TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Lösa dyra smslån

Lösa dyra smslån är ett bra sätt att snabb få bättre ekonomi. Du kan helt enkelt samla lån och krediter till ett enda stort lån istället för många små lån. Du kan samla lån som du har dragit på dig genom att ta dyra smslån, snabblån och andra små krediter så som avbetalning i e-butiker och kreditkort. Lösningar som kan vara bra om man använder dem rätt. Men som snabbt kan bli väldigt dyra om man inte betalar tillbaka i tid. Då kan ett större privatlån som samlar ihop dessa vara en smart lösning. Många erbjuder just den tjänsten direkt online idag. Här ovan ser du dem mest populära hos besökare innan dig just den här veckan. Där kan du även läsa och lämna omdöme och betyg om dessa.

Jämför samlingslån med låneförmedlare gratis

Om du har många dyra lån och vill ha ett enda med billigare ränta och villkor så bör du läsa på vad en låneförmedlare är. Den kanske mest kända i Sverige är Lendo och deras reklam lär du inte missat om du inte bott under en sten senaste åren. Deras tjänst är att jämföra privatlån åt dig helt gratis. Så hur kan dom göra det kanske du undrar? Dom får pengar av bankerna dom jämför. Så du vinner på det, låneförmedlarna vinner på det och banken vinner på det eftersom dom får en ny kund.


Vi skulle vilja ha just ditt betyg på Lösa dyra smslån genom att samla lån

Vi skulle väldigt gärna vilja ha just ditt betyg på guiden Lösa dyra smslån genom att samla lån. Men stjärnorna säger du alltså hur bra du tycker rubriken du ser längst upp stämmer med innehållet under. Det vill säga allt mellan detta och rubriken.


Sammanfattning av Lösa dyra smslån

Lösa dyra smslån är sidan där vi tipsar om hur man kan få billigare lån genom att lösa smålån så som smslån och snabblån och ha ett större privatlån istället. Med ett så kallat samlingslån. Alltså ett vanligt privatlån/blancolån som man tar med en lägre ränta än sina smslån och snabblån och sedan betalar av dom. Så man har ett lån istället för många små. Där kan man även betala av kreditkortsskulder som rusat iväg.