Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Lendo tjejen

Lendo tjejen? Vem är det? Vad heter hon? Lendo reklamen syns ofta på TV och frågan om vilken den söta tjejen i reklamen är kommer ofta in som fråga. Hon som är Lendo tjejen i reklamen heter Maria Tranefeldt. Här nedan ser du en bild på Lendo tjejen så att du ser att det är samma Maria Tranefeldt som vi menar.

Lendo tjejen

Namn: Maria Tranefeldt

Lendo ränta – Vad är räntan hos Lendo?

Många frågar även vad Lendo har för ränta då det inte framgår så tydligt på deras hemsida. Det är för att räntan sätts individuellt och det står väldigt tydligt. Alltså när du skickar in en låneansökan så görs en riskanalys och det är den du får din ränta utifrån. Hur större risk banken tycker det är att låna ut pengar till dig desto mer måste dem ta betala och du får en högre ränta.

Lendo banker – Vilka banker har Lendo samarbete med?

Vilka banker Lendo jämför och har samarbete med hittar du i vår guide som heter Lendo banker. Där uppdaterar vi varje vecka med vilka banker Lendo har avtala med och jämför åt dig helt gratis med bara en kreditupplysning (en UC).

Här följer några sammanfattningar av våra andra guider om Lendo som vi tror du kan vara intresserad av. För vi skriver väldigt många guider om Lendo och har gjort det ända sedan år 2010 när vi började följa dom. Och det har vi gjort varje vecka sedan dess.

Om du vill ställa några frågor om guiden Lendo tjejen så är kommentarsfältet öppet för dig. Och då menar vi inte frågor om hon som person utan frågor om guiden du befinner dig på nu eller frågor om låneförmedlarens Lendo också för den delen.

Här kan du ge betyg och omdöme på guiden Lendo tjejen. Tycker du att guiden svarade på vem Lendo tjejen är så trycker du på 5 och tycker du inte det så trycker du 1 helt enkelt. Ett omdöme ger du genom att skriva en kommentar. Där får du väldigt gärna ställa en fråga om guiden också. Vill du ge omdöme och betyg på Lendo så gör du det under Lendo omdöme. Vi har skrivit väldigt många guider om Lendo och guiden som heter Lendo är en bra startsida för att hitta dessa. Eller menyn med guider om Lendo här ovan. Lendo banker är en guide vi kan rekommendera starkt då den visar vilka banker Lendo har samarbete med och jämför. Där kan du även klicka dig vidare till andra låneförmedlare och se vilka banker dom jämför.


Vi skriver väldigt mycket om Lendo – Lista

Här ser du en meny över guider vi skrivit om låneförmedlare Lendo och som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar via låneförmedlare Lendo. Eller någon annan låneförmedlare också för den delen. Jämför alltid innan du lånar pengar.


2 reaktion på “Lendo tjejen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.