan får du gärna skriva så tydligt som möjligt hur vi skulle kunna bli bättre.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.