Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 45. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Marginalen Bank – Bäst i test 2018?

Marginalen bank är bank som vi har i många av våra topplistor och där deras privatlån och kreditkort är mest populära. På den här sidan som presenterar vi helt enkelt information som dem själva på sin hemsida eller något annan stans har uppgett. Vi kan även komma att länka till tillfällen Marginalen Bank förekommer i media av någon anledning För att läsa omdöme, betyg, recension med mera så hittar du vidare information om det längre ner på den här sidan.

Marginalen Bank


OM MARGINALEN BANK

Marginalen Bank har sina rötter går tillbaka till 1979 och idag har Marginalen Bank (ägs av Marginalen AB) ca 350 anställda och ca 200.000 kunder. 2013 visade dem en vinst efter skatt på ca 30 miljoner och dom har sammanlagt 15 miljarder i tillgångar. Dem omfattas av insättningsgarantin vilken är en trygghet för dig som vill skaffa sparkonto hos Marginalen Bank. 2014 vann dem Privata Affärers pris årets lönekonto.

Grundkrav för att få låna pengar hos Marginalen Bank

För att få låna pengar av Marginalen Bank så måste du minst uppfylla dessa grundkrav. Det är ingen garanti för att få låna pengar men du måste som minst uppfylla dessa krav åtminstone.

  • Du måste vara minst 20år gammal.
  • Du måste ha en årsinkomst på minst 200.000kr.
  • Är ni två som ansöker så måste ni ha en årsinkomsten vara minst 350.000kr istället. Det vill säga 50.000kr mindre än om ni sökt var för sig.

Dom har omstartslån

Ett omstartslån är ett lån du ta med din bostad som säkerhet för lånet. Vi kommer skriva mer om detta lån längre fram men du kan självklart läsa mer redan nu på Marginalen Banks hemsida. Marginalen bank har många kreditkort välja mellan som har vassa försäkringar och poängsystem och är utformade för att passa alla livets situationer. Läs mer under Omstartslån.

Marginalen bank

Det här är en kapitel för dig som vill ha en fördjupning av Marginalen Bank. Vi hoppas att ca 90% hittar det dom söker ovanför snabbmenyn men för dig som inte gör det så finns det självklart en fortsättning. Kommentarsfältet är öppet för eventuella frågor om Marginalen Bank. Vi svarar på frågor så snabbt vi kan och våra besökare brukar vara väldigt snabbare att vilja kommentera också. Dessutom tar vi upp dom vanligaste frågorna längre upp på den här sidan och klistrar dom där. Du kan säga vad du tycker om guiden Marginalen Bank här. Vill du ge omdöme och betyg på Marginalen Bank istället så gör du det under Marginalen Bank omdöme istället.


Sammanfattning av guide om Marginalen Bank

Detta är en meny över andra guider om Marginalen Bank som vi har skrivit. Vi har skrivit mycket om dom genom åren och här har vi listat dom vi tror att just du vill läsa mer om efter vad du är intresserad av.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.